41998
-
#4187 -
#4186 pár hete volt valami ocsmányság, akkor kérték, hogy csináljon vele valaki valamit, de nem mozdult-rá senki
-
#4185 ...a bal oldaliról tudtam, de amit középen nem jól radiroztam ki azt csak akkor miután kinyomtattam 20x30-as méretben (majdmegütöttaguta) samsung syncmaster 930bf-en(játékra vettem) nem látszik
-
#4184 A javitott képen a drot még ott van bal oldalt megközépen is halványan. -
Shadow_THH #4183 jó, csak öreganyádon látszik hogy úgy van odarakva a helyzete meg a mérete miatt -
#4182 ...kügggyed -
#4181 iylenek vannak? -
#4180 Ájjbazz! Vigyázz, ezért bannoltathatnálak is!:) Asszem láttam én már ezt a képet. (akkor is majdnem elhánytam magam) -
Fogak+egy kis ez+az kicsit protkós de inkább az mint semmi:) -
#4178 Én mazoista vagyok azért is megcsináltam :D
Ha kész leszek akkor meglesz mind a 2 csaj is :D -
#4177 ha nem lennék lusta megfognék 2 jó csajt(csak a fejüket), azt rávágnám jó csunyán :D -
#4176 nekem nincs gyomrom hozzá.. -
#4175 fúj, de randák:( -
#4174 Egyszerü volt. Az uj szemeket és szjakat egy szép casjrol loptam és ráretusáltam, modositottam a koponyát is mert elég torz, amugy az eredeti kép itt van sok siekrt másnak, kiv vagyok ki mit csinál:
-
#4173 LOL
szép munka igy széthuzni a száját és ilyen gyönyörű fogakat varázsolni cép mosolyához :)
Bár én is remélem hogy csak elírás :D -
#4172 pont olyan lett a feje, mint az amerikai kommandóból a szöke csaj bábuXD -
#4171 ööööö
Asszem megártott nekem ma valami. Lehet a sok must volt...
A lényeg h a bal oldali az eredeti és a jobb oldali lett belőle. -
#4170 ömm... jobb oldaliból csináltad a bal oldalit ?
legalábbis a feliratok tanulsága szerint :)
nem vagy te képben az angollal :D -
#4169 SOKK-al jobb:)))
-
#4168 Megprobálkoztam a lehetettlennel:
-
#4167 Köszi hogy szoltál, tudok a hibárol de lusta vagyok változtatni...
De köszi h szoltál :) -
#4166 hát, csak nem vették ki belőle :) -
#4165 Csak CS2ben van, meg szerintem cs3ban is:P azt nem tom -
#4164 Droid néven játszom COD 2-vel -
#4163 mondjuk akkor már will helyett lehetne going to :) -
#4162 megelőzté.. -
#4161 nem akarlak elkeseríteni, de az orgyilkos (assassin) az 2szer 2 "S" betü.. -
#4160 ...igenis főnök! (vagy ezt mégse kellett volna) retus -
#4159 Értelmezzük a szöveget:
Réges rég egy messzi messzi galaxisban, AHK187 bérgyilkos droid született és megöl téged!
Ehh ha azt akartad mondani, hogy meg fog ölni téged, akkor kell a will. Magyarul elmegy, de angolul nem hangzik jól figyuzd:
A long time ago in a galaxy far far away, AHK187 (ide is kell egy the) the assassin(két s-el van mindkét helyen) droid was born and he(kell az alany) will kill you! (mondjuk jobb ha find you-t írsz, azt az angolok többet használják bérgyilkosoknál, mert ha a bérgyilkos megtalál vkit akkor azt ki is nyírja)
Nem akarlak megsérteni bocs mindenért, ezek csak tanácsok. -
#4158 azt hiszem az csak a cs2 ben van.de nem biztos -
#4157 csá válaszolna vki nekem pls!! Hol találom meg a PS 7ce-be a Warp-ot?
Elvileg Free transform és ottvan a Warp is. De nekem nincs:((( -
#4156 [center]
Star Warsos serepjáték forumon aláírásom:
-
#4155 én szoktam rajzolni néha néha csak nem igen tudok:D -
#4154 hol vannak itt a tutorok? Amúgy van itt valaki aki rajzol is psben? mer én azt nyomom, de lehet megpróbálkozom képek összedolgozásával is:) Nekem is magyar van, de a tutorialokat is tudom általában olvasni. -
#4153 nem, de ne essetek át a ló flém oldalára ;)
inkább képet mint post-ot !!! -
#4152 kb annyi igen :d zavar? :D -
#4151 coppermine...pff. az csak arra jó, ha közösségbeli képeket akarsz feltölteni, más-más feltöltőktől. -
#4150 ... ha már alkotói válságban leledzek, legalább a 4. helyre segítettük a topikot :D (hogytemilyenszerencsésvagy nekem az sg szerver hibára hivatkozva megtagadja a közreműködést ( nembajvanmásik)) -
#4149 ja :D -
#4148 60 új hsz?
erős lett a kávé srácok? :D
/apropó contest este indítok eggyet ;)
/jahooo-s betű, de majd adok pár alternatívát énis ;)
/látszik az első lányos kép is (mozilla) ;)
/még mindig az sg galériába töltök fel képeket ;)
/ és még mindig imádom ezt a smiley-t ;)