1546
iwiw konkurencia - szebb, gyorsabb, talán jobb...
-
#263 Bírom, mikor valaki semmi értelmeset nem tud mondani és jön a külső fikázásával. Holott... kit érdekel?! :D Ki így, ki úgy néz ki.
Mintegy mellékesen vázolnám a helyzetet: véleményt nyilvánítottam a topikban, mivel ez nem tetszett a megnyitónak, ezért beindult a fikázás. Tipikus. :) -
#262 Megengeded? Kit érdekelsz?... -
G_ArchAngel #261 majd később, még nem izgultam rá az adatlapodra, előtte nézegetek Britney wallpapereket...:P -
#260 eh Bélukám leállhacc :C -
#259 Jó szavam van mindenkihez, aki nem bunkó/balfax/beugató/kötözködő (megfelelő aláhúzandó) velem. Önállóan nem vagy se jégkirálynő, se bunkó senkivel. Mindennek oka van. De adj nyugodtan puszit a myvipednek és mehetsz te is aludni. :D -
#258 Fejjel lefelé tartod a papírt. -
G_ArchAngel #256 sose lássál Te se szebbet...:PPP
persze szép lány az SG Jégkirálynője, csak belül néha megkeseredtenek tűnik...
benéz ide, fikáz egyet, ad egy jóéjt puszit a macinak és megy aludni... - jó szava csak a sminktükréhez van...:P -
G_ArchAngel #253 hozta a linked szintjét, sőt talán felülről rezgett a léc... -
#252 -
#251 Igen az vagyok bevallom...remélem nincs harag azért:)
Pedig szép látvány vagy:P:)... -
#250 Látod, a címzett meg nem érti a viccet, rögtön beszólogat. Nem sok humorérzékkel áldotta meg a sors, ez tény. :) -
#249 Ne a magad perverzióiból indulj ki. Amúgy gyenge volt a beszólás (mint mindig). -
#248 Én addig már el sem jutottam, hogy chat meg település chat. Mondjuk nem tudom miben más egy szimpla chat Budapest, Karakószörcsög, Simagöröngyös, Debrecen szobáitól.
A galériáról annyit, hogy láttam már fejlettebb, ötletesebbet is, igaz azon az oldalon fizetni kell.
Persze, ingyenes, elfér a favoritsben (már aki beteszi), egynek elmegy. Illetve most már kettőnek. Lehet, hogy nemsokára háromnak... -
G_ArchAngel #247 látom ma megint kaktuszt ettél, vagy egyszerűen csak ráültél... -
#246 Kis kíváncsi. -
#245 :DDD -
#244 itt -
#243 Értem:)...lene harapd már a fejem:)
Onnan hogy tudom mi az igazi neved...és megnéztelek... -
G_ArchAngel #242 MyVip-en a település-chat használhatónak tűnik, bár még fejlődnie kell, ezenfelül a galéria sem rossz, amit az egyszerű user kialakíthat...
persze könnyű méltatlankodni, hiszen ingyen van, enni nem kér és elfér a bookmark-ok között... -
#241 No igen. Bele kell ülni a kakiba ahhoz, hogy biztosan állíthasd, hogy puha, meleg és büdös... -
#240 És? Attól még az. Mire jó? Hogy valaki összeszedi azokat, akikkel úgyis nap mint nap találkozik vagy beszélget msn-en? Akivel meg nem, azzal meg nem véletlenül nem tartja a kapcsolatot, ezeken az oldalakon sem fogja ismerősnek jelölni. Egyéb értelmét még nem találtam meg ezeknek az oldalaknak. A myvipre azért regeltem, mert először nem tudtam mi az, aztán reménykedtem, hogy valamire való is. De nem.
Mintegy zárójeles kérdésem lenne, hogy honnan tudod, hogy mindkettőn fent vagyok kis sherlock? -
G_ArchAngel #239 egyxar-ra hol kell reg-elni?
mert ha csak szőkéknek van, akkor is mehetek...:PPP -
#238 Mondjuk azért is tud véleményt alkotni.:D -
szaharin #237 Szerintemis szar...de enisrajtavagyok min2on..es minden nap nezem:D -
#236 Szia!
Mégis rajta vagy mind a kettőn:)... -
#235 iwiw, myvip, egyxar... -
G_ArchAngel #234 nekem főleg a chat felület gyorsulása tetszett, tegnap este (csúcsidőben) is megfelelő sebességgel lehetett használni -
#233 a myvip jelentősen begyorsult, de lehet hogy ilyen korán még senki se csüng rajta :) Amúgy tökjó hogy mindkét topik átment sebességelemzésbe, és meghívókunyereálásba^^ -
#232 itt is szoktak meghívót kunyerálni? -
#231 nálam megy most mindkettő, de tetűlassú -
G_ArchAngel #230 ez divat lehet, tegnap a wiw nem ment... -
#229 "Karbantartás miatt az oldal jelenleg nem elérhető!" -
#228 nekem is ez van -
neménvoltam #227 ugyanaz nálam is -
G_ArchAngel #226 Takarítsd ki a böngésződ tárját, cookiekat, egyebeket... -
#225 ez a szar nem enged be... hiába írom be a mailcímet, jelszót újra, betölti a kezdőoldalt oszt sanyi :@ valakinek ötlet? -
rolfika #224 köszi!!!
-
CUCLI #223 küldtem -
rolfika #222 nekem is tudtok 1-et küldeni???
[email protected]
Előre is kössz: Rolf -
#221 Köszi