1532

War Rock Regisztrációs Útmutató (Koreai verzióhoz)

WarRock - Ingyenes online FPS

Magyar WR rajongói oldal

• geri15
    oh értem :) Akkor majd benézek... IP-t tudnál mondani? Vagy hogyan lehet csatizni?
  • Rapid81
    Videókártya drájver frissítését próbáltad már? Valami ilyesmiben gondolkodj!
  • Rapid81
    Nincs magyar szerver, de ezért találtam mi a klánt, ert akkor magyarokkal jáccol, és magyarul beszélünk többnyire. Ja és nem kell gépelni sem, mert élő ts kapcsolatunk van játék közben.
  • geri15
    Magyar szerverek nincsenek? Vagy leagalább egy? Mert felmentem koreai szerverre, de lagzott, és nemértettem mit karattyolnak :D
  • j0nNyKa
    Arra tud vki okossagot, hogy megvan a reg, loginolok, lentvan a jatek, elinditom, es feher kepernyo? Pedig menuben bentvan, mer menuhangok vannak, csak kep nincs
  • finuchy
    Nagyon jó lett az oldal.Igy sokkal jobb és áttekinhetőbb.
    Csatlakozzatok minnél többen.

Hajrá MAGYAROK!!!!!!
  • Rapid81
    Frissült az oldal, megszűnt a zöldezés, valamint javult a tartalom, de majd még fog. A regisztrációs segédletet ha Firefoxban nézitek széjjelebb lesz mitn IE-ben, nemntom mér, de majd 1x biztos kiderítem.
  • DummyBoy
    BF2 ... lemaratt a Bé betű :)
  • Rapid81
    Sorry az oldal háttere miatt, de én FireFox-ot használok, és abban megnézve a "grey" szürkének láccik, de nem tudom hogyan lehetséges amúgy, hogy a "grey" szín zöld az IE-ben. Mindegy szar az ie és kész, de javítom még ma!
  • lazadio
    Lehetséges, hogy a reg nem sikerült.
  • DummyBoy
    Én is aszittem, amíg meg nem láttam a F2 magyarítását
  • paja007
    lejön az oldal, beirom az ID-t meg a PW-t, katt a loginra, és nem történik semmi
  • paja007
    eddig is explorerel próbálkoztam...
  • Lazarus
    Nyisd meg explorerben
  • paja007
    azzal igen. mert? mással próbálkozzak?
  • lazadio
    Ugye explorerrel próbáltad?
  • paja007
    Segítsetek lécci! nem boldogulok a koreai verzio regisztrálásával. Ill a regisztráció megy, kapom is a visszaigazolást, de a warrock.nexon.com-on nem tudok belépni....mi lehet a baj? pls pls segítstek!!
  • lazadio
    Nem találom a teamspeak-et info -t...
  • Rapid81
    Nem mondanád meg hogy hol lácc te az oldalon zöldet??? Amúgy átalakítás alatt áll.
  • Lazarus
    Basszus... elolvastam a Magyar WR rajongói oldal bemutatót és most lilán látok mindent... azt a buzera zöldet igazán lecserélhetnétek valami szebb színre
  • Rapid81
    warrock.fw.hu oldalon a klán részben TeamSpeak infók!
  • Rapid81
    down lemaradt
  • Rapid81
    A magyar világnyelv, mindenhol beszélik! Amúgy meg mindenki tud annyira angolul, hogy
    behind you
    forward
    left
    right
    go
    stop
    up

több nem is kell :D

Amúgy sztem úgysem csatlakozik senki aki nem magyar. Csak azért írtam, hogy miért ne!
  • DummyBoy
    Király lesz a TS ... 8 magyar 2 üzbég 3 finn és 4 Urdu klántaggal :)
  • Rapid81
    Ezt most miélrt mondod?
  • Gnome
    If you"re hungarian then join our clan! If you"re not, but feel
    simpathy to the hungarians, then join!

ez vicces
  • lazadio
    Oké :)
  • Zooz
    Csináltam egy kis képet, hogy hol lehet módosítani a saját beállításokat.
    A bekeretezett gombra kattintva lehet, kérem az eddigi tagokat, adják meg msn címüket a descriptionben.
  • Zooz
    Aki joinol a klánhoz, az jó lenne ha a description-be egyből az msn elérhetőségét adná meg, így könnyebben el tudjuk érni egymást, ha esetleg közösen akarunk játszani. Aki már belépett az is módosíthatná, feltéve ha rájön, hogy kell :)
    Aki koreaival játszik jöjjön nyugodtan.
    http://guild.nexon.com/hungarian
  • lazadio
    Nem nagyon akar megjelenni a nevem a klántagok között... na majd este megszerelem, mert most megyek. cső
  • Rapid81
    Istencsászárnak üzenem:
    Vedd már be a bannerbe az oldalt: http://warrock.fw.hu
  • Rapid81
    Mint az oldalon is melítettem, bárki jelentkezhet a klánba, különösebb beleegyezésem nélkül is! Mindenki automatikusan tag ha be akar lépni, nem szabályozok semmit!
  • lazadio
    Váó! Nagyon komoly! Kár hogy a légi járműveket alig tudom irányítani.
    Bár egy okleveles snipernek nincs is ilyenekre szüksége :)
    Kicsit még gyúrok hogy ne csak az ohara -n legyek jó, aztán majd lehet jelentkezek a klánodba Rapid (persze ha lehet).
  • Rapid81
    Biztosíthatlak!
  • lazadio
    Jóvan, már sikerült... remélem megéri a sok szopást :)
  • lazadio
    Hali, próbálok az útmutató szerint regelni a koreai oldalon, de amikor az ID-met akarom ellenőrizni, akkor nem jön fel az a kis ablak, pedig engedélyezve van ebbe a köcsög explorerben. Mit tudok tenni?
  • Rapid81
    Persze, hogy tudsz. Semmi köze egymáshoz a kettőnek.
  • kreator
    ok ezt megtaláltam
  • kreator
    hogy csatlakozhatom a magyar klánhoz? kicsit nehezen boldogulok a hieroglifákkal
  • kreator
    Hy Rapid81. ha letöltöm a koreai verziot attol még játszhatok a nemzetközivel?