WarRock
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
EGY ÚJ PÁLYÁT!!!4
Megyek gyorsan megcsekkolom :-)
gyertek ...
Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_
most olvastam a faq-ot a weboldalukon:
-How can I use item shop?
-We haven't opened item shop. also, We haven't decided item shop policy.
ahogy fejlõdik az ember, úgy mint bf2-ben :-)
MSI K9N Platinum; A64 6400+ X2; 2x2Gb Kingmax DDRII 800Mhz; MSI 9600GT OC; Gigabyte 3DAurora; Razer Deathadder @ SteelSeries SP
dá beszteszt 😊
(meg a több fajta drog se rossz 😄)
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
nagyon rákattantam erre a gémre :-)
nem csinálunk guild-ot? :ÐÐÐ
amúgy a drogra sztem rászoktattam zsoltit is, szúrkáltam bele az anyagot rendesen 😄
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
majd kéne tolni egyett zusammen...
(A kép ma délelõtt készült, pont a peccs elõtt. 😊)
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
(amúgy ez még a pöccs elõtt volt, nem, mert nem fröcsög a vér a gunner koponyájábol 😊)
Rambo time! 😊

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
csak válaszoltam pár korábbi hozzászólásra, aztán pont becsuszott a #100 😊
amúgy meg nézegesd a helyesírási kézikönyvet, mielõtt belém akarsz kötni 😊
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"
a bögyös maca mediknek viszont jó poén 😊
ha azt vesszük, hogy ez ha minden igaz fizetõs lesz, egy bf42 pedig most olyan 3ezer pénz kb, nemsok jót jósolok neki...
\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"