31662
CRYSIS
  • Crazy Mate
    Tök jó,de hát egyszerű tájkép,legyen valami szereplő is rajta...
  • human8
    attommega farcry .....
  • CUCLI
    nekemis :/
  • Malakai
    Nekem a mostani jobban tetszik...
  • Vegas
    valami jegeset má
  • dante3
    Klafa
  • Attila8805
    Nekem teccik
  • strebacom
    Nagyon fasza, nekem nagyon tetszik!!
  • Evogordon
    Ehez a bannerhez mit szóltok? Ha nagynak találjátok még kicsinyítek rajta.
  • Evogordon
    MA kezdem el egyébként Gimpel.
  • buldozer99
    photoshoppal csinálod?:)
  • Evogordon
    Nem baj próbálkozni lehet :D
  • CUCLI
    miezalogo? -.-^
  • Vegas
    detebénavaaagy :/
  • Evogordon
    Kell a változatosság.
    Én azért csinálok 1-et majd berakom.
  • armageddon666
    mert pang a tápig és köll elfoglalcság -.- :D
  • CUCLI
    mostani ménemjó?
  • Evogordon
    Kéne már egy új banner nem?
    Csinálnánk egy páran aztán valamelyiket beraknánk.
  • lee56
    Hja jó kis motor az a source, jó hogy a DM is azt kapta
  • VRSDM
    és megjegyezném hogy a legjobb motor látványvilág/optimalizáltság szempontjából szerintem :)
    (régi gépem:384sd-1,6+amd-9550GE és lazán szalad 28-35 fps-el medium high-on :)
  • Evogordon
    2 hete vittem végig nosztalgia képen a hl2-őt és még mindig gyönyörű a grafikája :) És 2004-es játék!!
  • SNAKE01
  • dr Kotász
    Egyetértek, ez a nyerő hozzáállás. A játékot élvezni kell.
  • armageddon666
    HL2 graf az isten király ^^ nála csak a HL2EO grafja a jobb :D amúgy nemtudom valahogy én nem veszek észre ilyen hibákat... én ráhangolódok és játszom... nem azt lesem hollehet belekötni valahonnan,
  • VRSDM
    na meg azt imádom mikor szarrá savazzák a hl2-őt merthogy az elején (meg később több helyen is) homályos a kaja osztó és csupa kocka (még a city17-ben)

háát, elismerem kb, quake3 szintü az ételelosztó, de ettől függetlenül mérföldkövekkel hagyja le akármelyik nagy fps királyt...

melyik játékban nincs ilyen? semelyikben...
    ilyenektől nem lesz se jobb se rosszabb egy játék, ha ilyen

de nem lesz ilyen :) :D de az a lényegen nem változtat
  • Malakai
    3 napos hír a HWn, meg a PCGamesnél, de amúgy E3-as képek.
  • Sheltem
    Én csak remélem, hogy igazad van úgy legyen.

Ebben az esetben sorry, kb 3 napos hír egyébként...

Na majd meglátjuk.
  • Evogordon
    Meg előbb nézd meg a legújabb interjús videókat és aztán írjál.
  • Evogordon
    Kb 1 éves kép.
  • Sheltem
    Lemaradt a link:

• Sheltem
    Nem akarok kötözködni, de ezt a játékot sokan a csodálatos grafika miatt várják ha valami akkor elvileg ez az ami villant...

Namost ezen a képen a bal oldali sziklára ránézek és voodoo1 fíling...Fpsben már láttam jóval szebb részletesebb textúrákat mint ez az elmosott sz*r:

• Ability
    Távolról sem effektcsomag, még falusiaknak sem. Egységes fejlesztői környezet. Btw, a DX10-ben újragondoltak pár vitatott dolgot, és igazából a hatékonyabb teljesítménygazdálkodásra törekedtek. Ergó ebben az esetben pont, hogy nem kell beszélnünk erősebb HW igényről.
  • Csero90
    ez nem lényeg...a lényeg az az h akinek MSI x1950pro 512mb vivo-s karija van az nem tud ezzel játszani...főleg ha Heroes V-öt kapott hozzá xDD
    nem kell ezt érteni srácok...akinek kell az érti xDD
  • VRSDM
    még nem értitek,

directX falusiaknak : effektcsomag

felrakod és tudja is a géped akkor szebblesz ... voilááá :D

értelemszerűen az újabb tech-ák erősebb hw-t is igényelnek.
  • armageddon666
    ahogy eddigi hszekből kivettem a DX10 nem azért kell merthogy erősebb meg szebb lesz tőle, hanem mert jobban felépített és így egy középkat dx9en szarabbul fut (low fps) sokkal mint egy DX10es karin.
  • Hedic
    haver szerintem most ebbem a pillanatban csak nagyon kevesnek indulna el a CRYSIS,akinek pedig nem indul el az szerintem most akarna osszerakni egy jobb gepet.de szerintem az mar olyan gepet tesz osze amilyenen a crysis-nak a grfikaja maximumon mukodik......bar nem biztos hogy mindenki igy gonolkodik mint en!!!!
  • Hedic
    haver szerintem most ebbem a pillanatban csak nagyon kevesnek indulna el a CRYSIS,akinek pedig nem indul el az szerintem most akarna osszerakni egy jobb gepet.de szerintem az mar olyan gepet tesz osze amilyenen a crysis-nak a grfikaja maximumon mukodik......bar nem biztos hogy mindenki igy gonolkodik mint en!!!!
  • Hedic
  • buldozer99
    Miért ne menne?
    dx10-ben nem de dx9-ben megy vele
  • Csero90
    A lényeg az az h MSI x1950pro 512mb vivo-s kártyával nem megy majd a gamma...