1532

War Rock Regisztrációs Útmutató (Koreai verzióhoz)

WarRock - Ingyenes online FPS

Magyar WR rajongói oldal

• Kovács legény
    társasággal jópoén 1-2hétig
  • Kovács legény
    sok vér szargrafika szarhang a tigrisbukfenc az poén
  • Kovács legény
    nem:(
  • joebacsi
    el lehet vele lenni, de a bf (az összes) minden tekintetben veri (grafika, kezelhetőség, összetettség, játékmenet, pályaméretek, fizika)
    a bögyös maca mediknek viszont jó poén :)
    ha azt vesszük, hogy ez ha minden igaz fizetős lesz, egy bf42 pedig most olyan 3ezer pénz kb, nemsok jót jósolok neki...
  • R0sc0
    nah megint hiba a mátrixban.
  • R0sc0
    nah valami véleményt is irjatok ne csak azt hogy bf koppintás.
  • R0sc0
    nah valami véleményt is irjatok ne csak azt hogy bf koppintás.
  • Csuhai G
    "de okos vagy kisfiam"....
  • forza milan
    LOL
  • Sheke
    a manula az instaler?
  • Sheke
    töltöm amúgy thx
  • joebacsi
    onnan, ahonan a full telepitot is letoltotted, keress olyat, hogy installer...
    de ezt te is észrevehetted volna, ha már így ki tudtál valakit oktatni pár hozzászólással lejjebb..
  • Sheke
    honnan
  • joebacsi
    nekem is ezvolt, ne szedd le a fullos telepitot, hanem az installert, és hagyd hogy az töltse le netről a gammát
  • Sheke
    nem telepítődök fel csak vmi van és kész osz amikor indítanám nem megy az ikonjase renders
  • joebacsi
    most miért kell leszólni rögtön?
    amúgy valamelyik este gondoltam megnézem megint ezt a vackot, aztán quick joinra pont belefutottam 2 magyarba, aztán toltunk egy jópár menetet együtt, olyan ügyesen és szervezetten kempeltünk, hogy hihetetlen
    deazért bfekhez ez sehol sincs...
  • Sheke
    hát naagyábó de okos vagy kisfiam
  • forza milan
    szted?
  • Csuhai G
    Szóval akkor a mostani béta az ingyenes, a full pedig ha kijön akkor pénzes lesz?
  • malter
    vonalsimitáson kivül minden max:)de még csak béta
  • joebacsi
    átpattog a tank tetejé? :))
    ilyenre nem nagyon emlékszem bfből, pedig már játszok vele cirka 3 éve :)
    bf2ben épp az volt a gond az elején, hogy aki hozzáért a tankhoz az megpusztult, még ha csak picit megsurolta, akkor is (egyik elsö pöcsben szerencsere kijavitottak)
    a löveg pedig azért szépen irtja most bf2ben is a gyalogosokat, bár eléggé visszavették a területsebzését 42höz képest...szóval ez a warrock még itt is a leggyengébb :)
  • Istencsászár
    várj az átmenést ugyértem hogy áll és valahogy átpattog a jármű tetjén:D:D:D valami anomália, azér ha picsán lőnek 1 tankból kilött löveggel illene meghalni:D:DD akármilyen nem emberre kitalált pusztító, robbanó eszköz
  • joebacsi
    azért ott elég nagy távolságra kellett elszaladni, ha ép bőrrel akarta megúszni :)
    bf2ben meg az ember szépen be tud feküdni a 2 lánctalp közé, azért nem pusztul meg
    az meg hogy a lovegnek nincs nagy splash damage-e az még nem is oly nagy baj, hisz nem is gyalogosok ellen találták ki a valóságban sem ezeket...itt se nagyon serul, ha nem kapod telibe :)
    amúgy meg az általam felsorolt játékok közül inkább a mobile forces-ra hasonlít, bár még abban is nagyobb pályák voltak...az meg már van jó 5 éves :)
  • Istencsászár
    :)) béta:D:D

amugymeg "tanknál elég baromság, hogy ha kilövöm az embör alól a vasat, attól ha kiugrik, akkor nem sérül a bazi nagy robbanástól, hanem elugrándozik" olyan szép emlékeim vannak a Bf ből meg bf2őből ilyenekről:D:D:D kb ezér utáltam meg hogy átmegyek az emberen a tankal azt nemhal meg + mellélövök 1 cmerre megse érzi stb stb:D:
  • joebacsi
    nah megnéztem énis...hááát
    graf nem egy top, de ez még nem is lenne akkora gond :)
    olyan mintha bf lenne, de nagyon kiforratlanul...kasztok szinte ugyanazok (medikcsajszi mondjuk poén, szinte csak vele nyomultam, bár elég férfiasan nyögdécsel, szóval tuti valami hormonkezelt lesz :))...pályák elég kicsik, tankban a célkeresztet kicsit balrább is tehették volna, úgy pontosabb lenne :)
    tanknál elég baromság, hogy ha kilövöm az embör alól a vasat, attól ha kiugrik, akkor nem sérül a bazi nagy robbanástól, hanem elugrándozik vígan...hummerbe vagy 3at kell löni tankkal, ezis elég ratyi...meg amúgy az egész játék még nagyon kiforratlan (bár lehet hogy a magas pingem miatt, de 1-1 ben közelről az esetek felében kettős halál lett)
    szoval sztem elég ratyi gamma...még 5 évnyi fejlesztés ráférne :)
  • zolo
    Én is megpróbálnám ezt a játékot,hamár a bf2-t ki kellet hagynom a videókártyám miattt.Valaki meg tudná mondani hogy az aláírásomban lévő gépen menni fog-e??!
  • stp4trick
    Hát kipróbáltam, nem hagyott túl mély nyomot bennem. A teamspeak vmi koreaiul nyomult. Mivel a kisméretű zipből indítottam egyből a telepítőt, így a tempbe telepített gondolom, mert utána kicsomagolva indítottam a launchert és még1x le akarta tölteni. Kíváncsi leszek restart után fog-e még menni. Ha nem hát nem nagy kár érte.
  • joebacsi
    hát nemtudom, én eddig egy percet nem játszottam még vele, de elég sz@r benyomást tett rám eddig...egyrészt hogy a szarba lehet 2005ben olyan oldalt készíteni, ami nem ie böngészővel szar...másrészt letöltöttem ezt a nagy install file-t, és anélkül, hogy bármit is csinálna, miután kijelolom hogy hova tegye, kiírja hogy finish...pedig semmit nem tett fel...
    másrészt, ez 1 az 1ben a bf2nek akar konkurenciát csinálni, szóval a srácok üzleti érzéke is hagy némi kívánnivalót maga után
    (talán egy wwiionline szintű, modern köntösbe öltöztetett netes gammával jobban jártak volna...)
    mind1, mostmár akkor hagyom hogy az updater szenvedje le, azzal már csak feltelepul...
  • BBird
    Igen, Desert Combat volt, köszi.
    Az egyértelmű, hogy a mod és a BF2 azért nem igazán ugyanaz, csak arra céloztam, hogy EA/DICE felfigyelt a mod készítőire, aztán szerződtetés, közös munka. Ha jól emlékszem a cikkekből, a fejlesztés végén ki is rúgták a többséget!?
    Viszont az, hogy most ki koppintott és kiről... Továbbra is állítom, hogy ha 5 éve fejlesztik, akkor nem koppinthatták a BF széria bármely részéről. Másról talán... de mostanában ki nem koppint? :-) Kevesen mernek belevágni valami egyedibe, mert manapság nagyot lehet bukni... ami meg bevált valamelyik cégnél, az bevállhat másiknál is. Csak jó legyen a marketing, a parasztbvakítás, és akkor veszik. Az, hogy valójában tényleg jó-e... más kérdés. :-)
  • joebacsi
    az a mod desert combat volt, és kb fél évre a 42 megjelenése után már volt játszható verziója...

az túlzás hogy "ebből írtak egy külön játékot, és kiadták bf2 néven", de pár fejlesztő segétkezett az új játék elkészítésében, de a bf2 nagyon sok mindenben különbözik a dc-től (mi sem bizonyítja ezt jobban, mint az, hogy ugyanúgy készül dc mod bf2re)

amúgy meg ez a járművet vezetgetős fps multiban ha jól emlékszem a bf42 elődjében debütált, a codename eagle-ben, maga a conquest játékmód a tribes-ban...modern köntösben pedig én először egy ut modban, a Mobile Forcesban találkoztam vele

Codename Eagle

Mobile Forces

Battlefield 1942

Desert Combat (bf42 mod)

Battlefied 2

illetve a legnagyobb büntetések majd a bf2 modok lesznek, pl poe2

szóval War Rock nyugodtan nevezhető ócsó' koppintásnak :)
    ennek ellenére azért nem kell leirni sztem...
  • stp4trick
    mondjuk a nickedet, csak utána van egy gomb amivel el kell fogadtatni, hogy ne legyen 2 ugyanolyan IDnév
  • Gabyee
    regelésnél az ID részhez mit kell írni??
  • grebber
    Na ugynézki a PoP:T2T idegileg gyengévé tett és nem tudok gondolkozni elvagyok borulva.

Tölteném ezt a gamet de bármit irok a resgisztrácionál az ID mezőbe nem fogad el semmit.Mit kéne vagy mit nézhettem el?
  • Istencsászár
    eddig miről volt szó?D:D:D:D:D mindeki tudja rájött leirták ez még csak béta..
    és nem 184 mb hanem 418mb a játék..
  • forza milan
    Ez szerintem vmi nagyon béta verzio,azé ingyenes1.öt évig ezt fejleszteni?2.184mb?3.csak ugy mindenkinek4.a multi olyan mint egy multidemo,csak egy szerver van,akiado szervere,nagyon uj a kezelhetösége,szokatlan és szar!szal sztem ez ilyen kipróbálos verzio!
  • mila69en
    hát az de mégsem az:C mert a shadereket nem lehet bekapcsolni
  • forza milan
    ugye ez nem max graf?:D
  • BBird
    BF1 nem is volt.Legyünk precízek... BF1942 volt. ;-))
  • BBird
    Az a második vh. témában mozgott, s nem a modernben. Csak azért írtam, hogy BF2 vs. WarRock, mert a BF-nek még az első részének megjelenése is korábbi, mint ennek az elkezdése. Vagyis a BF2 fejlesztésének kezdete jóval későbbre tehető, főleg mert ha jól emlékszem a Modern Combat mod fejlesztőit vették fel a DICE-hoz, hogy csinálják meg a modjukat egy BF2 név alatt. :-)
    Az, hogy melyiknek az alapötlete volt előbb... ha nagyon keresnénk, biztos találnánk korábbról is játékot, mely leginkább on-line FPS, két csapattal, járművekkel. Esetleg Operation Flashpoint? :-)
  • Newfronter
    Volt BF1 is