865
Windows Xp 154megás változata
-
Mihail #105 van magyar billentyűzet támogatás.. -
#104 Hat ez hihetetlen! Felraktam es nagyon tetszik, hatranya hogy angolul kell irnom :( -
Mihail #103 szerinted?
nem írtam lejebb hogy felraktam másik xp mellé -
greco #102 WinXPPro mellé fel lehet vhogy rakni másik meghajtóra? -
Thanatos #101 hát nekem meg se reccent és soha nem floppyztam pedig csak sata vinyo van a gépemben..., mongyuk szerencsére nem nforce az alaplap :P hm lehet hogy csak amd-k akadnak ezen fent? hmhm, végülis majd egy próbát lehet megér, még nemtom :) -
Mihail #100 de ez csak akkor kell ha sata vinyóra akarsz intallálni, mivel különben az intaller nem látja a satás merevlemezt legalábbis nforce-os chipset esetében -
Mihail #99 normál xpnél sata drivert floppyrólkell beadni, hacsak nem olyan builded van ami autómatikusan betölti a sata drivert is -
Thanatos #98 akkor valamit rosszúl csináltál :) tény hogy az átjárókat kézzel kell megadni ha te adod emg az ip-t de amugy tökmind1, a dhcp-nek csak anyi a lényege hogy kiosztja a gépnek az ip-t ha nincs semmi beállítva, de ha emg bevan akkor meg dhcp már eleve nem játszik :) -
Thanatos #97 izé, flopyval amugy se kell büvészkedni :D vagy ennél amugy kéne? egyre jobb :P -
Mihail #96 vagy ha más géped nincs a rendszerben leszűkíted a dchp intervallumát -
Mihail #95 hát sztem dhcpnél csak azt az ip-t fogadta el nekem eddig amit a router vagy a szerver ki is osztana. de a legsimább ha routeren kikapcsolod a faszom dhcpt mert szar az egész :D -
Mihail #94 istenem. én sem tettem bele az nforces drivereket csakis kizárólag a sata drivert. mivel sztem tök fölösleges, mert akkor tényleg egy bizonyos pc-re konfigurált cd-t kapsz, és én ezt a céges gépekre is feltettem párra, amiknek más configjukvan, de van satás is köztük -
#93 Köszi :) -
Mihail #92 egyből erről a cdről is törölhecc ugyanúgy partíciót majd gyorsformat és telepít -
Mihail #91 persze hogy működik, office xp, 2003 is műxik -
Mihail #90 hát figy 15 perc alatt megvan :D a leírás alapján csak a sata drivert kell beilleszteni, meg a WINNT.SIF nevű fileba kell pár sort beilleszteni, és tök kényelmes mert ezek után nem kell floppyval baszakodni, egyből betölti telepítéskor a sata drivert meg minden. az asztali gépemen csak az ati driver ment nehézkesen fel, de másodszorra az is meglett.
a kiírásnál kell még ügyesnek lenni de ahoz is mindent leír a honlap. -
#89 OpenOffice müxik simán -
Thanatos #88 tény ,de tök fölösleges ugyanazt az ip-t emgadnod..., fix ip-nél ha nem a dhcp pool-on belül eső ip-t adsz emg magadnak az is jó lessz..., tudom mert nekem is igyvan msot rendes xp-n :) 30-tól fölfele osztja a cimeket a dhcp nekem meg 13-as van berakva... 8hogy miért pont 13 arra a válasz az hogy csak :P) -
#87 Chelloval prószálta valaki? Működik vele zsírul? Openofisz felmegy rá? :P
Több kérdésem nincs :P -
Mihail #86 úgyis megy ha normál xpvel bebottolsz megnézed milyen ip címet osztana ki a gépednek, felírod szépen v megjegyzet. továbbá megnézed a gatewayt (router ip címe) a dns címeket, stb és szépen manuálisan beírod tiny xpbe. de más cdről bootoltatható szervíz szoftverrel is megnézheted, pl. hiren's boot cd, ERD Commander, stb.. -
Thanatos #85 jah és még annyi hogy az a leirás nekem ugytün nforce-os sata drivereket buherálja bele a dolgokba de nekem nem nforce-om van..., tudom, igyjárás :D -
#84 Hogy is kéne felrakni? Sima xp cd-vel leformázom a winyót majd ezt már kiírt cdn beteszem, és felrakom?? -
Thanatos #83 és satára tudsz már valami normális módszert ami nem ennyire buhertuning? :) -
Mihail #82 mi a faszért ne futna -
Mihail #81 nem mindent megcsínál, 20perc alatt végez a telepítő. imádom :D -
#80 Köszi :) -
Thanatos #79 beeállitasz magadnak egy fix ip-t, ennyi...,
lehetőleg ha a router ipje pl 192.168.1.1 akkor a te géped legyen pl 192.168.1.2 vagy amelyik még nem foglalt... -
Thanatos #78 fut -
#77 Továbbá msn fut rajta? -
#76 Tudnátok segíteni még? Kábelnetem van, routerrel és automata az ip és minden más kiosztása, kell ezzel vmit babrálnom, hogy menjen a net? -
#75 Regisztrációs kód kell? Illetve telepítő -
#74 Hivatalos oldal? Ember, te megis mi a jo halalrol beszelsz? Ez egy strippelt verzioja az Xpnek. Ugyanannyit esznek alatta a programok mint normal Xp alatt, csak a kernel reszbol kihagytak egy csomo szart, ergo nem 300 megaba terjeszkedik, hanem eleg neki 75-100 mega. -
blackgamer #73 és amúgy kik csinálták ezt a butított verziót? nem spyware-es?
mennyi memóriát/virtuális memóriát/processzort esznek alatta a progik?
mi a hivatalos oldal címe? -
Mihail #72 ok -
Mihail #71 nyilván én nem azt a progit próbáltam (asszem xp managert próbáltam). és nem mondtam h más nemfut rajta. de eleve nem vagyok have ezeknek a prgogiknak. ha vmit meg akarok változtatni akkor átírom a registryben. -
Mihail #70 január 4óta használom ezt a rendszert. asztalin és notebookon is. ment már napokon keresztül is megnyugodhatsz -
#69 "-egy xp tweakelő program nem fut rajta a módosított regyrty miatt"
nekem HardwareOC Registry Tweak remekül futott... -
#68 Tom, azért érdeklődtem Jánosnál, hogy nála tán nem megy? -
blackgamer #67 nem én mondtam az fix, tudom hogy normál xp-n mennek a dolgok
futtasd a gépet 1 hétig több fájlcserélővel és ha megy akkor szólj,
nem az a lényeg hogy 1-2 órát megy, hanem hogy napokig bírja-e több fájlcserélővel egyszerre -
Mihail #66 :D ott a pont