TrackMania Nations (+Forever)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
tavaly nyáron megdőlt ez a 14 éve fennálló rekord 😄
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
My Documentsbõl most már lementettem az eredményeket
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Megcsináltam az összes pályát author medal-al 😄
Azért az utolsó 60 körös pálya majdnem kicsinált... néhány körrel a vége elõtt még több, mint fél perc elõnyöm volt, aztán hibáztam két olyat, hogy a végére 4 sec-re apadt az elõnyöm... de meglett 😄
Köszönöm a Korpiklaani-nak, hogy megírták a Korven Kuningas címû számukat, hogy hallgathassam "vezetés" közben:
(ez nekem 22 perces verzióban van meg, két és félszer ment végig... igen, kb az ötödik perctõl végig ugyanaz ismétlõdik^^)
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*
Be tudtok jelentkezni online-ra?
Nekem nem megy most.
ASUS Prime Z270A;i7 7700K;ASUS Dual GTX 1070;2x8Gb Corsair DDR4 3200Mhz;FSP Hyper 600W;Kingmax Zeus 256Gb SSD:WD Red 3Tb:Seagate 3Tb SATAIII;Optiarc DVD-RW AD7241S;LG 24MP59G;Xbox360 controller
Én leginkább a Freezone Sws ||Easy Nascar Fun szerveren vagyok megtalálható.
anno 1987
anno 1987
Gigabyte 965p DS-3, C2D E6600@ 3.2 GHZ, Nvidia 8800 GTX 768 MB,
٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿
http://goo.gl/gd6Zi5
amúgy csak akkor kapok pontot ha olyat elõzök meg aki elõttem van a ranglistán?
anno 1987
amikor el kezdtem játszani vele, 2005-ben, akkor voltam 178. a világranglistán, a magyarok között, pedig a 6.
aztán sok évnyi kihagyás után ismét játszok vele, most kb a 31000. vagyok
Az iránytást be lehet valahol állítani? Gamepaddel szeretnék játszani, és 2 gombot szeretnék felcserélni rajta.