41998
-
#5607 hát ez teljesen király :))) most nézem, h a kép közepén a bokortól jobbra még 1 hippi fej is kirajzolódni látszik ... mintha mézné a huskyt :)) azt nem én tettem oda. -
#5606 nekem tetszik -
#5605 ezek a dolgok tetszenek naon. bepróbálkoztam én is 1 képpel, lett amilyen lett ... majd eldöntitek joe :))
-
#5604 csávó gyenge -.- -
#5603 Csináltam én is egyet. Bár ez nem lett olyan jó mint nektek, dehát...
Ezen inkább a repedésekből épül az arc:
-
#5602 A fejeket úgy csináltam, hogy a kövön (mágneses lasszó-val)körbejelőltem a gyerek felyet majd új rétegre másoltam (lett egy kő fejem) majd egymásra raktam őket és radirral (kb 10%) a szemét száját, orrát áthuzogattam!
...izlés(v. kritika :D)szerint állítgatam még ezt azt!
...ja és még egy! az elmosásoknál klónbélyegzőt használtam (vastag nehéz ecsettel)
#5601: igen ez látszik! :D -
#5601 igen, mert egy fából faragott fejet használtam :) -
#5600 jó lett nagyon! (nekem az erezete furcsa, hogy csak az arcnál van függőleges irányban)
-
#5599 Szép. Pontosan hogy csináljátok? Mert én még ilyen repedezett bőrű csávót sem tudok csinálni, nemhogy ilyet. -
#5598 nah, csináltam én is egyet :^}
-
#5597 :D bulder club-ban készült a kép (tehát mászik!)(val.sz. nekem ezért nem olyan feltűnő, de látom én is!) -
kis kocka #5596 :D:D csak poénnak szántam de lemradt a :D
igen azt is kérdezhettem volna de a karton lány sztem kicsit feltűnöbb -
#5595 ...ennyi erővel megkérdezhetted volna "az alsó dagi kiscsaj miért folyik bele a sziklába?" (elismerem elüt!) -
kis kocka #5594 mióta tudnak a papír lapok falat mászni? -
#5593 kő arc utoljára!
...#5591: brush+masztolás tetszik, a neved (nekem) elüt! -
#5592 És akkor már ezt is beteszem. Ezt készítettem akkor, amikor még dogtagot akartunk csinálni. -
#5591 -
#5590 Nem contest, de azért beteszem, mert nekem bejön.
Nem nagy szám, némi maszatolás meg brush, de szerintem akkor is mutatós. -
#5589 Részvétem xD -
#5588 Részvétem xD -
#5587 ...mesütianap!:D
...(az ilyen jellegű képeknél, a profil nézet a lényeg!) -
#5586 Fokkal jobb, de az arc széle még mindig túl világos. -
...kapott egy kis színégetést+eltüntettem azt a tükrözödő hasadékot! erröl ennyit, csak megnéztem tudnék e ilyesmit!
...kösz a kommenteket! :D -
#5584 Melyik filterrel lehet egy képet festményszerűvé tenni? -
#5583 mondom, hogy lehet becsapós, és ami nálam láccik, az nálatok nem :(
nah, majd Lvileg holnap menek haza, oszt megsasolom..meg gyártok majd otthon akkor, nem itt.. -
#5582 Hát ezt én még így se nagyon tudtam kivenni az arcot a képed alapján. -
#5581 ...na várjatok csak! (majdmingyámegmutatoménnektek) -
#5580 tessék..
mondjuk így belegondolva, lehet hogy tényleg nem láccik nálatok..a móltkor is amit csináltam képet, noteszen simán látszott, otthon PC-ről meg tök sötét volt.. -
F1re #5579 -
#5578 Legyen a neve mondjuk valami oylan, hogy ikersziklák és hozzá leehtne fűzni, hogy a jobb oldalára nem hat a fény és akkor teljesen jó :D -
#5577 Ez nekem akart jönni? Amúgy én csak a tükrözésre mondtam, a fények szerintem se jók. -
F1re #5576 az tuti :DDD amugy vegre vaki eszre vette :D -
#5575 ha megnézed az eredetit látod hogy a szila totál ferdén jön
tiedén meg a ferdéből hirtelen egyenes lesz frontális szembe telibe
hogy mondjam még? hogy menjen a fény tovább -
#5574 Tényleg, de olyan vészes. Bár valóságban ha előfordulna, akkor biztosan túristalátványosság lenne. De legalább szépen van tükrözve :D -
#5573 Jelöld már be, hogy hol van, mert én ezt képtelen vagyok kivenni. -
F1re #5572 ba'z elozo hszembe leirtam mar ez naon nagy hiba azon a 2 kepreszen kurvan latszik hogy ugyan az de amugy jo a kep de ez nekem kikurta a szemem :Dnem igaz hogy nektek nem
-
#5571 egy kis segítség az enyémhez..
ennek a fickónak a fejét keressétek... -
#5570 erdeti szikla kép -
#5569 Na ez fasza lett! Még nem tökéletes, de idáig a legjobb. -
#5568 én sötéíteném jobbra felé
mert igy elég lapos nak tünik