1532
War Rock Regisztrációs Útmutató (Koreai verzióhoz)
WarRock - Ingyenes online FPS
Magyar WR rajongói oldal
-
#371 oh értem :) Akkor majd benézek... IP-t tudnál mondani? Vagy hogyan lehet csatizni? -
#370 Videókártya drájver frissítését próbáltad már? Valami ilyesmiben gondolkodj! -
#369 Nincs magyar szerver, de ezért találtam mi a klánt, ert akkor magyarokkal jáccol, és magyarul beszélünk többnyire. Ja és nem kell gépelni sem, mert élő ts kapcsolatunk van játék közben. -
#368 Magyar szerverek nincsenek? Vagy leagalább egy? Mert felmentem koreai szerverre, de lagzott, és nemértettem mit karattyolnak :D -
#367 Arra tud vki okossagot, hogy megvan a reg, loginolok, lentvan a jatek, elinditom, es feher kepernyo? Pedig menuben bentvan, mer menuhangok vannak, csak kep nincs -
#366 Nagyon jó lett az oldal.Igy sokkal jobb és áttekinhetőbb.
Csatlakozzatok minnél többen.
Hajrá MAGYAROK!!!!!! -
#365 Frissült az oldal, megszűnt a zöldezés, valamint javult a tartalom, de majd még fog. A regisztrációs segédletet ha Firefoxban nézitek széjjelebb lesz mitn IE-ben, nemntom mér, de majd 1x biztos kiderítem. -
#364 BF2 ... lemaratt a Bé betű :) -
#363 Sorry az oldal háttere miatt, de én FireFox-ot használok, és abban megnézve a "grey" szürkének láccik, de nem tudom hogyan lehetséges amúgy, hogy a "grey" szín zöld az IE-ben. Mindegy szar az ie és kész, de javítom még ma! -
lazadio #362 Lehetséges, hogy a reg nem sikerült. -
#361 Én is aszittem, amíg meg nem láttam a F2 magyarítását -
#360 lejön az oldal, beirom az ID-t meg a PW-t, katt a loginra, és nem történik semmi
-
#359 eddig is explorerel próbálkoztam... -
#358 Nyisd meg explorerben -
#357 azzal igen. mert? mással próbálkozzak?
-
lazadio #356 Ugye explorerrel próbáltad? -
#355 Segítsetek lécci! nem boldogulok a koreai verzio regisztrálásával. Ill a regisztráció megy, kapom is a visszaigazolást, de a warrock.nexon.com-on nem tudok belépni....mi lehet a baj? pls pls segítstek!! -
lazadio #354 Nem találom a teamspeak-et info -t... -
#353 Nem mondanád meg hogy hol lácc te az oldalon zöldet??? Amúgy átalakítás alatt áll. -
#352 Basszus... elolvastam a Magyar WR rajongói oldal bemutatót és most lilán látok mindent... azt a buzera zöldet igazán lecserélhetnétek valami szebb színre -
#351 warrock.fw.hu oldalon a klán részben TeamSpeak infók! -
#350 down lemaradt -
#349 A magyar világnyelv, mindenhol beszélik! Amúgy meg mindenki tud annyira angolul, hogy
behind you
forward
left
right
go
stop
up
több nem is kell :D
Amúgy sztem úgysem csatlakozik senki aki nem magyar. Csak azért írtam, hogy miért ne! -
#348 Király lesz a TS ... 8 magyar 2 üzbég 3 finn és 4 Urdu klántaggal :) -
#347 Ezt most miélrt mondod? -
#346 If you"re hungarian then join our clan! If you"re not, but feel
simpathy to the hungarians, then join!
ez vicces -
lazadio #345 Oké :) -
Zooz #344 Csináltam egy kis képet, hogy hol lehet módosítani a saját beállításokat.
A bekeretezett gombra kattintva lehet, kérem az eddigi tagokat, adják meg msn címüket a descriptionben.
-
Zooz #343 Aki joinol a klánhoz, az jó lenne ha a description-be egyből az msn elérhetőségét adná meg, így könnyebben el tudjuk érni egymást, ha esetleg közösen akarunk játszani. Aki már belépett az is módosíthatná, feltéve ha rájön, hogy kell :)
Aki koreaival játszik jöjjön nyugodtan.
http://guild.nexon.com/hungarian -
lazadio #342 Nem nagyon akar megjelenni a nevem a klántagok között... na majd este megszerelem, mert most megyek. cső -
#341 Istencsászárnak üzenem:
Vedd már be a bannerbe az oldalt: http://warrock.fw.hu -
#340 Mint az oldalon is melítettem, bárki jelentkezhet a klánba, különösebb beleegyezésem nélkül is! Mindenki automatikusan tag ha be akar lépni, nem szabályozok semmit! -
lazadio #339 Váó! Nagyon komoly! Kár hogy a légi járműveket alig tudom irányítani.
Bár egy okleveles snipernek nincs is ilyenekre szüksége :)
Kicsit még gyúrok hogy ne csak az ohara -n legyek jó, aztán majd lehet jelentkezek a klánodba Rapid (persze ha lehet). -
#338 Biztosíthatlak! -
lazadio #337 Jóvan, már sikerült... remélem megéri a sok szopást :) -
lazadio #336 Hali, próbálok az útmutató szerint regelni a koreai oldalon, de amikor az ID-met akarom ellenőrizni, akkor nem jön fel az a kis ablak, pedig engedélyezve van ebbe a köcsög explorerben. Mit tudok tenni? -
#335 Persze, hogy tudsz. Semmi köze egymáshoz a kettőnek. -
kreator #334 ok ezt megtaláltam
-
kreator #333 hogy csatlakozhatom a magyar klánhoz? kicsit nehezen boldogulok a hieroglifákkal
-
kreator #332 Hy Rapid81. ha letöltöm a koreai verziot attol még játszhatok a nemzetközivel?