865
Windows Xp 154megás változata
-
Thanatos #265 jah csak annyi macerát nekem nem ér az egész :)
ha midnenáron buhertuningolni akarok a csoda eredméynekért akkor inkább linuxot raknék fel... :PPP -
Mihail #264 ha nemis még mindgi megszerettetheted vele :D -
Mihail #263 igazi Tiny xp térítő pap lettél, respect -
Thanatos #262 sorry a dupláért :/ -
Thanatos #261 hm, ez az új verzsön szereti már a satát? -
Thanatos #260 hm, ez az új verzsön szereti már a satát? -
izb #259 Egy kis video azoknak,akik még nem tértek meg:)
Látható,hogy az op rendszer experience álltal módosított verziója már már harap.:)
Kis kedvcsináló.
Tinyxp -
#257 Hát innen -
izb #256 Ez mi?
(lehet nem kellett volna másik oprendszerről IE-t megnyitni?)
-
#255 igen, használja, miután a rev 1et elkurta (lehet nem kellett volna másik oprendszerről IE-t megnyitni?)
nemtom, semmi szembetűnő változás, a start menüben viszont szépen csoportosították a eXPerience által belenyomott programokat -
izb #254 honnét szedted le? -
#253 Én már leszedtem :o
(Szerintem félre értelmeztem mit írtál) -
Mihail #252 júliusig nem fogok :D -
izb #251 Utánanéztem!
Sajna senkitől nem lehet húzni,de rajta vagyok a témán. -
#250 Hát gyere haza :D -
Mihail #249 nem most külföldön vagyok és portok lezárva, szóval ftp-n meg http-n kívül semmi garázdálkodás..
úgyhogy most a jóindulatotokra vagyok szorulva, h vki leszedi és felteszi vmi ingyenes tárhelyre. -
#248 Vki nyomja már a Ver2ről?
Mihail? -
#247 elvileg minden progit támogat, eleve sp2-es, laptopon meg nem tudom kipróbálni... -
Mihail #246 amit megadtál címet, a dvd mozilfilmekben levő mod.oknak szóló topicba -
izb #245 Köszi a linkeket!
Sajnos olyan céges programokhoz kell az IE amit nem tudok kiváltani firefox-al sajna.
Mely topicba írtál a flash végett? -
Mihail #244 pontosan mely esetekben kapsz ilyen scripthibákat?
vannak leírások a neten IE scriptek debuggolására, 1 kis turkálás a regisrtyben meg Miscrosoft Script Debugger használata segíthet.
link1
link2
link3
windows update miatt kell az IE, vagy mi az amihez elengedhetetlen? nekem eddig hálistennek nem hiányzott, de biztos nincs más browser amivel ki tudnád ezekre a feladatokra is váltani? mert a gecko engine épülő browserek már eléggé széles körben támogatottak (pl. k-meleon, fireox) -
#243 Rendben, nem olvastam a fórumot, köszi. :)
This is the latest version with DHCP fixed.
Just double click the EXE file TinyXP_Rev02.exe and extract the ISO file out. THEN DO NOT EXTRACT AGAIN! Even if the ISO file has a WinRAR icon! Just right click the ISO file and open it with Nero and burn it. -
#242 most nem keresem meg, de vhol le van írva h önkicsomagoló exe... -
De hogy hogy .exe? Exe-t lehet bootolni?
[núbi] -
#240 nagyon faszának néz ki -
izb #239 Minden király lesz,ha minden megoldásra lesz válasz.:))
Flash ok,valamikor felkerül.Remélem.
Viszont van egy kis gondom.
Mégpedig azokkal az oldalakkal vagy programokkal amik igénylik az Internet explorert.
Tudom hogy benne van maga az explore mag,csak az a gondom,hogy nagyon sokszor az Internet explorer script hibát ír ki és az ezeket használó oldalak nem nagyon működnek...
Nincs erre valami tipped? -
Mihail #238 Nagy hírem van!
Experienceék elkészítették a Rev02-t, Tiny XP Rev02
ami egyeseknek a leglényegesebb:
DHCP - Kept! Now your "Dynamic Host Configuration Protocol"
will resolve all dynamic IP's properly (automatically) -
Mihail #237 mini xp-ben nincs meg az a registry rész hogy MS officet futtasson ugye? meg notebook támogatás sincs? -
Mihail #236 Na ha minden jól megy akkor hamarosan Izb jvoltából kapunk a topic tetjére egy pofás flasht! -
#235 "nekem miniXP-m van"
olvasni luxus??? -
izb #234 Lassabb gépnél a változás durván 40% ami azért nem semmi. -
#233 Tudtok segíteni? Ott tartok, hogy amikor elkezdené a telepítést, nem tudja telepíteni a termékkatalógust... Mit kéne csinálnom? -
tomo #232 szazalekban vagy idoben ? -
#231 Gyengébb gépeken mennyire gyorsabb a sima változatnál? -
Mihail #230 http://www.dlldump.com/ -
#229 az egész le van írva 4 rohadt hozzászólással lejjebb, olvasni luxus? -
#228 üdv
nekem miniXP-m van, nem tudom, hogy miben különbözik a kettő...
szóval amikor a hálózatot akarom beállitani, azt írja h dll nem található. ha én azt a dll-t átmásolom spontán egy másik xp-böl, akkor menni fog? -
#227 #4162
Segítsetek légyszi, lehet hogy az OP rendszer a hibás, de ezt oda ugye nem írhattam, azt sem tudják mi ez. -
izb #226 baro -
#225 Köcce! Sikerált!