41998

photoshop-banner.jpg
  • Desmond20
  • v150r
    milyen tele? nem mi szpemmeljük tele a topikot :D:D:D
  • Desmond20
  • Bexter
    Nem figyelek erre tele irtok nekem minednt? :D
  • Desmond20
    ezen az oldalon?
  • v150r
    hűűűhaaa :))))
    mellesleg van olyan betűkészlet, amiben "lejátszógombok" meg egyebek vannak :)
  • droidika
    ...oké :D úgy is mutatós (valamelyik nap egy "pause" gombon gondolkodtam majd jól ellopom az ötleteidet csak pakolgasd a képeket :D) (figyellek má tom milyen mp3 lejátszód van)
  • v150r
    én meg nem tettem beleee aaa gombaaa :)
  • droidika
    kicsit lejebb van egy linkem küld arrol ( nekem is hisztizik ugyan így) ittvane a link
  • Desmond20
    Miért irja azt ki hogy valószínű szerver hiba történt?(nem engedi feltölteni)
  • droidika
    igen-igenjóó (tudod most jön az hogy...) a szöveget én beletettem volna a gomb-ba (goombaa)
  • Desmond20
    megpróbálom mégegyszer
  • droidika
    énsenemlátom!
  • v150r
  • Desmond20
    Hol a képem?Vagy csak nekem nem adja be?
  • Desmond20
    [IMG]http://[/IMG]
  • droidika
    :D Én is valahogy úgy! ( meg különben is, a barátnője rajzolta, ő "csak" PS-olta):D
  • Bexter
    Hehe jo az a kép :D Én meg nem loptam kölcsön kértem csak még VRSDm nem tud róla :DDDD
  • droidika
    ...baz. éjszaka pont erre gondoltam én is , de már nem merek lopni VRSDM-től :D (galériámban van már egy tőle nyult kép )
  • Bexter
    [center]
    Reggelre ennyi. MOst menek szakdolizni.

.
  • droidika
    ... nékem bejön,(bár a színek vagy csak a bomba szín hiányzik)... nem állnék a kisgyerek helyében :D! Az avatar meg egyellőre (ihlet hiányában) marad aláhúzva! a saját contest-es képemre gondoltam még lökéshullámot meg az atomrobbanást nagyobra csinálnám, de úgy látom érdeklődés hiányában erről a cont.-ről ennyit!
  • Bexter
    Az előző jobban tetszett .:(
  • Bexter
    Atombombás képekhez jo lehet ez az odal:
    http://nuclearweaponarchive.org/Wallpaper.html
  • Bexter
    [center]
    Tegnap este elkezdtem most ugymond befejeztem.
    Asszem az atombombűs kategoriában dobogos helyezést ér el a kép :D

.
  • droidika
    ...azért is felteszem! (necsak a szám járjon (az aláhúzás az mai))
  • Bexter
    Thx. Tegnap éjfélkor jutott ez eszembe szoval gyors megcsináltam. MOst pedig zug a fejem, de nem szabad többet aludnom ma :(
  • v150r
    evvan
  • droidika
    ...jó lett az avatar ( tegnap én is ilyen -csakszöveg- logó-val kisérleteztem, de elvetettem)
  • droidika
    ...én csípem a "minimaldesing"-t, tetszik is, de a tükröződést azt tényleg elunatkoztad, a brus + a lőszer az kira! (-nekem- ha sötétebb színátmenet, vagy valamilyen megvilágítási efektus alkalmazással hangulatosabb lehetne)
  • Shadow_THH
    de most kivételesen nem eléggé :D
  • v150r
    unatkoztam

• Bexter
    3 féle hópihe van ps ben. :)
  • F1re
    #4233 sztem nincsen bar biszti van vami efekt amivel konynen lehet csinalni de ez ien konfetti ho ojan mint ha papirbol lenne kivagva az osszes :D
    #4234 tied sztem jo lett

na mek aludni jo8 mindenkinek
  • droidika
    ...hááát (én is 2 napja csináltam mert azt mondta a házigizda)énnemtudnékilyet:D most nézem killer hsz-e után mi hullik az égből vadkender? :D
  • KILLER2
    Így ahogy megnézem tényleg elég szarok :) PSben nincs hópehely alakzat?
  • F1re
    ja amugy mien a logom 2 napja csinaltam :DD a ho pelyhek azok naon gagyik ossze dobottak :D
  • KILLER2
    Hogy elterjedt ez a kerekített sarkú logo. Enyémhez nem illene.
    OFF: hülye gépem összeszart valamit, így most itt van a képeryű közepén egy nyomtatás felirat félig átlátszóan és nem tudom eltüntetni restart nélkül, ahoz meg nincs kedvem.
  • F1re
    ke'ne neked is mi ? :D + nekem a tied hatarol kene a buvarfelszereles :D
  • droidika
    ...a hátán a halálfej BAZ kéne:D ...google a barátod #4230
  • F1re
    kis utanzas megint :D de en tutorial.hu-s megoldasal cisnaltam a rajz efektet ke'pzelje'tek hozza' a ke'phez a bed dream feliratot