TrackMania Nations (+Forever)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Tudom, hogy LP-ket akkor oszt a játék, ha jobb játékost gyõzök le. Csak valahogy mégse értem, hogy hogy mûködik ez az egész.
anno 1987
XP: c:\Doc and Settings\Neved\My Documents\TrackMania\Skins\Vehicles\CarCommon
[merlinw.org]
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
saját szervert szeretnék csinálni, de csak az alap pályákat tudom beállítani. Csináltam saját pályákat és hitelesítettem is.
Abba kérném a segítségeteket, hogy, hogy tudom azt megcsinálni, hogy saját pályán is tudjak menni és neten is látszódjon a szerver.
Köszi.
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
😄
|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*
A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...
World : 41375
Ladderpoints : 55 896 LP
Hungary : 960
Wins : 13604
Draws : 13493
Losses : 14124
Milyen szép kiegyensúlyozott rátám van😊
[merlinw.org]
[merlinw.org]
ahhoz hogy ezeket kihasználd, fel se kell tenni a unitedet mert a nationsel is kitudod ezeket használni, garasokat is kapod naponta 50et, de ha a unitedes pályákon is megszeretnéd kapni a hivatalos idõkért az extra garasokat akkor viszont felkell tenned majd unitedet is 😊
amugy ahogy néztem sima united 2000ér nem sok helyen van már, ellenben az eddig 5000 ftos forevernek levitték az árát 2900ra 😊
Mert a United egy csomó élményfokozó tulajdonsággal rendelkezik (manialink, saját autók, logok, rendezvények, egyebek)? És mert ennek a játéknak a polcon a helye. Fõleg ennyiért.
[merlinw.org]
.: mobilize.hu :.
keresek egy oldalt ahol meg lehet nézni h ki hanyadik a tm nationsban és az unitedben, de nem találom. Vmilyen tm leader, ilyesmi volt a neve.
ha vki ismeri akkor linkelje pls.
Köszi
ha frissitem azt irja h nem tud kapcsolodni protokollra vagy mi:S
nem tudjátok mi lehet a probléma?
köszönöm!
vagy teljesited a pályákat hivatalos módban amikért szintugy növelheted a garasaidat, bronz 5 garas ezüst +10 arany meg asszem +15, minden mapon az elsõ próbálkozás ingyenes a továbbiak 10garasba kerülnek
és az az értelmük hogy kocsikat vehetsz rajta (de azokat ingyen is lelehet tölteni) viszont lehet szerverekre tenni garast, mert alapból csak 50000 pontig adnak pontot a szerverek, és ha teszel rá garast akkor a több pontot összeszedõ, már régebb óta játszó playerek is kaphatnak pontot, ezáltal fognak járni a szerveredre, vagy adományozhatsz szerverkre amelyik tetszik ha van rajtuk donate, hogy fejleszthessék õket
ötlet?
A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...
Apu ökölbe szorított keze vagyok
De szeretem TM-et, majd szakítok rá is idõt😊
[merlinw.org]
nemtudom emlékszel-e még rám, trial vagyok, gt-bõl...
bár mióta megszûnt nem játszok 😊