2614
-
#2454 Nem az csak ilyen adott szerveren belüli móka. -
DeerMuse32 #2453 azt tudom de ez nem írta ki hogy kaptam mert minden verseny végén pontokat kaptunk 10,6,4,2 és 500at kellett elérni. akkor azaz 500 az lpmhez ment? -
#2452 ha multiban a kör végén kapsz pontot az az lpdhez írodik hozzá, ha singleben játszol és ott kapsz pontot, pl megszerzel egy medált, az az spdhez iródik hozzá -
DeerMuse32 #2451 kösz jólett ez is:D még annyi a kérdésem hogy volt egy verseny pontgyűjtős. megnyertem kiírta hogy győztes vagyok és nem is játszhattam tovább...az olyan pontos izét hozzáadja az LP-mhez? -
#2450 Játékban elnémítod a zenét, háttérben futtatod a kedvenc mp3 lejátszódat:) Én így csinálom:) -
#2449 csak saját pályádhoz tudsz hozzárendelni saját zenét, mediatracker segítségével;) -
DeerMuse32 #2448 még azt szeretném kérdezni hogy zenét hogy lehet bele tenni?:) vagyis tettem de nem szól :( -
DeerMuse32 #2447 köszi :) azért amúgy jó dolog hogy ilyen segítőkészek vagytok^^ :D -
#2446 valószinűleg a régi sima nationst szedted le, van már trackmania nations forever
abban sok a szerver és sokan is tolják köztük pl én is :) -
DeerMuse32 #2445 nekem csak 1et ad ki..:S és jelszavas, meg senki sincs benne. -
#2444 Sok van. -
#2443 Sok magyar szerver van... Jelszavassal még sosem találkoztam:) -
DeerMuse32 #2442 köszi szépen :D jó lett :) 1 magyar szerver van is azis jelszavas?:O :D -
#2441 TrackMania Nations Forever v2.11.19 Patch
TrackMania: Nations 1.79 patch -
DeerMuse32 #2440 sima...erre most az írja ki hogy not connect to internet.. :S -
#2439 A Forevert szedted le vagy a sima nationst? De amúgy a launcherben van update funkció. -
DeerMuse32 #2438 aham lejött egész jó :D de valami olyat ír hogy netes játékhoz nem megfelelő a verzió száma a játékomnak...:S azt a linket meg nem adja be amit mutatok :( -
#2437 Mire vagy kiváncsi? Ügyességi játék, nem versenyzel, csak az idővel. :) Mindenféle akadálypályákon kell a kocsival a lehető leggyorsabban átvergődni. Ennyi a lényeg:) Ja! Multiban az igazi. -
DeerMuse32 #2436 hello :) még most kezdem ezt az egész játékot de kb semmit sem tudok róla :$ valaki magyarázna picit?^^ -
#2435 Köszönöm szépen -
#2434 http://www.trackmania-carpark.com/car.php?id=1645 -
#2433 A polskit elküldhetnéd ha nem gond.
[email protected].
Előre is köszi -
#2432 Én is a simát vettem tavaly áprilisban 2k-ért. :) -
#2431 Ingyenes a frissítés így mi jártunk jól:) -
#2430 az még nem a forever volt, én is azt vettem :D
de az csak a sima united amit frissiteni kell, ehhez meg már jár valami 3ds szemüveg is -
#2429 Akkor emelték. Én még 1990-ért vettem 1-2 éve. -
#2428 3E Ft a TMUF, épp tegnap vettem meg a Cd Galaxis-ban. -
#2427 Fenomenális mentalitás... -
#2426 Én sosem költöttem rá :D Régen könnyen fel lehetett törni a rendszert és saját kódot kérni :) -
#2425 2000Ft az eredeti cdgalaxis-ban. -
#2424 Igen nem látják megkérdeztem pedig jó kocsikat találtam
-
#2423 Mármint eredeti Trackmania United.
Trackmania Nations ingyenes, ezzel nem látszódnak másoknál az általad berakott cuccok. -
#2422 Köszönöm közben rájöttem én is gondolom hogy eredeti a hivatalos oldalrol töltöttem le és már raktam be kocsikat is -
#2421 Elmented és kiválasztod a profilodban. De a többiek csak akkor fogják látni, ha eredeti United verziód van, egyébként csak te fogod látni. -
Sziasztok kellene 1 kis segitség csináltam egy skint és nem tudom hogy kell megjeleniteni a játékban -
#2419 Valaki tud segíteni?Hogy lehet autót rakni a játékba?:D -
#2418 MerlinW :) -
#2417 Értem, köszi a választ! ;)
Közben már nekem is leesett félig, amikor kockulásomnak hála hajnalban átléptem az ötvenezret. :D
Milyen néven játszol? ill. mi az account neved? Nincs sok TM-es ismerős egyelőre, csak azért kérdezem. :$ -
#2416 Az 50ezres limitnek és úgy egyáltalán az LP-nek semmi köze a csatlakozáshoz. Játszhatsz 100ezer LP-vel is 20ezres szerveren, max nem kapsz pontot akkor sem ha első vagy. Tehát bárki csatlakozhat bármikor, bárhová, mindentől függetlenül.
Nekem is 60ezer LP-m van és 50ezres szervereken játszom, mert ott érzem jól magam. Lesz@rom a rangomat...:) Van 1-2 magyar szerver ahol 70ezres limit van, ott még lehet gyűjtögetni, aztán ha nagyon akarsz mehetsz külföldi szerverekre ahol 50ezer a belépő és 100 vagy több a max. -
#2415 Jó, gondolom persze minél feljebb kerül az ember, annál kevesebb ember van, akit legyőzhet... és így sok LP-t se kap. Ennyi az egész trükk? :D