41998
-
#4147 maradok a weblapos formánál :D -
#4146 neked meg az avatarod! -
#4145 Nagyon jó!! A fejléc!! -
#4144 Itt egy DEMO róla. Természetesen eléggé szépen lehet változtatni a külsejét, skinezni... Emberkék tudnak regisztrálni, és ha adsz nekik jogot, tudnak feltölteni képet, albumokba, kategoriákba lehet rendezni a képeket, stb.. Innen ingyenesen letölthető. -
#4143 Ez a coppermine galéria pontosan micsoda? mert még nem halotam rola. -
#4142 Vagy felteszel rá egy Coppermine galériát, gyerekjáték a telepítése, és akkor még nézegetni is lehet a rajt levő képeket, s nem kell hozzá követlen FTP elérés :) -
#4141 Általában ezek a tárhelyek ugy möüködnek, hogy csak a weblapodat töltheted fel. Szóval ha ilyen képeket a tárhelyre szeretnél feltenni nem árt ha van egy weblap is mellete.
Feltöltése FTP-n keresztül történik. Ehhez én a Total Commander progit használom.
Feltöltöm és ide meg linkelem ahova feltöltöttem.
Ha valami nem világos vagy szarul magyaráztam kérdezzetek. -
#4140 de én az atw-re való feltöltést kérdezem mert lehet elkezdenék valamit csinálni -
#4139 http://media.proxnet.hu/ én ide feltöltöm a képet majd itt a fórum kép beszúrására rányomok , bemásolom a másik oldalról hozott url-t oszt kész media.proxnet.hu -
#4138 és hogyan tölthetem fel?mert nagyon nem értek ehez és engem is érdekelne -
#4137 ... úgy-úgy! (na ugye, hogy egyet értünk)és még HÁNY féle-fajta van! -
#4136 Te tudod én cask mondtam egy legetpseéget :) Te döntesz -
#4135 Ízlések és poFON(T)ok.
A Yahoo télleg jó a másik ratyi -
#4134 ...kizárt! 7ce-m van bár megvan a cs2 is szintén magyarul, de nem merem felrakni mert mivan, ha nem ott van az a valami amit már megszoktam! majd ha már májer-nak érzem magam akkor váltok (talán) -
#4133 Tölts le egy inglis ps-t jobban és gyorsaban megtanulod kezelni a tutorialok segitségével mint a magyart. -
#4132 ... nincs mit :) respekt! ha másért nem hát azért mert fáradoztál a kirakásukkal, formábaöntéssükkel! (mivel az én P.S.-om magyar, és nem olvasok külföldiül, így alkalmazni se nagyon tudom őket de a jó pap is holtig tanúl! -
#4131 MÉg dolgozok rajta ez a nyers verzio -
#4130 [center]Megnéztem a transformers két trailerjét és az ihlette zt a képet. :D
-
#4129 Thx :)
Nem minden tutor az enyim. A forumban lévők pl nem az enyimek :D -
#4128 így? THX! (közben rájöttem, hogy ha kép beszúrásra linkelek akkor látni is amit akartam) tegnap éjszaka megnézegettem a honlapod :D (klafa főleg a tutorok)
-
#4127 Én a képemet a weblapom tárhyelére töltöm fel és onna linkelem.
A weblapom tárhelyét ingyen az atw adja 500 mb ot.
www.atw.hu -
#4126 ...ha folytatod bejöhet (én még azt se tudom hogy kell vonalat rajzolni, nemhogy ilyen hullámosat)- egy kérdés te honnan linkeled, vagy, hogy a képeidet, mert amit eddig használtam sg-s (http://sgupload.uw.hu/index.php) nem enged feltölteni. -
#4125 Yahora szavazok -
#4124 alternatíva -nehogy nehesztelj rám nem rosszindulatból írtam! -
#4123 [center]
Szakdoli írás közben egy kis szünet eredménye. -
#4122 Nem tom nekem teccik a font, de keressetek normálisat amiben MINDENKI megegyezik én nem szólok bele, ha megvan utána berakom. ez olyan villámok, kicsit már félelemetes... -
#4121 köszi -
#4120 csatlakozom az elöttem szólóhoz, tényleg szép! (nálam látni az első képet(mozilla)) -
#4119 Gratula hozzá szép munka. -
#4118 az egész ps el van -
#4117 Most jo. Nem rosz. Egész ps el van vagy csak a szinezés? -
#4116 remélem most jó lesz
kép -
#4115 Nekem nem jeleniti meg... -
na csináltam egy kis képet -
#4113 ctrl + colorize, vagy az adjustments/levels
de egyébként ha már kivágtad, akkor azon a fél perc színezésen már nem múlik, fogod, azt ctrl+shift+i és megfordítja a kijelölést, újréteg, és akkor a másik színnel kitöltöd azt szevasz.
ennél egyszerűbben nem lehet. -
#4112 de a grayscale az csak beszürkíti.. vagy van még fokozása? :) -
#4111 amit te keresel az image/mode/grayscale -
#4110 pl iyet.. ezt lasso toolal kivágtam és fehérrel beszíneztem, a hátteret feketével.. iyen eredményt akarok elérni egy gombnyomással
-
#4109 Akkor mutasd majd egy képet amin látszik, mit is akarnál megvalóstani :D -
#4108 nemigazán, de ezzel is ellehet szórakozni :)