31662
CRYSIS
-
Há jáccó cáppári dikkári lállá tikkári lillá tictandula dibidábi dállá ruppádi rubilá gurigangukarra girigangú Há rácáccá ja ribidábi rin lábá rictándillán déllandó. Ábe ripáttá párípá ri pá ribiribiribiribiszten déllándó Já bá réllán sztéllán déjjáló árá rávárávárává dü düvjüdú bá disz be lilla zéllandó dobá dágádágádágá dúdú déjjaló

-
Há jáccó cáppári dikkári lállá tikkári lillá tictandula dibidábi dállá ruppádi rubilá gurigangukarra girigangú Há rácáccá ja ribidábi rin lábá rictándillán déllandó. Ábe ripáttá párípá ri pá ribiribiribiribiszten déllándó Já bá réllán sztéllán déjjáló árá rávárávárává dü düvjüdú bá disz be lilla zéllandó dobá dágádágádágá dúdú déjjaló
-
mint ahogy nekedis van vmi beütésed... -
lee56 #2972
-
többször hallottam már ezt mint ahányszor be is tartották,
nem is flémelek, majd ha kezeim között lesz, vagy lesz valami BIZTOS INFO akkor szólok, addig csak felesleges topiktöltés ez a " szerintem ez lezs " -
Hedic #2970 egyetertek... -
Vegas #2969 agyon fogják még ez optimalizálni.. :/ -
Hedic #2968 Szerinten nem igy lesz !!!! Siman eleglesz egy olyan proci ami 3000 felett van 1.5 RAM meg egy Dierxt 10-es grafikus kartya !! de ez se biztos,csakkor akkor tudunk biztosat mondani amkor mar valakinek meg van a jatek!!!! adig meg csak talalgatni lehet..... -
Komoly emberek vannak itt.
Miért nem írjátok hogy 8db 8800gtx-et kell szerintem majd rákötni a gépre meg 15 magos procit majd és még majd az árnyékból szerintem vissza kell venni meg a víz minőségéből. -
Crazy Mate #2966 

-
Ismerem. Csak unatkozik. Meghát van valami beütése is.
-
Nem, de az már közeledik hozzá, hogy ezt vmilyen indíttatásból beírtad ide... -
Én nemvárom a játékot 
Most akkor hülye vagyok?
-
Kőtözz paksra erőmű tövibe és nem lezs gond ^^ -
Inquisitor #2961 Ha lehet hinni a Crysis-online fórumának (és miért lehetne, hiszen nem hivatalos infókat nyomnak!), akkor elvileg felsőkategóriás X1900 vagy GF7 kártyából 2db kell ehhez, de HDR/árnyékokat picit visszavéve, és a Motion Blurt kikapcsolva már mennek egy kártyával is jól. Persze bika procit feltételezve. (Kétmagos Core vagy X2 nem árt.) -
A maximumhoz nem, ahhoz Dx10 kártya kell. Hogy Dx9 alatt maximumon? Akadásmentesen (~60FPS)? Nem hiszem.
De ami a lényeg, hogy biztosat még senki nem tud mondani, mert még a fejlesztők se tudják! -
nem -
Hedic #2958 Asus Extreme AX1950XTX??? szernintetek ez a videokartya eleglenne a jatekohoz,marmint ahhoz hogy maximum grafikan jatszam??
-
Ha azt mondod hogy nem olyan rossz akkor csak futni fog rajta :) -
Elég jó gépem van de 1-2 játék szaggatása óta, félek, hogy más nagyobb játékok is beszaggatnak majd. -
Code92 #2955 ma olvastam ha jól emléxxem gamekapcson h. a gammát optimizálni fogják és elvileg 2-3 éves gépeken is akadás nélkül menni fog.......mondjuk lehet h. csak egy ürügy a lehetséges csúszásra mint a stalkernél "srácok még optimizálunk azért csúszunk"de lehet h. igaz és akkor naggyon heppi leszek h. akadás nélkül menne... -
az én configom nem olyan rosz de szentem nem fog futni rajta -
végül mégiscsak az UE3.0 ás téma mellett kötnek ki ha igaz ez :D
/aztis később bővítik dx10-re -
Petitt #2952 Most tudtam meg hogy a DX10 az nem végleges verzió mert rájöttek a fejlesztők hogy lehet rajta javítani is de ezt a vistaban nem fogják kiadni mert szoros a határidő. Így majd késöbb fog kijönni a javítás ami DX10.1 lesz, ami azt jelenti hogy újabb extrák, optimalizálások, újabb videokártyák. Én még nem vennék azonnal DX10-es kártyát amikor lesz újabb és nem használja ki a DX10-et teljesen.
Ez volt a DX9-nél is, tavaly kijöttek a Shader Model 3-as kártyák DX9.0c támogatássál. -
De nem a jelent kell nézni hanem azt amikor kijön a game ami nem ma lesz és nem is 2-3 hónap múlva. Addigra meg jön nvidia és ati xyz fajta DX10-es kártyatömkelege. -
mivel eddig 2db dx10 kari van :D sok válogatásunk nincsen egyelőre -
A maximum? Dx10 kártya, ez a biztos, hogy azon belül milyen erős kell? Azt már nem tudni.
És bármi van a GYIK-ben, igazából nincs hivatalos gépigény (bármi ami a neten van, spekuláció), másik fórumon fejlesztők ezt párszor kihangsúlyozták! -
Hedic #2948 ahhha....de en meg mindig nem tom azt,hogy pontosan milyen eros grafikus kartya kellene a CRYSIS-hoz ahhoz,hogy a magszimalis grafikat ki lehessen hozni a jatekbol.ezt meg tudna valaki mondani??? -
Crazy Mate #2947 THX az infot! -
Hmm... ez esetben pont, hogy nem könnyít a Crysis a pénztárcán...
-
A Crysis fut majd régi gépen is
[2007. február 07. @ 10:15 - Chesario]
A Crytek vezetője, Cevat Yerli olyan dolgokat mondott egy beszélgetés során, ami sok játékos pénztárcáján könnyíthet a jövőben.
A Crytek már jó ideje dolgozik félelmetes grafikájáról ismert Crysis játékukon, ám a hihetetlen látványvilág eleinte úgy tűnt csak DirectX 10-es hardveren jelenhet majd meg. Erre cáfolt rá Cevat Yerli, aki szerint egy 2-3 éves PC-n is gond nélkül lehet majd futtatni a játékot, persze csak DirectX 9 minőségben. Ez annyit jelent, hogy nem kell feltétlen fejleszteni a játékhoz, hisz egy jó optimalizációval régi hardveren is működésre lehet majd bírni a játékot.
info: Gamestar -
Nem tudom honnan jött ez a hülyeség Cevat egy interjúban azt mondta hogy mivel teljes erővel optimalizálnak ezért nyár elejéig elcsúszik a megjelenés. -
CUCLI #2943 "A megjelentés illetően minden bizonytalan. EGYES HELYEKEN már konkrét időpont szerepel, mint például 2007. Szeptember 23."
Majdha valamelyik fejes ezt megerősíti akkor oké. addigmeg fölösleegs ezen görcsölni. ic dán venic dán
-
Crazy Mate #2942 Elolvastam már 2x. -
Nézz bele a gyakran feltett kérdésekbe! -
CUCLI #2940 mért volna biztos? nem hivatalos bejelentés csak valami fan oldal találta ki. -
Crazy Mate #2939 Mostmár biztos ez a Szeptember 23? -
Baró 
-
Helyesbítek Szeptember 23-ig. -
Akkor még várunk szeptemberig ok?