1532
War Rock Regisztrációs Útmutató (Koreai verzióhoz)
WarRock - Ingyenes online FPS
Magyar WR rajongói oldal
-
#51 Azért azt megnézném, hogy 5évnyi fejlesztés során az utolsó hónapokban, 1 évben rájönnek: "Te BF2 milyen jó, csináljunk mi is ilyet inkább"... :-)
Lehetséges, de nagyon ritka az ilyen, mert mielőtt belevágnak valamibe a fejlesztők, gondosan megtervezett játékmenetet, sztorit írnak le. -
#50 igaz,de a BF sorozatnak volt reklámja,ennek meg nem,legalábbis én tegnap tudtam meg,hogy létezik,ezért mondtam,hogy BF2 szagú!:) -
#49 és szerinted ha 2002-es kiadás mikor kezdték el fejleszteni?
-
Newfronter #48 Mondjuk ebbe is bele lehet kötni, mert lehet a BF-ig nem is ilyet akartak csinálni, de amikor megjelent a BF, akkor gondolhattak arra hogy csináljunk mi is ilyet... Persze nem akarok állandó kifogást találni, de ez is lehetséges. Ja és ha ez a játék fizetős lesz, és nem lesz benne forradalmi változás akkor sajnos eltűnik a süllyesztőben. :( Ingyenesnek meg kiváló játék. -
#47 Azért tartom hülyeségnek, hogy azt mondjuk rá: tiszta BF koppintás, mert ahogy írták már, 5 éve fejlesztik. A BF1942 is 2002 -es kiadás. Tehát mondhatnánk, hogy jééé BF2 tisztára olyan, mint a War Rock. :-) -
#46 milyen géppel megy! -
#45 tiszta BF!:D -
csináltam 1-2 képet nem olyan rossz de még fizetösnek gyenge sztem -
#43 It is "Opened Beta service" Anyone who creates our
account will be free to download and play the game.
Nem sokáig lesz free :/ -
#42 Hi there!
I looked at some pics here at this site and it looks great!
but when i play the game it isn't as beautiful...
I have all the graphics at highest and use , and that.
BUT NOT THE SHADER! U CAN'T CHANGE IT?
Is the shaders not ready? or what ?
nem vagy egyedül :) -
#41 Hát ez beszarás...
Csak ie-ben jó a honlap, Operában és Firefoxban elcsúszik, viszont ebben a fos ieben csak a beépített letöltővel tudom letölteni, flashgethez egyszerűen nem tudom hozzáadni :/ -
Newfronter #40 Használjatok IE-t, nincs más megoldás sajna :( -
#39 ja elcsúszik nekem is -
#38 csak az a baj hogy Firefox alatt elmászik az oldal -
#37 kicsit BF2 szagú a dolog,de tényleg nem néz ki rosszul! -
#36 és neked használja a shadereket? mert én azt sem tudom bekapcsolni -
#35 nekem elfogadta.. -
#34 én nem tudom állítani a grafikát sem a felbontás(hiába állítom nem változik semmit maratt a 800*600) sőt még a gammat se hogy picit sötétebb legyen -
#33 rank is van benne, valamit láttam hogy Totti lv( level ) 1 gondolom lehet benne fejlődni.. -
#32 elég széP! -
#31 remélem nem :/ -
#30 jaja az nagyon nagy:D -
#29 tuti fizetőss lesz -
#28 grafika milyen? -
#27 geciyóóó lehet benn crossmotorozni:DDDDD meg bukfencezni -
#26 nekem 20ról niditott,és 17el megy:) -
#25 olyan 120-140 között nekem is kb 20 ról indított de azt ment feljebb -
#24 Huhh,sztem több ezren töltik a világon,jóhogy terhelt a szerver:@ -
#23 nekem még jött 140el 20 perce.. sztem mostvan azon a szinten hogy a server túlterhelt -
#22 neked mennyivel jött le?nekem 20-al hasit:( -
#21 na kipróbáltam nagyon korrek kis gamma bár én nem hiszem hogy ez túl sokáig ingyenes lenne.... ez csak egy teszt verzió... -
#20 wowww,csak jönne gyorsabban,alig várom!:D -
#19 1 serveren találtam 1 helyet többi dugigvan, nemtudom van e nemfigyletem -
#18 jojjnaonlassan szed -
#17 és van magyar szerver?:D -
#16 Van magyar szerver?vki kipróbálta már? -
#15 Meglestem, nagyon jó, hangulatos, pergős, járművek, kidolgozott az egész igényes... jókis gém ha fejlesztik folyamatosan akkor meglesz a tábora! -
#14 Ingyen... meddig? :-)
Ha ez vmi béta, vagy ilyesmi... akkor feltételezhetően hónapok kérdése, és szépen fizetős lesz, ahogy ez előfordult már más online játéknál is. -
Gabe18 #13 Majd kiderül.Képeken egész jó. -
#12 ingyen fps díjazzuk
[tölti]