1532
War Rock Regisztrációs Útmutató (Koreai verzióhoz)
WarRock - Ingyenes online FPS
Magyar WR rajongói oldal
-
#411 EGYENLŐRE NEM MŰXIK A CJB-S OLDAL? GONDOK VANNAK? MARAD AZ UW-S ADDIG! -
#410 A rajongói oldal az exponenciálisan növekvő feltöltött adatmennyiség okán elköltözött ismételten, jelenleg mostmár a végső helyére.
http://warrock.cjb.hu -
#409 Azóta meg yminden rendesen? -
#408 Köszi.....így úgy néz ki műkszik...elkezdett vmit updatelni........241Mb-s cuccot.....még1szer thx........ -
#407 a koreai oldalon, a magyar klánlapon próbálj bejelentkezni én onnan indítani a játékot.
Klánoldal lassan tőlti be.
a game start ikon felett, szűrke feliratra kattintva tudsz bejelentkezni [három karakter szögletes zárójelben] -
#406 akkor megnyugodtam :) -
#405 NEM! -
#404 ööö de ez a koreai verzióra is érvényes?:S -
#403 Ok, köszi......... -
#402 Egyenlőre nem tudom mi lehet a probléma, egy másik srác is hasonlóval küzd, majd megkérdezem, hogy sikerült-e már megoldania. Amint megtudok valamit szólok. -
#401 jah....minden megvan......IE-ben próbálom, de nem reagál semmit......remélem nem kell letennem róla hogy játszok vele....... -
#400 Felugró ablakok, activex meg ilyenek mennek? Ja, és IE-ben próbálkozol? -
#399 Annyit jelent, hogy köszönik szépen mindenkinek a részvételt a bétatesztelésen, de mostantól már nem lesz többé elérhető a warrock ebben a formában. -
#398 ez mit is jelent pontosan? -
#397 nem ír semmilyen intervallumot.......kiírja (de van hogy néha nem) és nem reagál ha rányomok........a telepítőt leszedtem, de azzal se tok sokat kezdeni.....elindítom rányomok a gombra és semmi....... -
#396 [b]EZT MAGYARÁZTAM SRÁCOK!!!
A nemzetközi Warrock február 28án bezárja kapuit!!!
-
#395 Nincs benne véletlenül egy időintervallum (5:00~9:00), mert ilyet szokott mikor karbantartják a szervereket. -
#394 Kéne egy kis help....leszedtem minden, de mikor bejelentkezek és rámék a Start Gamere, akkor vmi hibaüzenetet (gondolom) ír ki.....téglalapok meg minden.... -
#393 A magyar rajongói oldal elköltözött:
warrock.uw.hu/index.php -
#392 A klánba való belépés módja megváltozott. Bővebben a magyar rajongói oldal Csatlakozási segédlet menüjében -
#391 Joebacsi, hát nemhiszem, hogy volt akkor mákja a gyereknek, hogy 10x zsinórban eltalálja azt a fránya pixelhibát...ja és mindkét oldalon, elöl és hátul is van pixelhiba? Vagy tudja hol kell keresni ezeket a hibákat, vagy tényleg kib*szott mákja volt, vagy ami a legvalószínűbb cheater....:( -
#390 lehet, hogy csak szerencsés lövés, bfben is volt pár hibás pixel a tankokon, ahol ha eltaláltak, bizony egyből pakkantál :)
meg itt még az a faszság is ott van, hogy a géppuska is sebzi a tankokat... -
masterc #389 Én nem használom csak kiváncsi voltam hogy miez? És hogy működik e? -
#388 Osztom...tegnap éjszaka (igaz nem a koreaiban, mert azt még mindig nem sikerült működésre bírnom) volt egy kis köcsög, aki tankozott...egy lövéssel szétkapta a tankomat...nagyon ki lettem rá. De így is 17 szer kinyirtam a mocskos csalót...az "erő" nem feltétlenül párosul "tudással" -
#387 nem értem ezeket az embereket,miért kell csalniuk ? Dicsekszik a haverjainak,hogy Ő már Lv.45,mert legyőzhetetlen terminator ?? -
#386 Ha valaki ilyet használ az a szemem elé ne kerüljön, főleg a klánban nem fogom megtűrni! Csak tisztességes játékosokat várok, vagyis nemcsak főleg, hanem CSAK tisztességes játékosokat várok!!! -
masterc #385 http://www.establishment.pl/2006/01/22/warrock-hack/
Ezt le tudja valaki fordítani? -
#384 A pálya szavazattól függően Harbor IDA vagy Emblem lesz! -
#383 Péntek vagy szombat estére szervezés alatt áll egy clan war a lengyel F.H.J. klán ellen! Aki ráér szóljon, és mondja mikor lenne jó, mert akkorra lesz a kihívás! -
lazadio #382 :-D -
#381 előző hozzászólást törölni kérem, rájöttem ki is vagy! -
#380 Ja, és amúgy meg sem adtad az msn-ed nekünk! Ha megtennéd akkor kitolnám az oldalra is, meg felvennélek én is! -
#379 Amúgy legyél ts-en és mindent meg fogsz tudni! -
#378 Kláncseten ordítoztam neked is meg Klinikának is, de nem reagáltatok! -
lazadio #377 Miért nem szóltatok a warról???
(Ok, le volt tiltva a fél msn-em, mikor írtam a szakdogát a hétvégén, de nagyrészt elérhető voltam) -
#376 Szép meccsek voltak, aki lemaradt sajnálhatja. Sajna az elsőn technikai gondok miatt nem mindenki tudott megjelenni tőlünk, így lett egy "not shown"-unk. De élesben 2x is sikerült a bizonyítás! -
#375 Hungarian Clan - F.H.J. (lengyelek)
2 0 -
#374 köszi, majd akkor megejtem -
#373 A klánhoz a csatlakozás módját szintén a http://warrock.fw.hu oldalon találsz. -
#372 A TeamSpeak-hez emilben vagy msn-en kérj infót drunzaggafe klántagtól. Elérhetőség a magyar lapon.