WarRock

← ElőzőOldal 31 / 31

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Istencsászár
remélem nem :/

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Istencsászár
jaja az nagyon nagy😄

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

sweech
tuti fizetõss lesz

forza milan
grafika milyen?

mila69en
geciyóóó lehet benn crossmotorozni😄DDDD meg bukfencezni<#buck>

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

forza milan
nekem 20ról niditott,és 17el megy😊

mila69en
olyan 120-140 között nekem is kb 20 ról indított de azt ment feljebb

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

forza milan
Huhh,sztem több ezren töltik a világon,jóhogy terhelt a szerver:@

Istencsászár
nekem még jött 140el 20 perce.. sztem mostvan azon a szinten hogy a server túlterhelt

forza milan
neked mennyivel jött le?nekem 20-al hasit😞

mila69en
na kipróbáltam nagyon korrek kis gamma bár én nem hiszem hogy ez túl sokáig ingyenes lenne.... ez csak egy teszt verzió...

forza milan
wowww,csak jönne gyorsabban,alig várom!😄

Istencsászár
1 serveren találtam 1 helyet többi dugigvan, nemtudom van e nemfigyletem

forza milan
jojjnaonlassan szed

forza milan
és van magyar szerver?😄

forza milan
Van magyar szerver?vki kipróbálta már?

Istencsászár
Meglestem, nagyon jó, hangulatos, pergõs, jármûvek, kidolgozott az egész igényes... jókis gém ha fejlesztik folyamatosan akkor meglesz a tábora!

BBird
Ingyen... meddig? :-)
Ha ez vmi béta, vagy ilyesmi... akkor feltételezhetõen hónapok kérdése, és szépen fizetõs lesz, ahogy ez elõfordult már más online játéknál is.
Majd kiderül.Képeken egész jó.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

mila69en
<#wow2>ingyen fps<#bohoc> díjazzuk<#duma>

Istencsászár
lehet jólvan tömöritve, lehet hogycsak kliens és utánna updatelni fog még csomot..

Láttam már egy véleményt, elég béta állapotú még, kevés pálya, kasztonként 1 fegyver(de a többinek ott a helye). És ilyen CS+BF2 keverék.

Én még csak most szedem...
Töltöm én is,bár a full game 184 mega mérete kissé gyanusnak tünik...

Istencsászár
20 perc mulva lentvan és minden kiderül..

Na csak nem?Akkor egy próbát mindenképp megér...

ngcsnet
érdekes..ingyen..

Istencsászár
lehet próbáld ki vazeg😄 éntudjam? szedjétek le majdhe lejön kiderül

Istencsászár
Ingyenes online FPS 😊 regelj a hpn azt szedd le énmár azon vagyok😄

szerintem se!az igazat lehetne hallani?

És mibe kerül ez a csoda?Mert gyanitom nem ingyé osztogatják...

Istencsászár
Öt évnyi fejlesztést követõen a Dream Execution kiadta WarRock címet viselõ online elsõ személyû lövöldözõs játékukat. Óriási terepek, jármûvek szárazföldön, tengeren, és levegõben egyaránt. Akár a Battlefieldben. Elõször regisztrálni kell a játék honlapján, majd ezt követõen letölteni a programot innen. /gamestar

Honlap ahol regelni kell
Letöltése

érdekes... és elég szép a képeken

← ElőzőOldal 31 / 31