1546
iwiw konkurencia - szebb, gyorsabb, talán jobb...
  • Kata
    Bírom, mikor valaki semmi értelmeset nem tud mondani és jön a külső fikázásával. Holott... kit érdekel?! :D Ki így, ki úgy néz ki.

Mintegy mellékesen vázolnám a helyzetet: véleményt nyilvánítottam a topikban, mivel ez nem tetszett a megnyitónak, ezért beindult a fikázás. Tipikus. :)
  • Kata
    Megengeded? Kit érdekelsz?...
  • G_ArchAngel #261
    majd később, még nem izgultam rá az adatlapodra, előtte nézegetek Britney wallpapereket...:P
  • BiG G
    eh Bélukám leállhacc :C
  • Kata
    Jó szavam van mindenkihez, aki nem bunkó/balfax/beugató/kötözködő (megfelelő aláhúzandó) velem. Önállóan nem vagy se jégkirálynő, se bunkó senkivel. Mindennek oka van. De adj nyugodtan puszit a myvipednek és mehetsz te is aludni. :D
  • Kata
    Fejjel lefelé tartod a papírt.
  • G_ArchAngel #256
    sose lássál Te se szebbet...:PPP

persze szép lány az SG Jégkirálynője, csak belül néha megkeseredtenek tűnik...

benéz ide, fikáz egyet, ad egy jóéjt puszit a macinak és megy aludni... - jó szava csak a sminktükréhez van...:P
  • G_ArchAngel #253
    hozta a linked szintjét, sőt talán felülről rezgett a léc...
  • gandal
  • gandal
    Igen az vagyok bevallom...remélem nincs harag azért:)
    Pedig szép látvány vagy:P:)...
  • Kata
    Látod, a címzett meg nem érti a viccet, rögtön beszólogat. Nem sok humorérzékkel áldotta meg a sors, ez tény. :)
  • Kata
    Ne a magad perverzióiból indulj ki. Amúgy gyenge volt a beszólás (mint mindig).
  • Kata
    Én addig már el sem jutottam, hogy chat meg település chat. Mondjuk nem tudom miben más egy szimpla chat Budapest, Karakószörcsög, Simagöröngyös, Debrecen szobáitól.
    A galériáról annyit, hogy láttam már fejlettebb, ötletesebbet is, igaz azon az oldalon fizetni kell.
    Persze, ingyenes, elfér a favoritsben (már aki beteszi), egynek elmegy. Illetve most már kettőnek. Lehet, hogy nemsokára háromnak...
  • G_ArchAngel #247
    látom ma megint kaktuszt ettél, vagy egyszerűen csak ráültél...
  • Kata
    Kis kíváncsi.
  • gandal
    :DDD
  • Kata
    itt
  • gandal
    Értem:)...lene harapd már a fejem:)
    Onnan hogy tudom mi az igazi neved...és megnéztelek...
  • G_ArchAngel #242
    MyVip-en a település-chat használhatónak tűnik, bár még fejlődnie kell, ezenfelül a galéria sem rossz, amit az egyszerű user kialakíthat...

persze könnyű méltatlankodni, hiszen ingyen van, enni nem kér és elfér a bookmark-ok között...
  • Kata
    No igen. Bele kell ülni a kakiba ahhoz, hogy biztosan állíthasd, hogy puha, meleg és büdös...
  • Kata
    És? Attól még az. Mire jó? Hogy valaki összeszedi azokat, akikkel úgyis nap mint nap találkozik vagy beszélget msn-en? Akivel meg nem, azzal meg nem véletlenül nem tartja a kapcsolatot, ezeken az oldalakon sem fogja ismerősnek jelölni. Egyéb értelmét még nem találtam meg ezeknek az oldalaknak. A myvipre azért regeltem, mert először nem tudtam mi az, aztán reménykedtem, hogy valamire való is. De nem.
    Mintegy zárójeles kérdésem lenne, hogy honnan tudod, hogy mindkettőn fent vagyok kis sherlock?
  • G_ArchAngel #239
    egyxar-ra hol kell reg-elni?

mert ha csak szőkéknek van, akkor is mehetek...:PPP
  • CeeZee
    Mondjuk azért is tud véleményt alkotni.:D
  • szaharin
    Szerintemis szar...de enisrajtavagyok min2on..es minden nap nezem:D
  • gandal
    Szia!

Mégis rajta vagy mind a kettőn:)...
  • Kata
    iwiw, myvip, egyxar...
  • G_ArchAngel #234
    nekem főleg a chat felület gyorsulása tetszett, tegnap este (csúcsidőben) is megfelelő sebességgel lehetett használni
  • BiG G
    a myvip jelentősen begyorsult, de lehet hogy ilyen korán még senki se csüng rajta :) Amúgy tökjó hogy mindkét topik átment sebességelemzésbe, és meghívókunyereálásba^^
  • Fülüke
    itt is szoktak meghívót kunyerálni?
  • BiG G
    nálam megy most mindkettő, de tetűlassú
  • G_ArchAngel #230
    ez divat lehet, tegnap a wiw nem ment...
  • FtranX
    "Karbantartás miatt az oldal jelenleg nem elérhető!"
  • Alien
    nekem is ez van
  • neménvoltam
    ugyanaz nálam is
  • G_ArchAngel #226
    Takarítsd ki a böngésződ tárját, cookiekat, egyebeket...
  • LSL
    ez a szar nem enged be... hiába írom be a mailcímet, jelszót újra, betölti a kezdőoldalt oszt sanyi :@ valakinek ötlet?
  • rolfika
    köszi!!!
  • CUCLI
    küldtem
  • rolfika
    nekem is tudtok 1-et küldeni???
    [email protected]
    Előre is kössz: Rolf
  • Tojesz
    Köszi