TrackMania Nations (+Forever)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Apu ökölbe szorított keze vagyok
A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...
Imádom ezt a játékot bár az új rész óta kicsit elveszett a hangulata számomra.Pedig csak pozitív változások történtek és az emberekkel sincs gond.Lehet sok volt kicsit😊Egy ideje pihentetem én is,de biztos vagyok benne,hogy még fogok kockulni vele.Látom sok olyan játékos van itt aki szintén régóta játszik vele.Akkor lehet néhányotokkal már gurultam.Freed voltam üdv
Apu ökölbe szorított keze vagyok
majd hasznát veszem ha eszembejut mikor bennvagyok :]
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Laa shay\'a waqi\'un moutlaq bale kouloun moumkine.
link
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Laa shay\'a waqi\'un moutlaq bale kouloun moumkine.
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
Kb a 170. voltam amikor abbahagytam egy jó idõre, a magyarok között pedig az 5. lehettem.
٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿
A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...
ideje lenne visszatérnem 😊
٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿
Mostanában nem annyira játszom vele, mivel TF2-õztem amúgy is mellette, de most megvettem az Audiosurf-ot, így mostanában azt tolom, meg amúgy is szûkösen tudom megválogatni hogy a vizsgaidõszakban minek engedek idõt <#buck>#buck> Egyébként a nevem "Bluewave_"
Kivették a szemetek!!4 :C
*vele
.: mobilize.hu :.
Én nem a pálya letöltését és mûködését kérdeztem 😊
Hanem hogy itt csak a koordinátákat tölti e le, de ezt már megválaszolták...
És egyszer már válaszoltam, hogy nem véletlen generált pályákról beszéltem, most ez a második 😊
Az esetek 99%-ban minden tartalom a gépedre kerül így vagy úgy.
Garry azért "kicsi", mert a half life állományait használja, amelyekben ugye megtalálható az x GB-nyi tartalom.
Tehát. Telepítesz egy játékot, felkerülnek az állományok. Mikor online csatlakozol egy szerverhez, ami olyan tartalmat használna ami nincs a gépeden (új pálya, logók, modellek, bármi) akkor azt a kliens (a telepített játékod) letölti egy ideiglenes (vagy álladó) könyvtárba, majd ugyanúgy betölti mint a többi offline tartalmat.
Innentõl már a sima online kommunikáció folyik. Poziciók, helyzetek, egyebek.
Van olyan játék is amire Te gondolsz, de nem sok (általában azok a játékok amelyekben véletlen generált megoldások vannak pl. Diablo, Hellgate London - de egy warcraft/starcraft esetében letölti az aktuális térképet)
Remélem ez volt a kérdés, és sikerült érthetõen megválaszolnom😊
[merlinw.org]
Érdekesen variált mapokat pl a dTb LoOoL szerón találni 😊
.: mobilize.hu :.
Miután letöltötted és használod igen. Trackmania is letölti a pályát (most már csak ideiglenesen, régebben megtartotta) mielõtt betöltené (10-20kb GBX)
2
garasért vásárolhatsz a manialink oldaláról autókat, pályákat, egyéb cuccokat.
3
jóvanna😊
[merlinw.org]
2.
a garas csak az esztétika szempontjából jelentõs és nem kapsz érte semmit csak arany helyezést?
3.
de én elõbb mondtam :p
igen... Minden játék így mûködik online. Számadatokat fogad a szervertõl, majd a kliens ezeket értelmezve építi a tartalmat.
2
Tudtommal offline pályákért garast kapsz, pontot nem.
"addiktív játékos aki rosszabb de sokat játszik elõbbre kerülne mindig)"
És ez így van. Amennyiben az addiktív játékos fejlõdik, hiszen minél több pontja van annál erõsebb ellenfelek legyõzésével jut csak ponthoz. Ha nagyon gyenge idõt mész nem kapsz pontot.
3
Oké, én is.
[merlinw.org]
mondom az elemek elhelyezkedését tölti le, ebbõl hogy fogtad te fel hogy a gép csinálja nem is azt mondtam.
annyi értelmezési gond van a fórumon hogy rossz nézni :p
szóval mégegyszer: A gép csak az elemek elhelyezkedését tölti le aztán csak abból épül fel a pálya (a te gépeden) igaz?
2.
és a Solo pályákból nem származik pont? és folyamatosan nõ a max. pontszáma a legjobb játékosnak is /vagy megáll egy helyen és nem nõ tovább, illetve ez az ellenfelek pontszámától függ? (mert ha mindig folyamatosan nõne akkor az lenne hogy egy addiktív játékos aki rosszabb, viszont sokat játszik elõbbre kerülne mindig)
3.
azért mondtam hogy egyszerû az irányítás és csak a többi dologra kell figyelni
http://goo.gl/gd6Zi5
A pontok kiosztása összetett folyamat. Függ attól, hanyadik vagy, hány ellenfél közül és, hogy ellenfeleknek mennyi pontjuk van. Ezeket arányosítja a program egy bizonyos alapérték alapján. Tehát sok pontot kapsz, ha 20-as mezõnyben, ahol a 20 bersenyzõ magasabb rangú mint te (itt is a különbség alapján osztályozza) elsõ vagy, keveset ha a gyengébbek ellen játszol.
Az irányítás meg tökéletes. Nem az a nehéz, hanem tökéletesen végigmenni nagy sebességgel a pályákon.
[merlinw.org]
És ha már itt tartunk ugye tök könnyen kezelhetõvé tették a játékot, csak a nyilakat kell nyomni azt a hülyének sem okoz gondot, szép nagy gombokkal meg átlátható menüvel.
A pontokat (pl Magyarország) mi alapján összesíti? (gondolom játékosokból) És a játékos-pontokat? a Solo + az internetes gyõzelmekbõl de hogyan?
Tessék az én pakkom (3000+ map)
[merlinw.org]
Egyébként ha online játszol, akkor az adott pályákat lementheted magadnak (esc/mentés)
[merlinw.org]
Track Pack-eket hol találhatok a játékhoz? Két- és háromszemélyes játékhoz, kb. fél perc alatt teljesíthetõ pályákat szeretnék beszerezni. A beépített pályákat már nagyon unjuk... Google-el nem találtam track pack-et. Please help!
(azontúl hogy pár évvel korábban már aranyra vagy milyen fokozatra csinálgattam a Solo pályákat :p )
[merlinw.org]