2614

TrackMania Nations (Forever)

TrackMania Forever FAQ
  • sznus
    Én nem tudok csatlakozni a mesterszerverhez, ráadásul a maniazones oldal is rossz. Nektek is?
  • Misi az ezredes
    Okés csak itt jelezzétek előtte minimum 2 héttel.
  • gercse
    benne vagyok én is, csak legyen lezsírozva előtte
  • MerlinW
    simán:)
  • Máté94
    Még sose szerepeltem a rekordok könyvében_D
  • [HUN]FaTaL
    Jöhet. :o)
  • sznus
    Közben másik fórumon felmerült, hogy megdöntenénk a korábbi világrekordot, miszerint 250 ember volt egyszerre a pályán. Ezt külön megspékelnénk csak azzal, hogy magyar lenne mindenki. Bizonyos technikai dolgok még nincsenek tisztázva, de reméljük leküzdjük az akadályokat. Mit szóltok hozzá? Ki vevő rá? :)
  • PIRU
    Köszönöm szépen a választ.Most már értek mindent :)
  • tototto
    az hogy lesz több féle kocsi 7 nem csak stadium midnegyikhez pályák
    a meglévő nation-ös accountodhoz hozzá lehet rendelni a cd kulcsot, nem kell uj accountot kezdeni folytathatod a régit
    tudsz hivatalos módban garasokat gyújteni amiért plusz autokat mapokat modokat avatarokat dudkat lehet venni, adakozhatsz szerverekre garast (minden nap ha belépsz a játékba automatikusan kapsz 50et pl)
    tudsz az ismerősöknek küldeni üzenetet játékon belül, és ők is neked
    ha csak stadiumos szerókra akarsz menni nem is kell feltenned uniteded, csak a nationbe "felupgradeled" az accountod unitedessé és játszhatsz simán nationel tovább szal a lemezt se kell betenni ha nincs szükséged a többi környezetekre
    másik kérdés, ha feltelepitetted a játékot, nem kell többször betenni a lemezt ahhoz hogy játszál, nem ellenőrzi
  • PIRU
    Köszönöm !!

Már jó minden. Ha megveszem eredetibe az United-et, akkor azt feltelepítem és mi fog történni??

Még egy kérdés, a játékhoz kell a cd-je menet közben, vagy csak feltelepítem és kész??

A választ előre is köszönöm.
  • MerlinW
    Nations-t nem kell törni, mivel ingyenes. Az autókat a "documents and settings/neved/my documents/trackmania/skins/wehicles/carmcommon" könyvtárba kell másolni. De online a többiek csak akkor fogják látni, ha megvetted a United-ot, a "törés" nem segít.
  • tototto
    valószinű rosz helyre másoltad, de ahhoz hogy szerveren lássák a kocsikat midnenképpen united kell eredetiben, a nations meg ingyenes abban is látod a kocsikat, csak a szervereken mások sima magyar kocsinak fogják látni
  • PIRU
    Sziasztok!

Nemrég kezdtem játszani, tört a játék és bemásoltam kocsikat de nincsennek ott ez csak eredetin működik vagy itt is kéne de csak én látom?????mert akkor megveszem a játékot, de ha törtön sem működik és kéne neki akkor lehet eredetiben is gondok lennének.

Ha valaki tud segíteni azt megköszönném
  • IIIsixIII
    Az jó, mert lehet megveszem. A Nations alapból bejön, Sunrise-al játszottam még régebben (törttel), azt akartam még kipróbálni multiban. :)
  • [HUN]FaTaL
    Vannak azért. :)
  • IIIsixIII
    Jahh értem. Köszi a gyors választ :)
  • tototto
    nem nagyon játszák a többi modot inkább csak a stadium, de azért lehet találni unitedes szerókat is, de szerintem aki megveszi az unitedet sem az az elsődleges hogy unitedes szerókra járjon hanem hogy lássák a kocsiját avatarját, és gyűjthessen garast a játékban :)
  • IIIsixIII
    Hali, tudom hogy ez a Nations topik, de azért valaki meg tudná mondani hogy kb mennyien szoktak játszani a TM United Forever szervereken? Nem az ingyenes Stadium-os pályákra gondolok, hanem pl a Bay, Island, Coast stb.-re. Szal vannak-e szerverek meg játékosok azon is, vagy ott csak pangás van és mindenki a Stadium részt tolja :D Kösze előre is :)
  • Máté94
    Ez ugyanza ez te nagyon barom!
  • vajo
    ez jobb vidi..
  • Máté94
    Tess!
  • [HUN]FaTaL
    Link?
  • Máté94
    Jön a TrackMania 2!^^
  • sznus
    Legjobb tudomásom szerint más a 2 Trackmania oldal "szerkesztősége". A FAQ jóideje nem megy. A szerverrel nemtudom mi történt, rég voltam online. :( Körversenyes pályákon a Backspace megnyomása valóban a "visszavonulással" egyenértékű. Enter-ezéssel meg az utolsó érvényes chekpoint-hoz teszi vissza. Más lehetőség nincs.
  • Tom3 #2470
    Hali
    Látom ezekszerint nem csak nekem nem megy a FAQ.(trackmania.hu)
    [Esetleg a http://www.track-mania.hu/-nak van valami köze hozzá?]

Amúgy véletlenül nem tudja valaki hogy a régi nationsos(és asszem a nations forever eleje fele is volt) Korverseny/Körverseny vagy ilyesmi nevü szerverrel mi lett?:S
    Mert az összes körözős pálya amit találtam túl "egyszerü" (F1(?)-es) (illetve az egyikhez túl sok pont kéne :/).
    És volna még 1 kérdés: szintén körözős pályákon megoldható valami módon hogy teljesen az elejéről kezdjem újra, és ne a legutolsó checkpointtól?
    Ha backspacel "feladom" akkor spectator leszek, újra kezdhetem még akkor valahogy kilépés-újracsatalakozás nélkül? (Csak mert spectatorként akár hogy is kerestem nem találtam semmit amivel újra kezdhetném.)
    (Sry a sok kérdésért, meg a furcsa fogalmazásért, túl gyorsan akartam túl sokat kérdezni.)
  • autoszimulator
    aha, azért amit ott tolnak az arcok, az sose volt nekem való, öreg vagyok hozzá, nem ebben nőttem én fel :D
  • [HUN]FaTaL
    Semmi keresnivalóm ott, főleg fél év kihagyás utána, béna vagyok mint a sz*r :D
  • MerlinW
    Inkább jelentkezzetek ESL bajnokságra, 10millió forintos fődíjért:) Részletek az oldalon és az United topikban:)
  • autoszimulator
    ha ez megnyugtat, nekem újként hatott, be is másoltam havernak is, hogy figyedmá' :D
  • [HUN]FaTaL
    Nem volt beírva én meg baromi ritkán járok a hivatalos oldalra. :D
  • MerlinW
    Jaja tudjuk:) Elég márciusi a hír:)
  • [HUN]FaTaL
    *they=the
  • [HUN]FaTaL
    Trackmania Nations Forever game of they year!

The community voted on fileplanet.com… and TrackMania Nations Forever was selected as the 2008 best free game.That is the good news announced during the “FilePlanet Best of 2008”. The community had to vote for the best:

- demo of the year
    - beta of the year
    - mod of the year
    - patch/expansion of the year
    - free game of the year
    - trailer of the year
    - craziest file of the year
    - overall game of the year

And TrackMania Nations Forever reached the first place as the “free game of the year”, leaving behind some games such as Combat Arms, Atlantica Online, Savage2… a great award to start the New Year. So we hope to see you again for the “FilePlanet Bast of 2009”, and thanks a lot for voting TrackMania!

Link
  • tototto
    http://www.track-mania.hu/
    nem rég indult de elég jó oldal szerintem
  • sznus
    Adott egy jó domain (trackmania.hu), erre nincs kihasználva... :(
  • Misi az ezredes
    Házigazda -> Dodo55 - Utolsó látogatás időpontja: 2009. 08. 25. 02:02

Nem hiszem, hogy nagyon foglalkozik a Topical.
  • marko37
    sziasztok 1 új Faq-ot csinálhatnátok ezen nincs semmi legalább is nekem egy üres oldalt mutat
  • sznus
    United Forever-ben van egy Szűrő Mód gomb, arra kattintva lehet csak körversenyeket keresni. Nations-ben nincs ilyen funkció. :(
  • navahok
    A játékban mikor szervert keresek nem lehet valahogy beállítani hogy csak körversenyes szervereket találjon?, olyat keresek ahol sokan szoktak lenni de nem nascar.
  • DeerMuse32
    értem kösz. akkor nyertem egy mókát :D amúgy még azt szeretném hogy amikor lépek be kiír vmit hogy nincs internet kapcsolat de tudok játszani nemis laggol csak épp lp-t nemkapok..:O