41998
-
#3980 háát -
#3979 Huhh látom má 8. ak vagyunk :P
hajrá flém 4evahh
-
#3978 aaöööömmm! nekem a saját galéria megnyitása után nincs lehetőségem szerkesztésre, sőt semmi, csak a kép :( -
#3977 mert én is csak most jöttem rá :D -
#3976 válaszd ki baloldat a galériát, majd a kép alatt szerkesztés majd az alatt töröl majd mehet :D
/lógót is csinálj akkor ;) -
#3975 köszöm! következő: vip lettem:), galériába betett képem törölném hogyan? ( amit felraktam volna azt nem engedte pedig jpeg, amit próbaként raktam azt törölném) -
#3974 fórum menü -
#3973 ...miért nem mondtad elöbb, most lehetnék én is főhadnagy:D - kérdésem lenne nekem is: galériát hogy?
-
#3972 /mostnézem már a topten-be is ottvagyunk... új év uj flémelések? -
#3971 ez szenyósáág :(
/nem a regdátum idelyében kapja meg? -
#3970 ...olyan mint egy szike! -
#3969 off: azért ez lol, hha valaki mondjuk dec 30.án regel, akkor két nap múlva két csillagja lesz :D -
#3968 Az tényleg gáz, hogy ilyen aproságot nem tud. De vannak előnyei is. Pl a scrool nem szinezi és nem lesz tiszta csicsa. -
#3967 ha még a microsoft által kitalált css szabványt sem képes normális mértékben kezelni, akkor mit vársz? :D -
#3966 akkor a böngésző része nálam is stimmelt...
kösz vízsör...
/másrészt a buta IE nem használja a nemzetközi kódokat... :S -
#3965 jajam, pont erre gondoltam én is... :P -
#3964 Nem monitor hanem böngészőfüggő! IE-ben kicsit világosabbak a fejlécszínek, mint pl FireFoxban! És gondolom VRSDM FF-et használ, mivel nálam teljesen egyezik a szín :) Enyém is eltér IE-ben ;) -
#3963 nah végre egy normális avatar :) -
#3962 okos Zsolesz ;) épp azért tettem amugy oda, az árnyékkal eggyüt... hogy legyen térbeli picit -
#3961 nekem az a csik teccik, attol még 3D-sebb. ilelttve kiugrik a síkbol
vagy hoggy kell mondan i:D -
#3960 vagy lehet hogy a böngésződ ment és nem tölt le mindent ujra, és igy még egy előzőt látsz, ami lehet hogy rossz volt ... akár
3959 - az 3px-es :) direkt tettem rá... -
#3959 Neved fölött van egy pixeles fehér csik.kicsit furi :D -
#3958 akkor ez monitorfüggő -
#3957 háttér nálam is okés...
fehér csík? hol? /a tetején?
-
#3956 Nálam meg pont jol mutatja cask a fehér csik az ami zavaro benne de a háttér nálam stimmel. :D -
#3955 nekem ilyen -
#3954 Én mindig png-ben mentem hogyha nem akarok köré hátteret.. vagy valami animáciot csinálok utána és a képet be kell vágni..
A png annyival jobb mint a gif mert a gif az transport háttérnél tul pixeles lesz!! -
#3953 és tényleg :D
3951-re a válasz a 3949 -be :D -
#3952 Nem akarok belekötni de az új-évet nem külön van??? ^
| -
#3951 most láttam egy counter strike képet pngbe van kimentve transparnt háttérrel...
Ez mirejó ha nekem a képnézehető meg a böngésző is fehér háttérrel teszi ki? arra már rájöttem h ha msn hangulatjelet csinálok, akkor azért jó m,er ha a háttér színes nem lesz fehér keretje -
#3950 Thx info.
Egy pixelnyi fehér csik van még. Meg a háttér se stimmel. De alakul. -
#3949 nincs semmi, csak áthuztam... de megnézem nagyba... azért
hol látod Zsolesz?
azért jóaaz ...pl, weboldalakra... -
#3948 akkor nem tom, bevel van rajta? mert van egy csik a jobb oldalon... -
#3947 sms-el fizetsz, évente, 1000+áfa
50mega tárhely
üzenet módósítás-visszavonzás a post-tol számított 4 percig
évente kapsz egy csillagot, 5csillag=korona
kb. ennyi, ja meg ugye értelemszeüren támogatod az oldalt...
/prtsrc-nt nyomtam :) -
#3946 Lúzer kérés jön: Meséljetek a VIP ről :D -
#3945 aki vip annak 150 * 25 aki nem annak 120*20 -
#3944 nyomj inkább print screent, nem jó a színátmenet...
amugy naon faxa -
#3943 amugy a log mérete az max 20 pixel vastag lehet vagy lehet vastagabb is? mert látom van akinek vastagabb 20 nál kb 25 pixelesek. -
#3942 hú tényleg jol néz ki -
#3941 új logóm? /szerintem mérföldkövekkel jobb...
/még igazgatom