TrackMania Nations (+Forever)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MerlinW
Jaja tudjuk😊 Elég márciusi a hír😊

[merlinw.org]

[HUN]FaTaL
*they=the

http://goo.gl/gd6Zi5

[HUN]FaTaL
Trackmania Nations Forever game of they year!

The community voted on fileplanet.com… and TrackMania Nations Forever was selected as the 2008 best free game.That is the good news announced during the “FilePlanet Best of 2008”. The community had to vote for the best:

- demo of the year
- beta of the year
- mod of the year
- patch/expansion of the year
- free game of the year
- trailer of the year
- craziest file of the year
- overall game of the year

And TrackMania Nations Forever reached the first place as the “free game of the year”, leaving behind some games such as Combat Arms, Atlantica Online, Savage2… a great award to start the New Year. So we hope to see you again for the “FilePlanet Bast of 2009”, and thanks a lot for voting TrackMania!

Link

tototto
http://www.track-mania.hu/
nem rég indult de elég jó oldal szerintem

sznus
Adott egy jó domain (trackmania.hu), erre nincs kihasználva... 😞

Misi az ezredes
Házigazda -> Dodo55 - Utolsó látogatás idõpontja: 2009. 08. 25. 02:02

Nem hiszem, hogy nagyon foglalkozik a Topical.

A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...

marko37
sziasztok 1 új Faq-ot csinálhatnátok ezen nincs semmi legalább is nekem egy üres oldalt mutat

Csak 3 dolgot kell megtanulni 1 olvass vissza 2 google jó barát 3 magad uram ha szolgád nincs és én ezt jól megtanultam. A google és a you tube csodás páros

sznus
United Forever-ben van egy Szûrõ Mód gomb, arra kattintva lehet csak körversenyeket keresni. Nations-ben nincs ilyen funkció. 😞

A játékban mikor szervert keresek nem lehet valahogy beállítani hogy csak körversenyes szervereket találjon?, olyat keresek ahol sokan szoktak lenni de nem nascar.

értem kösz. akkor nyertem egy mókát 😄 amúgy még azt szeretném hogy amikor lépek be kiír vmit hogy nincs internet kapcsolat de tudok játszani nemis laggol csak épp lp-t nemkapok..😮
MerlinW
Nem az csak ilyen adott szerveren belüli móka.

[merlinw.org]

azt tudom de ez nem írta ki hogy kaptam mert minden verseny végén pontokat kaptunk 10,6,4,2 és 500at kellett elérni. akkor azaz 500 az lpmhez ment?
tototto
ha multiban a kör végén kapsz pontot az az lpdhez írodik hozzá, ha singleben játszol és ott kapsz pontot, pl megszerzel egy medált, az az spdhez iródik hozzá

kösz jólett ez is😄 még annyi a kérdésem hogy volt egy verseny pontgyûjtõs. megnyertem kiírta hogy gyõztes vagyok és nem is játszhattam tovább...az olyan pontos izét hozzáadja az LP-mhez?
MerlinW
Játékban elnémítod a zenét, háttérben futtatod a kedvenc mp3 lejátszódat😊 Én így csinálom😊

[merlinw.org]

ngcsnet
csak saját pályádhoz tudsz hozzárendelni saját zenét, mediatracker segítségével😉

még azt szeretném kérdezni hogy zenét hogy lehet bele tenni?😊 vagyis tettem de nem szól 😞
köszi 😊 azért amúgy jó dolog hogy ilyen segítõkészek vagytok^^ 😄
tototto
valószinûleg a régi sima nationst szedted le, van már trackmania nations forever
abban sok a szerver és sokan is tolják köztük pl én is 😊

nekem csak 1et ad ki..:S és jelszavas, meg senki sincs benne.
[HUN]FaTaL
Sok van.

MerlinW
Sok magyar szerver van... Jelszavassal még sosem találkoztam😊

[merlinw.org]

köszi szépen 😄 jó lett 😊 1 magyar szerver van is azis jelszavas?😮 😄
sima...erre most az írja ki hogy not connect to internet.. :S
[HUN]FaTaL
A Forevert szedted le vagy a sima nationst? De amúgy a launcherben van update funkció.

aham lejött egész jó 😄 de valami olyat ír hogy netes játékhoz nem megfelelõ a verzió száma a játékomnak...:S azt a linket meg nem adja be amit mutatok 😞
[HUN]FaTaL
Mire vagy kiváncsi? Ügyességi játék, nem versenyzel, csak az idõvel. 😊 Mindenféle akadálypályákon kell a kocsival a lehetõ leggyorsabban átvergõdni. Ennyi a lényeg😊 Ja! Multiban az igazi.

hello 😊 még most kezdem ezt az egész játékot de kb semmit sem tudok róla :$ valaki magyarázna picit?^^
zozyk
Köszönöm szépen

[GYLK] GY?ri Lepattanók Köre

zozyk
A polskit elküldhetnéd ha nem gond.
[email protected].
Elõre is köszi

[GYLK] GY?ri Lepattanók Köre

[HUN]FaTaL
Én is a simát vettem tavaly áprilisban 2k-ért. 😊

MerlinW
Ingyenes a frissítés így mi jártunk jól😊

[merlinw.org]

tototto
az még nem a forever volt, én is azt vettem 😄
de az csak a sima united amit frissiteni kell, ehhez meg már jár valami 3ds szemüveg is

MerlinW
Akkor emelték. Én még 1990-ért vettem 1-2 éve.

[merlinw.org]

sznus
3E Ft a TMUF, épp tegnap vettem meg a Cd Galaxis-ban.

MerlinW
Fenomenális mentalitás...

[merlinw.org]

Misi az ezredes
Én sosem költöttem rá 😄 Régen könnyen fel lehetett törni a rendszert és saját kódot kérni 😊

A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...

MerlinW
2000Ft az eredeti cdgalaxis-ban.

[merlinw.org]

marko37
Igen nem látják megkérdeztem pedig jó kocsikat találtam

Csak 3 dolgot kell megtanulni 1 olvass vissza 2 google jó barát 3 magad uram ha szolgád nincs és én ezt jól megtanultam. A google és a you tube csodás páros

MerlinW
Mármint eredeti Trackmania United.

Trackmania Nations ingyenes, ezzel nem látszódnak másoknál az általad berakott cuccok.

[merlinw.org]

marko37
Köszönöm közben rájöttem én is gondolom hogy eredeti a hivatalos oldalrol töltöttem le és már raktam be kocsikat is

MerlinW
Elmented és kiválasztod a profilodban. De a többiek csak akkor fogják látni, ha eredeti United verziód van, egyébként csak te fogod látni.

[merlinw.org]

marko37

Sziasztok kellene 1 kis segitség csináltam egy skint és nem tudom hogy kell megjeleniteni a játékban

Máté94
Valaki tud segíteni?Hogy lehet autót rakni a játékba?😄
MerlinW
MerlinW 😊

[merlinw.org]

sznus
Értem, köszi a választ! 😉
Közben már nekem is leesett félig, amikor kockulásomnak hála hajnalban átléptem az ötvenezret. 😄
Milyen néven játszol? ill. mi az account neved? Nincs sok TM-es ismerõs egyelõre, csak azért kérdezem. :$

MerlinW
Az 50ezres limitnek és úgy egyáltalán az LP-nek semmi köze a csatlakozáshoz. Játszhatsz 100ezer LP-vel is 20ezres szerveren, max nem kapsz pontot akkor sem ha elsõ vagy. Tehát bárki csatlakozhat bármikor, bárhová, mindentõl függetlenül.

Nekem is 60ezer LP-m van és 50ezres szervereken játszom, mert ott érzem jól magam. Lesz@rom a rangomat...😊 Van 1-2 magyar szerver ahol 70ezres limit van, ott még lehet gyûjtögetni, aztán ha nagyon akarsz mehetsz külföldi szerverekre ahol 50ezer a belépõ és 100 vagy több a max.

[merlinw.org]

sznus
Jó, gondolom persze minél feljebb kerül az ember, annál kevesebb ember van, akit legyõzhet... és így sok LP-t se kap. Ennyi az egész trükk? 😄