865
Windows Xp 154megás változata
  • Mihail
    ez kész katasztrófa ami itt megy
  • izb
    Ja a freemail visszajelzett,hogy Punker elolvasta,amit az sg.hu ra küldtem,de mivel ő itt ebben a részben nem illetékes igy ismét nem fog csinálni senki semmit.
    Csak ennyi moderátor van ebben a szekcióban.
    Borg
    Bradock
    Dikkma
    Efreet
    Laalee
    Lteebee
    Mortimer
    Pheel
    Punker
    Punkerwork
    St
    gz8
    pedrohsi
    Ebből 3 embernek írtam,de ebből csak Borg volt annyira jófej,hogy ne írjon vissza.
  • Duddits
    Nem tudom mi van a modikkal, de én számtalanszor kértem valamit és nem teljesítették...
  • izb
    Már mindenkinek írtam,akinek csak lehetett.
    punkertől borgig,de semmi reakció.
    Max annyi,hogy ebben nem ők illetékesek,és hogy írjak a [email protected] amit meg is tettem,de igy sem válaszolt senki.
  • Dying Soul
    Csak eszembe jutott közölni :9
  • Mihail
    yes pleaz
  • Calver
    szóljak egy ismerős modnak? mondd meg mi kéne aztán ha el tudom érni msnen akkor hátha...
  • Thanatos
    kérdezd meg :)
  • Thanatos
    ezt msot miért nekem irtad??? vagy mivan???
  • Thanatos
    akkor reklamálj :)
  • Mihail
    akkor nekem is megy ha tudom hogy milyen ip tartománya van a servernek. de van olyan hely pl. az egyetemem egy másik épületében ahol dunsztom sincs az átjáróról..
  • izb
    nekem wlanon megy a noti és egy a kézileg beállított ip cím után tökéletesen fut a cucc.
    Szépen felcsatlakozik,és működik minden.
  • Dying Soul
    Olvastam egy jó kommentet a thepiratebay fórumán.. Egy teljesen fapados windowst csinálni semmilyen hozzáadott programmal, csak egy böngészővel, kitakarítani a játékokat, az alkalmazásokat, tehát teljesen minimálisra csökkenteni a méretet.
  • Mihail
    nincs, mivel nem én vagyok a szerverek rendszergazdája ahol wlant használok
  • Thanatos
    miért ott nincs fix-ip? :)
  • Mihail
    spec nekem csak wlanhoz kéne
  • Thanatos
    és gy megy? akkor meg mi a gond??? fixen beállitott ip sokkal jobb mint dhcp nem tom minek izgul mindkei arra... :)
  • Thanatos
    nem ő az egyetlen mod aki cselekedni tud banner ügyben szvsz :)
  • Dying Soul
    Helóka, Rev02-ről.
    DHCP baszik működni automatikusan, nálam maradt a jó kis manuális IP beírás..
  • izb
    a fene...
  • Mihail
    asszem várnunk kell kicsit a bannerre, Punker megharagudott
  • Mihail
    asszem van vmi filidézetek topic de az teljesen más jellegű mint amit én akartam, mind1, legalább egyúttal a banner dolgot is megkérdem a priviben
  • Thanatos
    miért? volt már ilyen vagy mi?
  • Mihail
    nyitottam egy Klasszikusok c. topicot a tv, mozi dvdbe
    és ilyen legjobb jeleneteket akartam felrakni filmekből mint és megint dügbe jövünk, brian élete, stb
    erre Punker kinyírta :D
  • izb
    Mit nyitottál,hogy kaptál egy büntipontot?
  • Thanatos
    és honnan tudod hogy egyáltalán el lehet érni browserből?
    amugy meg ha iylen akkor ne is akard kivülről feltörni :)
  • Mihail
    és ez nem egy hétköznapi router, ez egy nagyüzemi batár állat, 1-2x voltam lent a szerverházban, de mivel kulcsra van zárva nem mehetek le csakúgy
  • Mihail
    10.1.1.10
    de semmilyen lap nem akaródzik bejönni
  • Thanatos
    http://192.168.1.1
    legalábbis ált ez az alap ip, ha nem akkor hazsnálatiutasitásban emg kell nézni :D
  • Mihail
    nem nekem az is elég lenne ha bejutnék az admin beállításokig :D browseren keresztül..
    router téma
  • Thanatos
    énis szereltek :DDD
    attól függ mire gondolsz hogy enyire, pl még soha nem jutott eszembe más nyákot rakni a router belselyébe mint amivel alapbol jött :D sőt tulképp még soha nem turtam bele szegéyn belsejébe, jó az ugy gyárilag lezárva :D
  • Mihail
    ja oks. te figy mindig elfelejtem hogy imserlek
    routerekben való turkálást mennyire vágod?
  • Thanatos
    jah tényleg, mandrake dvd-d még midnig nálam van(ha jólrémlik), nyáron majd szolj adjam vissza mert elfelejtem :)
  • Thanatos
    tény de ha már buherálni kell ugyis akkor mgéiscsak aza jobb :)
  • Mihail
    jóarcok ezek az Xperiencék, mennyi melóra tudnék ilyen arcokat hasznosítani mint ezek
  • izb
    ok az baro.
    jó lenne már ha lépnének valamit..
  • Mihail
    írtam a mailcímre
  • Mihail
    megkaptam a mailedet. meg kértem h íráj meg hova küldjem tovább, stb stb
  • izb
    Te a flashel-mi van?
    állítólag valami email címre kell elküldeni a dolgokat,hogy házigazda meg ilyesmi akarsz lenni,és mellé csatolhatod a filét amit ők fölraknak.
  • Mihail
    na igen de ott meg buharálhacc egy darabig mire belejössz, nekem ez a tapasztalatom