1532
War Rock Regisztrációs Útmutató (Koreai verzióhoz)
WarRock - Ingyenes online FPS
Magyar WR rajongói oldal
-
#331 Az eddigi klántagoktól kérnék egy e-mailt és/vagy MSN elérhetőséget, ha hozzájárulnak ahhoz, hogy közétegyem az oldalon! Privátba jöhet. -
#330 Esetleg volna-e kedvetek összedobni egy regisztrációs összeget (4875 HUF) a www.warrock.hu domain megvásárlására? -
#329 Elkészült a magyar WarRock rajongói oldal egy kezdetleges, de hasznos információkkal ellátott oldala:
Warrock magyar rajongói oldal -
#328 Nagynehezen elárulták nekem a koraiak, hogy hol találom a Cash Shop-ot! Ha belemegyünk az Item Shop-ba, ott a figuránk alatt van 2 gomb (Inventory, Costum), valamint mellettük egy felirat nélküli ugyanilyen gomb. Na az a Cash Shop! Itt megadhatjuk a bankkártyánk számát, majd jól bevásárolhatunk. Vehetünk Flash gránátot, vagy 5. slotot, ahová megvehetjük a szalagtáras brutál gépfegyvert! -
#327 Csak az a gond, hogy én nem a dínárra gondoltam, hanem a Cash-re, amiért 5. slotot lehet venni!!! -
#326 Nemnem ... lóvét a játékban elért eredményekért kapsz ...
Én anno próbáltam az AUG-ot mivel egyik kedvenc fegyverem ... Hááát ... itt Sniper fegyó annak is érdekes :) -
#325 fegyver! -
#324 Ne haragudj de mi az az SSG?És az AUG? -
#323 Az új pályákat remélem sasoltátok, mert a Xauen nagyon jó lett!!!
Valaki mondja már meg, hogy hol találom meg a Cash Shop-ot, bár gondolom pénzért lehet Cash kapni, amiből meg lehetne venni az 5. slotot, pedig úgy el tudnám viselni az SSG mellé az AUG-ot is! -
#322 A két szerver az lényegtelen, csak azért van, hogy ha egyik betelne, legyen másik is.
Az nprotect az egy anticheat program lenne, de az international verzióban nagyon gyérül muzsikál! -
#321 A felvétel megtörtént, este 6 után sztem fönn vagyok, általában az első "Adult" szerveren, de ha az be van telve akkor a másodikon! Adult <-> Blood!!!! -
#320 Köszi a válaszokat!
Lehet, hogy a következő a bibi:
Nekem a CHIP DVD mellékletről van a game. Néztem, hogy a koreai az 288Mb, az enyém csak 188.
És úgy tűnik, hogy az én verzióm US változat, nem is a koreai oldalon kellett regisztrálni.
Hát ezért nem is találhatja a regisztrált nevemet.
De elolvastam a koreai regisztrálásról szóló magyar nyelvű utasítást (remek), ezt is ki fogom próbálni, csak előtte meg kell kérnem a havert, hogy töltse le a koreai verziót, mert méretkorlátos elérésem van, a 288 mega hazavágja a havi keretemet :-))
A lövésekről:
- most már játszottam 10-12 órát, valóban csak a reakcióidő és a pontosság számít, úgy tűnik.
Meg hogy el tud e az ember bukfencezni egy sorozat után, hogy ne egyhelyben állva sorozza az ellent.
Szóval jó kis vircsaft ez.
Ja még annyit, mikor indítom (ikonról) a játékot, a bejelentkezés után két szerver közül válaszhatok:
- Montana
- Ida
És az elején ez a felirat van:
- nprotect GameGuard
(Nektek ez biztos mond valamit) -
#319 Na csá.Rapid81 jelentkeztem a klánba.Remélem sikerült.Majd ha gondolod vegyél már fel msn-be. [email protected]
Hajrá MAGYAROK! -
Zooz #318 Abban a karakterhalmazban szerepel valahol a regisztrált neved? Mert ha igen, akkor az azt jelenti, hogy be vagy jelentkezve...
A bal felső sarokban szokott lenni a név meg vmi hülye kis kép, és ha minden igaz, akkor a nexon.com-ra dob belépés után.
Ha ez megvan és be vagy jelentkezve, akkor újra lépj a http://guild.nexon.com/hungarian címre, és akkor már be leszel jelentkezve és tudsz joinolni. Remélem sikerülni fog... -
#317 Előfordul az ilyen dolog, de fordítva is megesik, én jártam már úgy, hogy lőttek rám mint állat, aztán és meg rövid sorozattal leterítettem. Sztem rangnak nincs köze hozzá, inkább a lövés helyének, mondjuk ha fejbe lövöd egyből kiterül. -
#316 Muszáj vele hadonászni, mert valaki meg állandóan tankba ül.
Azt meg RPG -vel kell kilőni, mert a parittya nem elég hozzá.
De hagyjuk az RPG -t, nem a kedvenc fegyverem.
A géppisztolyosok is elég érdekesek.
Belenyomok egy tárat: elfut.
Máskor elfut mellettem, egy nagyon rövid sorozattal padlóra küld.
A rendfokozatoknak (vagy hogy híjják) van ebben szerepe? -
#315 Nna, ezen a koreai dolgon megbuktam.
Végül is telepítettem azt a csomagot. Meg is jelent az említett kép, ott ráböktem a jelzett részre, kijött a bejelentkező ablak.
Ott beírtam azt a logint, amit a játékban regisztráltam.
Innen csak értelmetlen karakterhalmazok a képernyőn, azt annyi :-)
Annyit kivettem, hogy nem csatlakoztam sehova, valszeg. -
Coco #314 gondolom ez azért van, h ne mindenki rpg-vel hadonásszon, szvsz jobb is ez igy főleg ha több van belőle. -
#313 Azt még mindíg nem értem, hogyan bír ki valaki 2 RPG -t a hasába ... -
#312 A lőszer- és élet feltöltés már megy, köszi! -
#311 Nekem nem jelent meg az említett rész.
Mondjuk nem engedtem telepíteni sem a koreai karakterkészletet, sem valami "package" -t ...
Gondolom ez utóbbi kellene hozzá?
Üdv! -
#310 Még csak 3an vagyunk! Azért jöhetnek többen is, nem csak ennyien játszák ezt a játékot! -
#309 áá nagyon zsir gamma (H) -
#308 Amiatt ne aggódjon senki, hogy a regelés után a játékban a neve mellett és a feje felett nem látszik a klán logója, mert az csak onnantól látszik ha a klán létszáma elérte az 5 főt! -
#307 Miért? Lehet szervert csinálni? Sztem nem... -
#306 Csatlakozni a következő képen pirossal bekarikázott részre kattintva lehet! Ha nem vagy bejelentkezve akkor bejelentkeztet, ha igen akkor pedig csatlakozol!
Ha ez a kép nem jelenne meg, akkor url:
Kép -
Coco #305 server lesz? :) -
#304 Naszóval!
Ahogyan ígértem:
MEGALAKULT A HUNGARIAN CLAN!
Hungarian Clan's Page
Tessék csatlakozni!!!! -
#303 Állj egy darabig a lőszerpolc mellett! Ekkor látni fogod középen fenn, hogy teker a százalék, és ha eléri a 100%-ot, akkor feltölt! -
#302 nna lol, be loginolok a warrock.nexon.com-on, be is loginol, a játékban meg kiirja, hogy nem regisztált user (vagymi). ez mi a f@szért van??? -
#301 Egyelőre túltettem magam a lőszer-gondokon, és bementem az élesbe.
Igazi kavarodás, élénk játék; egyszóval nagyon jó.
Viszont valamit nem annyira értek:
- heavy-weaponos létemre, egy fickót 4 méterről telibelőttem a panzerfausttal, ezekután ő engem egy rövid géppisztoly-sorozattal megölt.
(de még csak meg se roggyant a genyó)
:-))
Ez így van rendjén?
Mert akkor inkább hagyom ...
Üdv! -
#300 Hogyan lehet a lőszert pótolni?
A gyakorló pályát tanulmányozom egyelőre, de hiába megyek a lőszer-depóhoz,
sem a "használ: F", sem a "reload: R" billentyűre nem pótolja a lőszert. -
greco #299 Nekem akkor töltötte be hibásan (azaz nem töltötte be a pályát),amikor rosszul frissítettem a játékot.Asszem frissítés közben valamit elnyomtam és megszakadt a letöltés.Megoldás: játék reinstall+frissítések letöltése -
#298 Nekem egy pályát sem töltött még be hibásan. Ne a játékban keresd a hibát ha ilyet tapasztalsz! A táncot estére kipróbálom. Ja, ha minden jól megy estére indul a Hungarian Clan, de később pontosítok, hogy mikor és hol. -
szaby gyerek #297 már tárgytalan... amugy nagyon király a kóreai, de a nagy pályákat (repülős) hibásan tölti be... -
szaby gyerek #296 már 650 Mb-osra hízott a könyvtár. Asszem pályákat töltöget eggyesével... -
szaby gyerek #295 hi! 512 -es nettel meddig tart a letöltés, mert már egy jó idelye jön de még mindig nics vége. Pedig kihasználja a max sávszéleséget. -
#294 talán mer külfödi szerver azért ilyen a ping... bármit csinálsz nemlesz jobb! -
#293 a koreai gyorsabb mint a nem koreai-i? -
#292 táncolni a F1töl 10-ig gombokkal lehet asszem