41998
-
#1714 őő..olyat lehet ? hogy 1 emberre több savazat ??
(hú de leköllött volna előre fixálni a szabályokat..) -
#1713 Nem tökölök, 3. szavazatomat PESK-re dobom -
#1712 Te meg micsinátá?:) Belinkelted az összes layer-t?:) -
#1711 just only 1 -
#1710 Úgy gondoltam, hogy amelyik nektet jobban tetszik azt teszem be, de rendben kevesebbel nevezek. Akkor hánnyal? 3al? -
#1709 szerintem is a 6.al de a betü legyen smooth-os ... -
#1708 mennyit macerázunk :D
Mindenkinek 3 szavazati joga van! Az eddig szavazók meg nem változtathatják, hanem még 1-et kötelesek mondani! -
#1707 ne legyen felemelve a szavazható bannerek száma 3-ra ? me akko nem köll utólag változtatni a szavazatokon, csak +1-et hozzámondani :) -
#1706 tényleg cska egyel nevezz, végül énis igy tettem -
#1705 sztem a 6-al nevezz.. -
Nuki #1704 na ne szopasssál léccives :DD
egyet nevezz be oszt jólvan :Ð -
#1703 Én is neveznék, mivel végül mégis csináltam.
Íme logóm 100 variációja:
Első
Második
Harmadik
Negyedik
Ötödik
Hatodik
Hetedik
Nyolcadik
Kilencedik
Tizedik
Van egy pár, bocs hogy én is utólag neveztem. -
#1702 kb ja :) -
#1701 semmi gond, max buktál 1-2 szavazatot :D -
#1700 Kössz a lehetőséget, bocs h utolag neveztem... -
#1699 köszöntjük az uj nevezőt pesk-et...
-
Nuki #1698 szerintem jó ^^ -
#1697 Jól néz ki, de nekem nem jön be. -
úKlészitettem énis egyet -
#1695 Asszem én nem csinálok logót. Elkezdtem egy képet és szerintem amígy az nincs készen addig nem kezdek bele másba. Nem lesz nagy szám, de talán idáig a legnagyobb munkám (bár ez se nagy). -
#1694 vágom... de egyéb esetben meg felesleges volt a házigazda jogom. már ha érted...
ez nem a törlések hibája hanem a sg-motorja nem a legjobb -
#1693 VRSDM a törölgetésekkel vigyázz, mert nem jelzi az uj hszeket... -
#1692 lehet... de attol még ma lezárul a szavazás, igy kalkuláld bele lehet hogy elesel egykét szavazótol (bár a becsületemre legyen irva, én szolok azoknak pm-be akik szavaztak eddig...
ugyhogy várjuk a képed -
#1691 lehet még nevezni? :o -
#1690 ma este 22:00 kor zárul a szavazás, aki akar addig tegye meg! Szavazójogot a rendszeres fórumlátogatók kapnak -
#1685 pakold csak azért vagyunnk -
#1684 oké, már majdnem nyitottam egy olyat hogy Zsolesz műhelye, és ott lehetett volna kérni bannert logót, meg mindent ami elkészíthető ps-sel meg ir-rel, de még mielőtt a mehet-re rányomtam volna nyomtam egy vissza gombot :P hülyeség, ugyse jönne sztem senki -
#1680 szóljatok, ha ne pakoljak ilyen gagyiságokat, de mivel ugy sincs kép, gondoltam teszek párat(ugyis olyan ritkán van ötletem)
OFF: nem tudjátok hol lehetne ilyet hirdetni csak monnyuk bannerkészítést? hogfy hova tudnék kirakni egy ilyen bannert a saját oldalamon kívül -
#1679 nah ujabb remekművem:D ez nem ingyenreklám, csakunatkoztam, de ha kell szívesen megcsinálom XD katt ide -
#1678 így zsír, nekem teccik. -
#1677 alakultak a dolgok...
nincs magunkra szavazás
-
#1676 itt a folytatás! hátteret lusta vagyok rajzolgatni... -
#1674 Ettől itt nem hiszem hogy tartani kellene...:) -
#1673 Természetesen magára nem szavazhat senki:) -
#1672 én special arra gondoltam hogy valaki furfangosan igy nekiállna taktikázni meg pm-ezni hogy te akkor rá én rá stb... :) nem mintha rólatok ezt feltételezném... :) de hát sok valóságshow-t láttunk már -
#1671 igen, sztem is, nehogy elkeseredjen aki vesztésre áll, vagy vmi. Igaz, itt senki nem fog veszíteni maximum nem nyer... -
#1670 majd a jobbakat is pakold...
jut eszembe ugy lene az igazságos hogyha csak a legvégén raknám be a szavazatokat nem? szoval mostmár szavaztak de az eredményük nincs a táblán... csak a végén rakjam nem? ugy lenne igazságos... -
#1669 mind1, ez az első, már nem szórakozok ezzel ,csak kiprobáltam, mert csináltam egy csávónak egy logót és amikor beolvastam a gif filet megjelenítette a frame-eket, aztá vhogy kedvet kasptam. -
#1668 akkor igy értem tedd be 300*300-ba és kisebb legyen a fehér rész... -
#1667 bazz, átnéztem az összes pses topicot hogy hova küldhettem az előző képet mire leesett hogy te törölted...:D szal itt a kép de sztem igy meg túl kicsi: