6840
-
#350 Akkor jól olvastam :D Kösz a megerősítést! -
Hellsing47 #349 olvass is kérlek :P
Call of Juarez[5] (with patch)
ami majd június 5.-én jön -
#348 Ebből a listából a Call of Juarez mióta DX10-es? -
#347 Biztosan dx10-el érkező játékok listája -
#346 Így néz ki amúgy egy dx10-es játék:) -
#345 Sajnos nagyon úgy néz ki, hogy nem dx10-es lesz, de hátha... az se kizárd, hogy kiadnak majd patch-et hozzá. Így volt egy 2.vh-s stratégiai játéknál is, talán annka már meg is jelent a dx10-es verziója.
DanRyu: nem tudom, miért örülsz annak, hogy nem dx10-es lesz, ha nem akarod, vagy nem tudod dx10-el játszani, játszod dx9-en, mint ahogy ma is minden dx9-es játék játszható dx8-al is... -
Hellsing47 #344 akkor sry..valamiért tisztára abban a hitben voltam hogy dx10-es lesz -
#343 Addig jó még nem dx10-es a játék! Mert XP-m van fent meg dx9-es videókarim. -
#342 Én úgy tudom, hogy nem dx10-es lesz. Hiába az ue3 nem fogja kihasználni a dx10-et. Elég sok dx10-es játéklistát megnéztem, és egyiken sem szerepel, meg a képekről is ordít, hogy nem dx10. -
Hellsing47 #341 mivel unreal engine 3-at fog használni igy igen :) -
#340 Azt már lehet tudni, hogy a gamma támogatja-e majd a DirectX10-t? Bár eléggé valószínűnek tartom. -
Hellsing47 #339 thx midenkinek ^^ -
#338 Csatlakozom. Nagyon jó a banner. Várjuk a játékot is. -
#337 Ja, frankó lett! Gratula! -
#336 Aztakurva de állat a banner!!!! -
#335 Király a banner!!! -
#334 Tud valaki multi tartalomról?
Trailerből van pár, de sehol sem találtam infót a multiplayer lehetőségekről, játékmódokról, lehetőségekről. Van valakinek ilyen infója? -
#333 Jó, hogy nem szakítanak a készítők a II. Világháborúval(lsd CoD 4). -
strebacom #332 Fasza a banner!! -
Hellsing47 #331 reméljük :) -
#330 2007 Augusztus 28 -
tibiszabo #329 Mikor jön kb -
#328 Te mondtad, hogy akad a trailer nállad! Nálam tökéletesen fut. -
#327 Azzal probáltam :( -
#326 uaz a trailer hd minőségben: link -
#325 Probált ki evvel->VLC media player(legújabb verzió), nekem bevált -
#324 Ezt ki mondta? -
#323 Tényleg akad a videó is ha a gép gyengébb a játéknál? Ezt nem tudtam. -
#322 Ez már nagyon nagyon régen köztudott hogy nem egészen fullos grafot is lehet vele csinálni. PL Roboblitz és a Gears of War közötti graf különbség is jól mutatja.
Nekem megfelel a trailerben látott graf már amit láttam már szánalmasan akad a videó sajnos nekem :( -
#321 Egyrészről jó, viszont ha ez Unreal 3.0-ás játék, akkor kicsit rohadtul máshogy (szarabbul) néz ki, mint annó a motort szemléltető képek. -
#320 Eszméletlen hangulatos a trailer. Aki valamilyen okból nem tudja letölteni vagy nem akarja az látogasson ela www.gportal.hu/screenshots oldalra. A föoldalon képeket talál a trailerböl. -
#319 Eszméletlen ez az új trailer! Annyiszor megnéztem már.:D -
#318 Jöhetnek is, mert ennyi fos játékot ami mostanában jön, még nem láttam! -
#317 Megelöztél a trailerrel!:D -
#316 Na megmondtam ,de várható is volt hogy nem fog jönni előbb! -
#315 Na igen, de szerintem a crysis előtt érdemes lenne kiadniuk marketing szempontból! Remélem nem húzzák-halasztják sokáig! -
Hellsing47 #314 azért annyira ne legyünk biztosak :D
amugy jó gémek jönnek majd még nyár vége-ösz elején (bioshock,crysis) -
#313 Jó kis trailer, már csak 4 hónap! -
#312 Medal of Honor Airborne - megjelenési dátum és új trailer!
http://www.cybergen.hu/?q=node/1000 -
#311 A gamespotton láttam, hogy bejelentették megint a játékot 2007 Augusztus 28.-án jön ki állítólag.