6840
-
Seten #149
"MoHAA PA" nem volt és nincs is csak "MoHPA". :)
-
#148 Ennek is lökhettek vólna ki demót. -
ent #147 Akkor jól emlékeztem... -
#146 MoHAA PA demo volt... sőt! Mohaa AA-nak is volt demója.. -.- -
ent #145 Olvasgattam egy kicsit az ea fórumán és sokak azzal magyarázzák, hogy nincs hír+demo vagy vmi, hogy az előző moha-s gémek kiadása előtt sem volt nagy dob meg demo. Igaz? -
Neoncsoves #144 csak sm3.0, amihez a te vidkarid jó lesz meg az egész géped :) -
#143 Eszméletlen nagy játék lesz szép graffal és biztos bazi nagy gépigénnyel. -
ent #142 Hamár semmi hír!
-
#141 Feltűnően semi infó nem jön ki a játékról. Ez most vagy valami üzleti stratégia, vagy jómesszire elnapolják. -
Hardstyl3r #140 jöhetne már legalább egy demó, mert már kivagyok éhezve egykis mohára:) -
HUmanHunter #139 semmi:S egy nyanvadt videó se jelent meg [vagy csak én nem tudok róla?] csak az amelyik már jópár hónapja -
ent #138 Vmi hír? (up)
-
Neoncsoves #137 szerintem ehhez is SM 3.0 kell majd ^^ a graft elnézve.... -
#136 Felőlem tolhatják én tudok várni. -
#135 Szerintem készülhetünk, hogy nemsoká jön a jelentés, hogy eltolják az xedik negyedévbe. -
#134 Elvileg 2007 Q1. -
gyuri1989 #133 Mikor fog megjeleni????????
-
bszabi84 #132 Köszönöm szépen! -
#131 1. MEDAL.OF.HONOR.ALLIED.ASSAULT.STORE.FINAL-DEViANCE <<--Teljes
2. Medal.Of.Honor.Spearhead-FAiRLiGHT <<--kieg.
3. MEDAL.OF.HONOR.ALLIED.ASSAULT.BREAKTHROUGH-DEViANCE <<--kieg
4. Medal.of.Honor.Pacific.Assault.Directors.Edition-RELOADED <<-- teljes -
bszabi84 #130 Helló!
Valaki el tudná mondani nekem sorban melyik MoHa rész mi???
MEDAL.OF.HONOR.ALLIED.ASSAULT.BREAKTHROUGH-DEViANCE
MEDAL.OF.HONOR.ALLIED.ASSAULT.STORE.FINAL-DEViANCE
Medal.of.Honor.Pacific.Assault.Directors.Edition-RELOADED
Medal.Of.Honor.Spearhead-FAiRLiGHT
Itt melyik a teljes játék, melyik a kiegészítés?
Melyik az első rész?
Melyiknek melyik a kiegészítése!
Elnézést, ha valakit megsértek tudatlanságommal, de nem ismerem a játékot!
Sgítségeteket előre is köszönöm! -
#129 wiki pedia UE 3-as verziójával foglalkozó oldal és az oldal alján ott van az ue3-as játékok listája, köztük az Airborne-al is. -
#128 Lehet,hogy le vagyok maradva! Őszintén megvalva,manapság nem igazán lehet követni a megjelenési dátumokat! -
#127 A legújabb amit láttam az március eleje. Túl nagy a csend, lehet, hogy ezt is úgy elhalasztják mint a BiA-t -
#126 2007 január elvileg! -
A tumi #125 Mikorra várható kb a megjelenés? -
#124 Ez alapján a nem lesz olyan grafikai szörnyeteg, nekem semmi extra nem tűnt fel benne, nekem a CoD2 ugrott be kicsit felturbózva. De a játékmenet tetszik, csak kár, hogy megint csak az USA-val lehet menni. -
csoola #123 pontosan a te hsz-edre gondoltam visszaolvasásképp:D -
csoola #122 közbe visszaolvastam, látom h valszeg ue 3 már ez is (tisztára mint régen a q3 engine, azt is annyira hypolták, aztán az évek során alig-alig kerül elö játék amivel játszok és még arra épül:D -
#121 Volt róla hír de nem lett megerősítve hogy UE3-as lenne! Majd meglátjuk. -
csoola #120 techdemonak szvsz jo, de remélem jol el fog futni gépemen, 1ébként milyen grafikus motor ez? ue3? ha tudjátok irjátok már le, de azért kicsit visszaolvasok hátha már...:P -
csoola #119 hát, nemtom, sose voltam nagy mohás, mindig meguntam:D egyedül lanba toltuk jorégen az alap gémet, de ezt is tuti kiprobálom, de nem hiszem h annyira be fog jönni, bár ne igy legyen -
#118 mikor lehet a kezemben ez a gyönyörűség? -
#117 :O
ez télleg off...nem kicsit..nagyon -
#116 Kicsit off, de nem annyira. MoV Vietnam-nak nem tudjátok jött ki multi crack-je? -
#115 Újabb videó a játékról. Itt már magát a játékot is láthatjuk. -
#114 Mohaa Szent Péter mod -
#113 Ez a gém tarolni fog úgy, mint az egykoriMohaa Meg sem veszem addig az új gépemet amíg nem tudom meg min fut a legjobban!!!
-
#112 Teaser trailer -
RMarvin #111 Azt lehet tudni, hogy lesz-e benne Cooperative mod? Egyszerűen vérlázító, hogy a MOHAA-kból ez kimaradt (CoD-al egyáltalán nem foglalkozok) -
Kakaduduka #110 Vannak már olyan videók ami a játékról van, hogy nemcsak ilyen Intro szerü jelenetek vannak, mert ebből még nem tudunk semmit.