865
Windows Xp 154megás változata
-
Mihail #305 ez kész katasztrófa ami itt megy -
izb #304 Ja a freemail visszajelzett,hogy Punker elolvasta,amit az sg.hu ra küldtem,de mivel ő itt ebben a részben nem illetékes igy ismét nem fog csinálni senki semmit.
Csak ennyi moderátor van ebben a szekcióban.
Borg
Bradock
Dikkma
Efreet
Laalee
Lteebee
Mortimer
Pheel
Punker
Punkerwork
St
gz8
pedrohsi
Ebből 3 embernek írtam,de ebből csak Borg volt annyira jófej,hogy ne írjon vissza.
-
#303 Nem tudom mi van a modikkal, de én számtalanszor kértem valamit és nem teljesítették... -
izb #302 Már mindenkinek írtam,akinek csak lehetett.
punkertől borgig,de semmi reakció.
Max annyi,hogy ebben nem ők illetékesek,és hogy írjak a [email protected] amit meg is tettem,de igy sem válaszolt senki. -
#301 Csak eszembe jutott közölni :9 -
Mihail #300 yes pleaz -
#299 szóljak egy ismerős modnak? mondd meg mi kéne aztán ha el tudom érni msnen akkor hátha... -
Thanatos #298 kérdezd meg :) -
Thanatos #297 ezt msot miért nekem irtad??? vagy mivan??? -
Thanatos #296 akkor reklamálj :) -
Mihail #295 akkor nekem is megy ha tudom hogy milyen ip tartománya van a servernek. de van olyan hely pl. az egyetemem egy másik épületében ahol dunsztom sincs az átjáróról.. -
izb #294 nekem wlanon megy a noti és egy a kézileg beállított ip cím után tökéletesen fut a cucc.
Szépen felcsatlakozik,és működik minden. -
#293 Olvastam egy jó kommentet a thepiratebay fórumán.. Egy teljesen fapados windowst csinálni semmilyen hozzáadott programmal, csak egy böngészővel, kitakarítani a játékokat, az alkalmazásokat, tehát teljesen minimálisra csökkenteni a méretet. -
Mihail #292 nincs, mivel nem én vagyok a szerverek rendszergazdája ahol wlant használok -
Thanatos #291 miért ott nincs fix-ip? :) -
Mihail #290 spec nekem csak wlanhoz kéne -
Thanatos #289 és gy megy? akkor meg mi a gond??? fixen beállitott ip sokkal jobb mint dhcp nem tom minek izgul mindkei arra... :) -
Thanatos #288 nem ő az egyetlen mod aki cselekedni tud banner ügyben szvsz :) -
#287 Helóka, Rev02-ről.
DHCP baszik működni automatikusan, nálam maradt a jó kis manuális IP beírás.. -
izb #286 a fene... -
Mihail #285 asszem várnunk kell kicsit a bannerre, Punker megharagudott -
Mihail #284 asszem van vmi filidézetek topic de az teljesen más jellegű mint amit én akartam, mind1, legalább egyúttal a banner dolgot is megkérdem a priviben -
Thanatos #283 miért? volt már ilyen vagy mi? -
Mihail #282 nyitottam egy Klasszikusok c. topicot a tv, mozi dvdbe
és ilyen legjobb jeleneteket akartam felrakni filmekből mint és megint dügbe jövünk, brian élete, stb
erre Punker kinyírta :D -
izb #281 Mit nyitottál,hogy kaptál egy büntipontot? -
Thanatos #280 és honnan tudod hogy egyáltalán el lehet érni browserből?
amugy meg ha iylen akkor ne is akard kivülről feltörni :) -
Mihail #279 és ez nem egy hétköznapi router, ez egy nagyüzemi batár állat, 1-2x voltam lent a szerverházban, de mivel kulcsra van zárva nem mehetek le csakúgy -
Mihail #278 10.1.1.10
de semmilyen lap nem akaródzik bejönni -
Thanatos #277 http://192.168.1.1
legalábbis ált ez az alap ip, ha nem akkor hazsnálatiutasitásban emg kell nézni :D -
Mihail #276 nem nekem az is elég lenne ha bejutnék az admin beállításokig :D browseren keresztül..
router téma -
Thanatos #275 énis szereltek :DDD
attól függ mire gondolsz hogy enyire, pl még soha nem jutott eszembe más nyákot rakni a router belselyébe mint amivel alapbol jött :D sőt tulképp még soha nem turtam bele szegéyn belsejébe, jó az ugy gyárilag lezárva :D -
Mihail #274 ja oks. te figy mindig elfelejtem hogy imserlek
routerekben való turkálást mennyire vágod?
-
Thanatos #273 jah tényleg, mandrake dvd-d még midnig nálam van(ha jólrémlik), nyáron majd szolj adjam vissza mert elfelejtem :) -
Thanatos #272 tény de ha már buherálni kell ugyis akkor mgéiscsak aza jobb :) -
Mihail #271 jóarcok ezek az Xperiencék, mennyi melóra tudnék ilyen arcokat hasznosítani mint ezek -
izb #270 ok az baro.
jó lenne már ha lépnének valamit.. -
Mihail #269 írtam a mailcímre -
Mihail #268 megkaptam a mailedet. meg kértem h íráj meg hova küldjem tovább, stb stb -
izb #267 Te a flashel-mi van?
állítólag valami email címre kell elküldeni a dolgokat,hogy házigazda meg ilyesmi akarsz lenni,és mellé csatolhatod a filét amit ők fölraknak. -
Mihail #266 na igen de ott meg buharálhacc egy darabig mire belejössz, nekem ez a tapasztalatom