41998
-
#5768 rakj neki nagyobb meleket :P -
F1re #5767 EZ VALAMI HIHETETLENUL KIBASZOTT JO LETT sry caps :D Gratula hozza ! most mar ez teccik a legjobban -
#5766 ...baba lett nagyon!
...2 ghz cerka, 512mb ram, radeon 9600 -
#5765 Az enyém egész jol kezeli.
AMD athlon
3000+
1,81 GHz
1 GB RAM
RADEON X600 - as vidi kártyával.
Öreg gép de kezeli. -
#5764 logómat felújítottam.. mit gondoltok? :)
before:
after:
-
#5763 12000 mhz (pentium6) ati radeon 960000 gtoxt és 4 gb ram -
#5762 középső láb (meg mindegyik): ízelt lábat próbáltam egy ecsetvonással csinálni. Az hogy a középső miért lett remegősebb, mint a többi... passz, hiszen az ecsettulajdonságok ugyanazok, és az útvonal-görbe sem sem szögletesebb, mint a többi... Ezt még gyakorolni kell.
Jah kérem, hogy 3000x3000? Okay. Majd ha akkora gépem lesz, hogy le tud kezelni egy 3000x3000 px-s üres fehér lapot, majd én is akkorában rajzolok :-) Egyelőre 1024x768-ban is meg tudom fogni úgy a gépem, hogy egy layer mozgatása mellett is lepetézek. Nem tom, hogy ha a prioritását előrébb veszem a futó programokban, akkor javul-e eleget a helyzet.
Megkérdezhetem, hogy 3000x3000 px-t mekkora gép tud rendesen lekezelni? -
#5761 ...én úgy látom, a többi lábához képest, a középsők hullámosak!
...a képeimet mostanában 3000x3000 kezdem el, majd a végén kicsinyítem! (logikus a nagyot tudod kicsinyíteni (minőségromlás nélkül, ha a kép méretét állítod (nem torzítod)), a kicsit nem tudod nagyítani m.romlás nélkűl! szerinted? :D -
#5760 nem:DD -
#5759 pako00 és droidika!
Köcce. Droidika azt hogy érted, hogy a középső lábai remegnek kissé?
A méret azért ekkora, mert 1600x1200-s képen - ha teljesen kitölti azt - akkor az sztm kicsit nehezebben hihető, mégiscsak egy bogár. Vagy attól függetlenűl, hogy apró vmit rajzol az ember célszerű a lehető legnagyobban megrajzolni - aztán majd lekicsinyíti?
PJack!
Nem lehet, hogy az egyikben pt/px-ben volt megadva a betűméret a másikban pedig mm-ben? -
#5758 kissebb dokumentumokat nyitsz?? :D -
#5757 na megint itt vok:D
szal a kérdésem a következő:
miért van az, h most felraktam az újjabb ps-t (8-ast) eddig 6-os volt, de az nagyon gagyi volt
na és szal miért van az h ugyanaz a betűtipus 10-es méreten miért olyan nagy mint ugyanaz a betűtipus kb. 30-40-es méreten?
érthetőbben : nagyobbak lettek a betűk. de mét? -
...még mindig nem az igazi -
#5755 Most lesz az utolso 11 kor, utána jövök. -
#5754 ...a bogár (én mindig kiakadok ha egy kép ilyen kicsi! (tudom kicsi a bogár! (középső lábai remegnek kissé:D))
...pakoOO: gyorsan elfelejtettél képet linkelni :D (vegyél vip jogot olcsóért, és (pl.) ha valami nem sikerül 4 percig visszavonhatod!)(az a galambszárny+sziámi iker tükrözés vazeg?! :D) -
#5753 a szakállas faszi az nem leonardo da vinci? mer akkor maradjon:) -
pako00 #5752 ez most ilyen lett a bogár az viszont tecik ügyes -
pako00 #5751 nem tudom miért nem tölti fel a linkes jó ez lett belöle a vizet hagytam szakálas embert ki vettem -
#5750 Véleményt várok, hogy szerintetek ez a bogár hogy sikerült, akár bogár-anatómiailag is?
pako00!
Hmm. Sztm nem kell annyira túlcsicsázni a képet, az #5739-es kép a szakállas faszi nélkül már elég jó - legalábbis nekem jobban tetszik, mint a galambos-egyebes. -
pako00 #5749 -
pako00 #5748 -
pako00 #5747 [IMG]http://media.proxnet.hu/upload/20070126/02290637155.jpeg -
Shadow_THH #5746 ez valami kurvajó de a szakállas faszi fejét azt vedd ki -
pako00 #5745 -
pako00 #5744 -
#5743 hú, ez de k'rva jó -
#5742 nah, ez egész jó lett -
#5741 ...ejha! ha nem maszatolnál meg f*szább lenne (zöldségekre gondoltam)!(klón bélyegző)(tükrözni a zavaros vizet, na kiváncsi vagyok!) -
pako00 #5740 holnap kidolgozom a vizet is meg egy kis tükrözést -
pako00 #5739 -
#5738 ...na mi a f*sz végre előkerültél! (remélem sikerültek a vizsgáid és ennek örömére gyártasz is (a mi örömünkre) képeket) :D -
#5737 hm jo sok képet csináltatok amig én vizsgázgattam :D -
#5736 Kösz Dzsuvajoe! -
...nem erre a háttérre készül, nem ennyi gömb, csak próba! (a gömb érzelmi töltöttsége, lesz a lényeg) -
#5734 ...az volt az első, a képek után, hogy felnéztem az oldalatokra láttam ott is van mindenből egy kicsi!
...köszönöm a lehetőséget, de kihagyom nem csak a távolság miatt, hanem mert én mint "magányos farkas" v. "rambo" :D szoktam nyomulni teljesen hektikus időközökként!
...a lényeg: továbra is 2-es kép! -
#5733 www.quakemadness.hu
Itt minden infót megtalálsz!
Különben minden féle gamet nyomunk én inkább autós és rts műfajban szeretek nyomulni!
És akár te is jöhetsz ha regisztrálod magad egy e-mailben!
Persze nem árt ha nem laksz túl messze Kőszegtől :O) -
#5732 ...oké ti tudjátok !(csak mint "hülye" nekem ebből fogalmam nincs ,hogy akkor most mit is nyomtok azon a lanparty-n! (persze én nem is kapok meghívót! :D)) -
#5731 A QUake Madness Egy lanparty neve és a belépőn is látható hogy ez már a 61.!
És ez az őrület még abban az időben kezdődött mikor még a Q3 volt a legistekirályabb játék!
És nosztalgiából megmaradtunk ennél a névnél és persze még most is mindig előveszzük a jó öreg quaket!
A belépőkön pedig mindig más játék szerepel!
Eddig egy másik rendező srác csinálta őket de most átvettem a feladatot és ezek születtek! -
#5730 ...nekem föntről a 2.! (bár ehhez én hülye vagyok (CoD fan), de a quake+crysis az hogy kapcsolódik össze?) -
#5729 Lan Party lesz jöbő héten és arra kellett belépőket készítenem szerintetek melyik legyen a belépő?