Tiny Xp
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ha midnenáron buhertuningolni akarok a csoda eredméynekért akkor inkább linuxot raknék fel... 😛PP
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Think lovingly, speak lovingly, act lovingly, and every need shall be supplied.
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Látható,hogy az op rendszer experience álltal módosított verziója már már harap.😊
Kis kedvcsináló.
Tinyxp
(lehet nem kellett volna másik oprendszerrõl IE-t megnyitni?)
nemtom, semmi szembetûnõ változás, a start menüben viszont szépen csoportosították a eXPerience által belenyomott programokat
"The trees move. Do you not see it?"
Sajna senkitõl nem lehet húzni,de rajta vagyok a témán.
úgyhogy most a jóindulatotokra vagyok szorulva, h vki leszedi és felteszi vmi ingyenes tárhelyre.<#worship>#worship>
Sajnos olyan céges programokhoz kell az IE amit nem tudok kiváltani firefox-al sajna.
Mely topicba írtál a flash végett?
vannak leírások a neten IE scriptek debuggolására, 1 kis turkálás a regisrtyben meg Miscrosoft Script Debugger használata segíthet.
link1
link2
link3
windows update miatt kell az IE, vagy mi az amihez elengedhetetlen? nekem eddig hálistennek nem hiányzott, de biztos nincs más browser amivel ki tudnád ezekre a feladatokra is váltani? mert a gecko engine épülõ browserek már eléggé széles körben támogatottak (pl. k-meleon, fireox)
This is the latest version with DHCP fixed.
Just double click the EXE file TinyXP_Rev02.exe and extract the ISO file out. THEN DO NOT EXTRACT AGAIN! Even if the ISO file has a WinRAR icon! Just right click the ISO file and open it with Nero and burn it.
Flash ok,valamikor felkerül.Remélem.
Viszont van egy kis gondom.
Mégpedig azokkal az oldalakkal vagy programokkal amik igénylik az Internet explorert.
Tudom hogy benne van maga az explore mag,csak az a gondom,hogy nagyon sokszor az Internet explorer script hibát ír ki és az ezeket használó oldalak nem nagyon mûködnek...
Nincs erre valami tipped?
Experienceék elkészítették a Rev02-t, Tiny XP Rev02
ami egyeseknek a leglényegesebb:
DHCP - Kept! Now your "Dynamic Host Configuration Protocol"
will resolve all dynamic IP's properly (automatically)
nekem miniXP-m van, nem tudom, hogy miben különbözik a kettõ...
szóval amikor a hálózatot akarom beállitani, azt írja h dll nem található. ha én azt a dll-t átmásolom spontán egy másik xp-böl, akkor menni fog?
Segítsetek légyszi, lehet hogy az OP rendszer a hibás, de ezt oda ugye nem írhattam, azt sem tudják mi ez.
OPEL! Wir leben Autos! RC Offroad, Off The Ground!!! http://www.rcor.hu
Mikor a Network setup wizardot futtatod,akkor kiugrik egy ablak,hogy egy adott dll filé nem található.
Na ezt én pótoltam a másik partíciómon lévõ(régi winfos) ilyen dll filével,és elindult.Na ezek után játsz végig a hálózati beállításokat és a legvégén kidob egy ablakot ahol 4 választási lehetõség van arra hogy hogyan tovább.
Ott van egy olyan menüpont,hogy a windows cd-rõl telepítsen.Válaszd ezt,és rakd be a full verzióju winfosodat.Ezek után a telepítõ a megfelelõ filét letölti a cd rõl,és mûködni fog a hálózat.
OPEL! Wir leben Autos! RC Offroad, Off The Ground!!! http://www.rcor.hu
Sajnos valami miatt nem akarja látni egyik gép sem egymást.
Ip címre való rákeresés sem volt hatásos.
Kinek a pap kinek a papné
folyamatosan kussolva játszódjál basszájba.
Ésszerüség kell,és nem az amirõl te beszélsz,mert az nem az..