1532

War Rock Regisztrációs Útmutató (Koreai verzióhoz)

WarRock - Ingyenes online FPS

Magyar WR rajongói oldal

• Rapid81
    EGYENLŐRE NEM MŰXIK A CJB-S OLDAL? GONDOK VANNAK? MARAD AZ UW-S ADDIG!
  • Rapid81
    A rajongói oldal az exponenciálisan növekvő feltöltött adatmennyiség okán elköltözött ismételten, jelenleg mostmár a végső helyére.
    http://warrock.cjb.hu
  • Rapid81
    Azóta meg yminden rendesen?
  • LasDen #408
    Köszi.....így úgy néz ki műkszik...elkezdett vmit updatelni........241Mb-s cuccot.....még1szer thx........
  • KlinikaHUN
    a koreai oldalon, a magyar klánlapon próbálj bejelentkezni én onnan indítani a játékot.
    Klánoldal lassan tőlti be.
    a game start ikon felett, szűrke feliratra kattintva tudsz bejelentkezni [három karakter szögletes zárójelben]
  • báttyó02
    akkor megnyugodtam :)
  • Rapid81
    NEM!
  • báttyó02
    ööö de ez a koreai verzióra is érvényes?:S
  • LasDen #403
    Ok, köszi.........
  • Rapid81
    Egyenlőre nem tudom mi lehet a probléma, egy másik srác is hasonlóval küzd, majd megkérdezem, hogy sikerült-e már megoldania. Amint megtudok valamit szólok.
  • LasDen #401
    jah....minden megvan......IE-ben próbálom, de nem reagál semmit......remélem nem kell letennem róla hogy játszok vele.......
  • Rapid81
    Felugró ablakok, activex meg ilyenek mennek? Ja, és IE-ben próbálkozol?
  • Rapid81
    Annyit jelent, hogy köszönik szépen mindenkinek a részvételt a bétatesztelésen, de mostantól már nem lesz többé elérhető a warrock ebben a formában.
  • báttyó02
    ez mit is jelent pontosan?
  • LasDen #397
    nem ír semmilyen intervallumot.......kiírja (de van hogy néha nem) és nem reagál ha rányomok........a telepítőt leszedtem, de azzal se tok sokat kezdeni.....elindítom rányomok a gombra és semmi.......
  • Rapid81
    [b]EZT MAGYARÁZTAM SRÁCOK!!!
    A nemzetközi Warrock február 28án bezárja kapuit!!!
  • Rapid81
    Nincs benne véletlenül egy időintervallum (5:00~9:00), mert ilyet szokott mikor karbantartják a szervereket.
  • LasDen #394
    Kéne egy kis help....leszedtem minden, de mikor bejelentkezek és rámék a Start Gamere, akkor vmi hibaüzenetet (gondolom) ír ki.....téglalapok meg minden....
  • Rapid81
    A magyar rajongói oldal elköltözött:
    warrock.uw.hu/index.php
  • Rapid81
    A klánba való belépés módja megváltozott. Bővebben a magyar rajongói oldal Csatlakozási segédlet menüjében
  • paja007
    Joebacsi, hát nemhiszem, hogy volt akkor mákja a gyereknek, hogy 10x zsinórban eltalálja azt a fránya pixelhibát...ja és mindkét oldalon, elöl és hátul is van pixelhiba? Vagy tudja hol kell keresni ezeket a hibákat, vagy tényleg kib*szott mákja volt, vagy ami a legvalószínűbb cheater....:(
  • joebacsi
    lehet, hogy csak szerencsés lövés, bfben is volt pár hibás pixel a tankokon, ahol ha eltaláltak, bizony egyből pakkantál :)
    meg itt még az a faszság is ott van, hogy a géppuska is sebzi a tankokat...
  • masterc
    Én nem használom csak kiváncsi voltam hogy miez? És hogy működik e?
  • paja007
    Osztom...tegnap éjszaka (igaz nem a koreaiban, mert azt még mindig nem sikerült működésre bírnom) volt egy kis köcsög, aki tankozott...egy lövéssel szétkapta a tankomat...nagyon ki lettem rá. De így is 17 szer kinyirtam a mocskos csalót...az "erő" nem feltétlenül párosul "tudással"
  • KlinikaHUN
    nem értem ezeket az embereket,miért kell csalniuk ? Dicsekszik a haverjainak,hogy Ő már Lv.45,mert legyőzhetetlen terminator ??
  • Rapid81
    Ha valaki ilyet használ az a szemem elé ne kerüljön, főleg a klánban nem fogom megtűrni! Csak tisztességes játékosokat várok, vagyis nemcsak főleg, hanem CSAK tisztességes játékosokat várok!!!
  • masterc
    http://www.establishment.pl/2006/01/22/warrock-hack/

Ezt le tudja valaki fordítani?
  • Rapid81
    A pálya szavazattól függően Harbor IDA vagy Emblem lesz!
  • Rapid81
    Péntek vagy szombat estére szervezés alatt áll egy clan war a lengyel F.H.J. klán ellen! Aki ráér szóljon, és mondja mikor lenne jó, mert akkorra lesz a kihívás!
  • lazadio
    :-D
  • Rapid81
    előző hozzászólást törölni kérem, rájöttem ki is vagy!
  • Rapid81
    Ja, és amúgy meg sem adtad az msn-ed nekünk! Ha megtennéd akkor kitolnám az oldalra is, meg felvennélek én is!
  • Rapid81
    Amúgy legyél ts-en és mindent meg fogsz tudni!
  • Rapid81
    Kláncseten ordítoztam neked is meg Klinikának is, de nem reagáltatok!
  • lazadio
    Miért nem szóltatok a warról???
    (Ok, le volt tiltva a fél msn-em, mikor írtam a szakdogát a hétvégén, de nagyrészt elérhető voltam)
  • Rapid81
    Szép meccsek voltak, aki lemaradt sajnálhatja. Sajna az elsőn technikai gondok miatt nem mindenki tudott megjelenni tőlünk, így lett egy "not shown"-unk. De élesben 2x is sikerült a bizonyítás!
  • Rapid81
    Hungarian Clan - F.H.J. (lengyelek)
    2 0
  • geri15
    köszi, majd akkor megejtem
  • Rapid81
    A klánhoz a csatlakozás módját szintén a http://warrock.fw.hu oldalon találsz.
  • Rapid81
    A TeamSpeak-hez emilben vagy msn-en kérj infót drunzaggafe klántagtól. Elérhetőség a magyar lapon.