41998

photoshop-banner.jpg
  • Bexter
    maradok a weblapos formánál :D
  • droidika
    neked meg az avatarod!
  • Benc16
    Nagyon jó!! A fejléc!!
  • autoszimulator
    Itt egy DEMO róla. Természetesen eléggé szépen lehet változtatni a külsejét, skinezni... Emberkék tudnak regisztrálni, és ha adsz nekik jogot, tudnak feltölteni képet, albumokba, kategoriákba lehet rendezni a képeket, stb.. Innen ingyenesen letölthető.
  • Bexter
    Ez a coppermine galéria pontosan micsoda? mert még nem halotam rola.
  • autoszimulator
    Vagy felteszel rá egy Coppermine galériát, gyerekjáték a telepítése, és akkor még nézegetni is lehet a rajt levő képeket, s nem kell hozzá követlen FTP elérés :)
  • Bexter
    Általában ezek a tárhelyek ugy möüködnek, hogy csak a weblapodat töltheted fel. Szóval ha ilyen képeket a tárhelyre szeretnél feltenni nem árt ha van egy weblap is mellete.
    Feltöltése FTP-n keresztül történik. Ehhez én a Total Commander progit használom.
    Feltöltöm és ide meg linkelem ahova feltöltöttem.
    Ha valami nem világos vagy szarul magyaráztam kérdezzetek.
  • bardocz
    de én az atw-re való feltöltést kérdezem mert lehet elkezdenék valamit csinálni
  • droidika
    http://media.proxnet.hu/ én ide feltöltöm a képet majd itt a fórum kép beszúrására rányomok , bemásolom a másik oldalról hozott url-t oszt kész media.proxnet.hu
  • bardocz
    és hogyan tölthetem fel?mert nagyon nem értek ehez és engem is érdekelne
  • droidika
    ... úgy-úgy! (na ugye, hogy egyet értünk)és még HÁNY féle-fajta van!
  • Bexter
    Te tudod én cask mondtam egy legetpseéget :) Te döntesz
  • zsolesz92
    Ízlések és poFON(T)ok.
    A Yahoo télleg jó a másik ratyi
  • droidika
    ...kizárt! 7ce-m van bár megvan a cs2 is szintén magyarul, de nem merem felrakni mert mivan, ha nem ott van az a valami amit már megszoktam! majd ha már májer-nak érzem magam akkor váltok (talán)
  • Bexter
    Tölts le egy inglis ps-t jobban és gyorsaban megtanulod kezelni a tutorialok segitségével mint a magyart.
  • droidika
    ... nincs mit :) respekt! ha másért nem hát azért mert fáradoztál a kirakásukkal, formábaöntéssükkel! (mivel az én P.S.-om magyar, és nem olvasok külföldiül, így alkalmazni se nagyon tudom őket de a jó pap is holtig tanúl!
  • Bexter
    MÉg dolgozok rajta ez a nyers verzio
  • Bexter
    [center]Megnéztem a transformers két trailerjét és az ihlette zt a képet. :D

• Bexter
    Thx :)
    Nem minden tutor az enyim. A forumban lévők pl nem az enyimek :D
  • droidika
    így? THX! (közben rájöttem, hogy ha kép beszúrásra linkelek akkor látni is amit akartam) tegnap éjszaka megnézegettem a honlapod :D (klafa főleg a tutorok)

• Bexter
    Én a képemet a weblapom tárhyelére töltöm fel és onna linkelem.
    A weblapom tárhelyét ingyen az atw adja 500 mb ot.
    www.atw.hu
  • droidika
    ...ha folytatod bejöhet (én még azt se tudom hogy kell vonalat rajzolni, nemhogy ilyen hullámosat)- egy kérdés te honnan linkeled, vagy, hogy a képeidet, mert amit eddig használtam sg-s (http://sgupload.uw.hu/index.php) nem enged feltölteni.
  • Bexter
    Yahora szavazok
  • droidika
    alternatíva -nehogy nehesztelj rám nem rosszindulatból írtam!
  • Bexter
    [center]

Szakdoli írás közben egy kis szünet eredménye.
  • zsolesz92
    Nem tom nekem teccik a font, de keressetek normálisat amiben MINDENKI megegyezik én nem szólok bele, ha megvan utána berakom. ez olyan villámok, kicsit már félelemetes...
  • ByB
    köszi
  • droidika
    csatlakozom az elöttem szólóhoz, tényleg szép! (nálam látni az első képet(mozilla))
  • Bexter
    Gratula hozzá szép munka.
  • ByB
    az egész ps el van
  • Bexter
    Most jo. Nem rosz. Egész ps el van vagy csak a szinezés?
  • ByB
    remélem most jó lesz
    kép
  • Bexter
    Nekem nem jeleniti meg...
  • ByB

na csináltam egy kis képet
  • v150r
    ctrl + colorize, vagy az adjustments/levels
    de egyébként ha már kivágtad, akkor azon a fél perc színezésen már nem múlik, fogod, azt ctrl+shift+i és megfordítja a kijelölést, újréteg, és akkor a másik színnel kitöltöd azt szevasz.
    ennél egyszerűbben nem lehet.
  • BlackShadow
    de a grayscale az csak beszürkíti.. vagy van még fokozása? :)
  • v150r
    amit te keresel az image/mode/grayscale
  • BlackShadow
    pl iyet.. ezt lasso toolal kivágtam és fehérrel beszíneztem, a hátteret feketével.. iyen eredményt akarok elérni egy gombnyomással

• Bexter
    Akkor mutasd majd egy képet amin látszik, mit is akarnál megvalóstani :D
  • BlackShadow
    nemigazán, de ezzel is ellehet szórakozni :)