865
Windows Xp 154megás változata
  • Mihail
    van magyar billentyűzet támogatás..
  • Dying Soul
    Hat ez hihetetlen! Felraktam es nagyon tetszik, hatranya hogy angolul kell irnom :(
  • Mihail
    szerinted?
    nem írtam lejebb hogy felraktam másik xp mellé
  • greco
    WinXPPro mellé fel lehet vhogy rakni másik meghajtóra?
  • Thanatos
    hát nekem meg se reccent és soha nem floppyztam pedig csak sata vinyo van a gépemben..., mongyuk szerencsére nem nforce az alaplap :P hm lehet hogy csak amd-k akadnak ezen fent? hmhm, végülis majd egy próbát lehet megér, még nemtom :)
  • Mihail
    de ez csak akkor kell ha sata vinyóra akarsz intallálni, mivel különben az intaller nem látja a satás merevlemezt legalábbis nforce-os chipset esetében
  • Mihail
    normál xpnél sata drivert floppyrólkell beadni, hacsak nem olyan builded van ami autómatikusan betölti a sata drivert is
  • Thanatos
    akkor valamit rosszúl csináltál :) tény hogy az átjárókat kézzel kell megadni ha te adod emg az ip-t de amugy tökmind1, a dhcp-nek csak anyi a lényege hogy kiosztja a gépnek az ip-t ha nincs semmi beállítva, de ha emg bevan akkor meg dhcp már eleve nem játszik :)
  • Thanatos
    izé, flopyval amugy se kell büvészkedni :D vagy ennél amugy kéne? egyre jobb :P
  • Mihail
    vagy ha más géped nincs a rendszerben leszűkíted a dchp intervallumát
  • Mihail
    hát sztem dhcpnél csak azt az ip-t fogadta el nekem eddig amit a router vagy a szerver ki is osztana. de a legsimább ha routeren kikapcsolod a faszom dhcpt mert szar az egész :D
  • Mihail
    istenem. én sem tettem bele az nforces drivereket csakis kizárólag a sata drivert. mivel sztem tök fölösleges, mert akkor tényleg egy bizonyos pc-re konfigurált cd-t kapsz, és én ezt a céges gépekre is feltettem párra, amiknek más configjukvan, de van satás is köztük
  • Dying Soul
    Köszi :)
  • Mihail
    egyből erről a cdről is törölhecc ugyanúgy partíciót majd gyorsformat és telepít
  • Mihail
    persze hogy működik, office xp, 2003 is műxik
  • Mihail
    hát figy 15 perc alatt megvan :D a leírás alapján csak a sata drivert kell beilleszteni, meg a WINNT.SIF nevű fileba kell pár sort beilleszteni, és tök kényelmes mert ezek után nem kell floppyval baszakodni, egyből betölti telepítéskor a sata drivert meg minden. az asztali gépemen csak az ati driver ment nehézkesen fel, de másodszorra az is meglett.
    a kiírásnál kell még ügyesnek lenni de ahoz is mindent leír a honlap.
  • Calver
    OpenOffice müxik simán
  • Thanatos
    tény ,de tök fölösleges ugyanazt az ip-t emgadnod..., fix ip-nél ha nem a dhcp pool-on belül eső ip-t adsz emg magadnak az is jó lessz..., tudom mert nekem is igyvan msot rendes xp-n :) 30-tól fölfele osztja a cimeket a dhcp nekem meg 13-as van berakva... 8hogy miért pont 13 arra a válasz az hogy csak :P)
  • mousee
    Chelloval prószálta valaki? Működik vele zsírul? Openofisz felmegy rá? :P

Több kérdésem nincs :P
  • Mihail
    úgyis megy ha normál xpvel bebottolsz megnézed milyen ip címet osztana ki a gépednek, felírod szépen v megjegyzet. továbbá megnézed a gatewayt (router ip címe) a dns címeket, stb és szépen manuálisan beírod tiny xpbe. de más cdről bootoltatható szervíz szoftverrel is megnézheted, pl. hiren's boot cd, ERD Commander, stb..
  • Thanatos
    jah és még annyi hogy az a leirás nekem ugytün nforce-os sata drivereket buherálja bele a dolgokba de nekem nem nforce-om van..., tudom, igyjárás :D
  • Dying Soul
    Hogy is kéne felrakni? Sima xp cd-vel leformázom a winyót majd ezt már kiírt cdn beteszem, és felrakom??
  • Thanatos
    és satára tudsz már valami normális módszert ami nem ennyire buhertuning? :)
  • Mihail
    mi a faszért ne futna
  • Mihail
    nem mindent megcsínál, 20perc alatt végez a telepítő. imádom :D
  • Dying Soul
    Köszi :)
  • Thanatos
    beeállitasz magadnak egy fix ip-t, ennyi...,
    lehetőleg ha a router ipje pl 192.168.1.1 akkor a te géped legyen pl 192.168.1.2 vagy amelyik még nem foglalt...
  • Thanatos
    fut
  • Dying Soul
    Továbbá msn fut rajta?
  • Dying Soul
    Tudnátok segíteni még? Kábelnetem van, routerrel és automata az ip és minden más kiosztása, kell ezzel vmit babrálnom, hogy menjen a net?
  • Dying Soul
    Regisztrációs kód kell? Illetve telepítő
  • Me0w
    Hivatalos oldal? Ember, te megis mi a jo halalrol beszelsz? Ez egy strippelt verzioja az Xpnek. Ugyanannyit esznek alatta a programok mint normal Xp alatt, csak a kernel reszbol kihagytak egy csomo szart, ergo nem 300 megaba terjeszkedik, hanem eleg neki 75-100 mega.
  • blackgamer
    és amúgy kik csinálták ezt a butított verziót? nem spyware-es?
    mennyi memóriát/virtuális memóriát/processzort esznek alatta a progik?
    mi a hivatalos oldal címe?
  • Mihail
    ok
  • Mihail
    nyilván én nem azt a progit próbáltam (asszem xp managert próbáltam). és nem mondtam h más nemfut rajta. de eleve nem vagyok have ezeknek a prgogiknak. ha vmit meg akarok változtatni akkor átírom a registryben.
  • Mihail
    január 4óta használom ezt a rendszert. asztalin és notebookon is. ment már napokon keresztül is megnyugodhatsz
  • Calver
    "-egy xp tweakelő program nem fut rajta a módosított regyrty miatt"
    nekem HardwareOC Registry Tweak remekül futott...
  • Blasta
    Tom, azért érdeklődtem Jánosnál, hogy nála tán nem megy?
  • blackgamer
    nem én mondtam az fix, tudom hogy normál xp-n mennek a dolgok
    futtasd a gépet 1 hétig több fájlcserélővel és ha megy akkor szólj,
    nem az a lényeg hogy 1-2 órát megy, hanem hogy napokig bírja-e több fájlcserélővel egyszerre
  • Mihail
    :D ott a pont