82377
Silkroad Online (iSRO)
  • Lord Nomak
    CS-ben nézzük meg a lanos rendezvények nyereményeit aztán utána akkor kezdjük megint a számolást hogy miben van pénz. Meg sro miatt én nem kapok szponzorációt, egerem, bill-em, egérpadom, lanos rendezvények fizetése, szerver, bnc, ventrillo szerver, domain + honlap, hw szponzoráció.. Annyi minden van hogy eszméletlen. Engem jobban megmozgat egy ilyen mint hogy havi 50 ezret megkeressek egy karival. Akárhogy is nézem akkor is jóljárok gép ügyileg, mondjuk engem azért nem mozgat a pénz szerzés így mert dolgozom és pénzt keresek viszont a gépre nem akarok költeni így költ más rá helyettem.. Bár most laptop van szóval nem kell költenem =D
  • shaime01
    "glavie aránytalan a játékban"

én kezdek ráeszmélni ,hogy ideig nagyon szarul épitettem a buildjeimet mint maala is irta LAV buildja pl kibaszott jó csak nem arra kell épteni ,hogy akkor 1 wep skill és light-fire

hanem 2 wep skilll és pl 1 fire mellete neki is megvolt az összes buffja maxon szóval én most azon vagyok ,hogy powerlvl-el felnyomom magamat 60+-ra glavie-vel ott a kukacoknál takla matánban 64+-tol elmegyek farmolni mert a kukacok 1mm-en van belöle 5-6db megölöd rögötn spawnol és kifejlesztem a Bicheont v pancheont és have fun :)
  • Lord Nomak
    A játék akkor izgalmas amíg változatos a szintlépés. De kiváncsi lennék ha nem lenne gold ticket meg hasonló finomság akkor kinek mennyire tetszene a játék. Mert ez is felfogható diszkriminációnak. Elkezdi valaki a játékot nem tud venni semmit item mallból fele annyit fog érni mint akik rendszeresen használják. Szerintem az első 51 szint ami tényleg jó és izgalmas quest meg mob szempontból. De aztán 8 szinten keresztül 1 helyen 1 mobot ölsz mert azzal lehet normálisan haladni az tényleg jó. Aztán 4 szinten keresztül megint 1 mobot ölsz, utána lemész cavebe ahol tömeg van, tele intesekkel akik nukeolnak és ha akarod ha nem akkor is megbasszák azt a mobot amit te akarsz.. 65ös questnél untam meg a dolgot amikor 1500 valamit kell levágni teremben, ott vannak 15en és van max 25 mob, a 15 emberből 8 intes tehát már csökken az esélye annak hogy normálisan lehet questelni. Szóval így néhol durván szar a játék magasabb szinten.
  • shaime01
    maala pontosan! ha jól tudom neked irtam ShaimeBlade nevü karimra volt vevő aki 40e Ft-ért megvette volna SRO-ban joval nagyobb pénz van mint a CS-ben valaha is lesz magyarországon ^^

ugyanolyan mint a diablo2 én anno a Hr/ist-eket adtam el ebayen és d2-ben elég sokan csinálják még ma is #diablo2.hu -sok föleg VSG :), és havi 30-50e FT-t simán megkerestem vele.. ^^ ha nem többet

Aki d2-zöt bizots tudja mi az de egy Tyrael Armor ára 15e Ft-nál kezdödik.. és 1 hét alatt elmegy ^^
  • Lord Nomak
    Egyébként az hogy 68as skillekel elvertél valakit aki 70es és farmol már régóta.. Most azzal mivan ? =D Ezt nem értettem igazán. Meg ez a célt találni dolog.. Hát nemtom lehet vannak bizonyos célok csak a játék elvan torzítva úgy ahogy illik ezért a célokra nekem még nem sikerült rátalálni. Néha amikor fun jobbolás van az tényleg jó mert röhög az ember meg rohangál meg minden, de azon kívül ? Monoton cél quest ölj meg 3000 mobot és kurvajó vagy.. Vagy tradelj, thiefkedj, hunterkedj.. Az is amikor vérre megy és nem fun akkor már nem olyan jó. Mert ugye akár 70es az ember akár nem akkor is ha tegyük fel 70es szinten megy védeni 5*os oxot aztán jön 1 sos+7 cuccban lévő arc hasonló fegyverrel és agyonbasz.. Tényleg reális és vicces. Főleg hogy glavie aránytalan a játékban de ez már más tészta.
  • Lord Nomak
    Nevetséges indok ? Egyre többen kezdik az aktív játékot megszüntetni amiket joymax produkál, végülis tényleg nevetséges. De egyébként sro-ból te már mennyi pénzt tudtál kreálni és mennyire ismerték el a játékodat és mennyire kaptál szponzort a játékodért ? jahogy.. A laggot felhozni nem hoztam fel, de most hogy említed nem laggoltam még soha cs-ben. És miért ennyire vicces hogy több hónapot buksz a játékkal ? Olyan kibaszott kocka emberek vannak itt hogy eszméletlen, napi 18 órát online és akkor utána örül ha hackelik az accountot és ugrál és sír és pezsgőt bont rá aztán meg elkezd ej új accot mert ráérős az élete. cs-ben meg mivan ha hackelnek ? rendelek új keyt 1480Ft-ért =D bár 6 év alatt egyszer sem hackeltek engem ott no mindegy.. Az összehasonlítás mondjuk tényleg gáz, de nem is ez volt a célom hanem adni egy ötletet más játékra. Akkor mondom wow-ot, miért az lett a legsikeresebb mmorpg és miért nem sro ? :\ Biztos szar wow azért.. Meg azért játszik vele sok ember meg azért fizetnek havonta már a megjelenése óta sokan. Ott még furcsa módon nem hackeltek engem soha, nem laggoltam talán 1-2 alkalommal de az is max 10 perc volt..
  • Maala
    bár asszem a "legértelmetlenebb dolgok a világon" képzeletbeli top10es listájának az elitjében helyezkedik el a "két játékstílus összehasonlítása"...
  • Maala
    CSben WHt? mi a ráknak, vannak sokkal jobb dolgok is ott amiket nehezebb észrevenni...
    nevetséges indokokat hozol fel... megunni mindent meg lehet, acclopás bárhol történhet, pénzt bukhatsz mindennel, és mivel Mo-n kevéske a nagy cégek által támogatott csapat (más országokhoz képest), a "nemzetközi" (értsd: nagyobb, nem csak legyakom jancsikát) sikerélmény is elmarad... (a pénzügyi oldala is így az igazi... SROból is lehet pénzt csinálni nem is keveset)
    ezzel szemben _én_ SROban mindig tudok valami célt találni magamnak, amit többé kevéssé el is tudok érni, mindenkitől függetlenül, és ha megvan, váltok másikra. aztán ott vannak olyan meglepetések, mint amikor kedves es201Anti (vhogy így van a neve) 10éve lv70en farmoló barátocskámat friss 68as skillel elvertem úgy, hogy Vigor potit használt.
    azt hiszem a lagot felesleges felhozni mind2 játék esetében...

de a legjobban a "buksz több hónap játékot" dolgon nevettem (a pénz az mellékes), mert JÁTÉK... élvezem. és amit/amíg élvez az ember valamit, szerintem leszarja, hogy mennyit költ rá... több hónapnyi jó dugást nem fogok elfelejteni azért, mert szakítottam a csajjal -akármilyen körülmények közt is...
  • Lord Nomak
    Jó mondjuk azt hozzáteszem hogy a 7cd csak virtuálisan lett a miénk mivel külföldről igényeltük a cd kulcsokat és átutalással fizettük.
  • Lord Nomak
    Meg még annyit, hogy igazából hányan játszanak úgy sro-val hogy szeretik és élvezetből ? Mostanság már csak a kényszert lehet látni mert hogy gold ticketet lejátsza vagy hogy ő legyen a legjobb karakter a szerveren. Én minden játékot szívvel játszom úgy, hogy élvezem. Ezért nem is tudtam megunni soha a cs-t mert mindig van valami újítás még ha nem is maga a kliens új akkor is a társaság. Vehetem példának az éjszakai lanokat, a rendezvényeket, versenyeket, CSörözéseket.. Nincs is annál jobb mikor 400-500 ember összejön egy helyen sörözni és mindenki megismeri a másikat akiket eddig csak neten ismert. Meg azért világviszonylatban is kezdünk feltörni tehát sikerélményt is biztosít a játék nem csak jó társaságot és szórakozást mint hobbi. A kissebb játékosok meg hogy csalnak csak poén.. Általában akik wh-t vagy aim-ot használnak csak magukat minősítik vele és elég jó dolog amikor az ember demot vesz az ember ilyenről és global ban-t kap, vagy elássa magát az egész CS közösség elött ráadásul még meg is alázzák mert aki normálisan játszik letudja lőni akármilyen ogc-t használ.. No mindegy
  • Lord Nomak
    4 napja vásároltunk 7db HL1 cd-t lan klubbnak. Alapjáték mindig is ingyenes volt, az hogy cs:s és hasonló dolgok kijöttek mellé nem kötelez a megvételükre. Lehetséges, hogy nem lehet összehasonlítani a két játékot de még mindig többen szimpatizálnak vele és az alap steam kliensel. Igaz ez egy külön dolog dehát.. sro meg magyarázd meg miért jó igazán, egy normális indokot nem tudott még senki se mondani nekem. Az elején szép meg jó meg mindenki elvan vele, aztán hackelnek, megunod stb.. Buksz több hónap játékot és pénzt. CS-nél életemben nem buktam még pénzt és több hónapos játékot, sőt inkább csak nyertem pénzt vele. Amúgy is ha az ember szeretne mmorpg játékkal játszani bőven talál mást, szebbet, jobbat mint sro. Ez a játék arra elég hogy az ember megismerkedjen az mmorpg világával, de sro sok negatívumot ad vissza azokkal a dolgokkal amikről hallani, olvasni és tapasztalni lehet. Mert azon kívül, hogy ingyenes, sok magyar játszik és lehet funolni mire jó ? Van valami életcél, esélye van valakinek arra hogy elérjen valamit a játékkal ? Nincs semmi, aki hobbiból játszik heti 3-4 órát annak tökéletes, viszont aki igazán szeretne időt fordítani ilyen típusú játékra az nem ezzel fog játszani.
  • HencStein
    Shééééééémmmmm shéééééémmmm
  • shaime01
    de szarok vagytok.... másnaposnak lenni? AMATŐŐŐRŐŐŐK ^^
  • HencStein
    gondolom jozanodik
  • datango
    6 kor jöttem haza, mivan ? :)
  • Saxo17
    ja! én vépi vagyok...lehet tudod...szhelytől 5km-re lakom :D
  • LeonSilver
    Igen.De például ha ráklikkelsz a nevemre ez rögtön ki is derül. :)
  • etnies
    "Sorry.Failed to execute silkroad.[error code(2)]"
    Na ezt miért írja ki?
  • Saxo17
    Te szombathelyi vagy ?
  • LeonSilver
    Addig volt jó a cs amíg a játék viszonylag drága volt.Amikor elkezdték árulni a hl+dod+cs -t 990 forintért a teszkóóban akkor felhigult sajnos :(
    De jó is volt.Pinkyék jöttek le szombathelyre klánbulira.A Spidi meg csinálta a vörösboros marhapörköltet, Farkas tatárt hozott.. régi, szép idők.
  • shaime01
    unql és mazsola forever :D
  • LeonSilver
    Én is ígyvoltam vele ( [HUS] majd [WB] klán rulZ).A végén egy németr szerveren (bohramt) játszottam mert ott nemvolt divat a qrva anyád csiter....

RussT @ Siam cuccot kb. 1/3 áron vesz meg az npc.Tehát úgy kalkuláld.
    A többit meg belátás szerint.Az a legjobb ha először körülnézel és majd úgy alakítod ki az árakat.Sokmindent figyelembe kell venni.Nézni kell a plusszokat amit esetleg ad a cucc.Egy fegyónál például a + x% fizikai/mágikus sebzést a +% kritikált, satöbbi.Szóval szerintem nézz körül, hogy kb mi mennyi és aztán alakítsd ki az árat.
  • RussT
    Tényleg, piacolásnál (stall) milyen árakat szokás megadni? Amennyiért a NPC-k megveszik+50% ?

+mégegy kérdés: A Party által adott +XP% milyen távolságon belül érvényes?

, thx
  • RussT
    Ó, hogyha ezt tudtam volna hogy évek óta van egy eredeti kódom ami a CShez is jó :D
  • DAcafat
    nem birom ebből boa lesz :U
  • DAcafat
    na jó én kész vaok a spic rumtól
  • HencStein
    CS-source hez már hl2 acc / cd key kell amit csak steam alat tuc megvenni/rendelni a Opposing Forceos kód hl1 es accnak felelmeg és a hl 1 es cucokat érheted el vele pl cs1.6 dod stb
  • RussT
    OFF: Opposing Forceos kód is jó hozzá, és ha igen akkor a CS-source-hoz is?

• RussT
    Hát, így már érthető, tényleg idegesítő lehet..:S (ha a hackelés=acc lopás) ,

ui: mi az a tekla?

• HencStein
    Meg azért is hagytam abba mert már volt amit énse hitem el magamnak amiket csináltam :DDD meg amit haverokkal netcaffekba .::DDDD huh voltak ojan warok :DDDD
  • HencStein
    Jah hogy te a cpunter-strike nevü gamára gondoltál ... Nah azt én toltam 6 évig és amikor elegem lett a sok csiterböl meg miegyymásbol akkor kezdtem el silkezni ^^a cs-s életmod nem ál tölem mesze sokat 1.6 oztam ;dod nálam is haverokkal meg az összes kiegészitö is ^^
  • shaime01
    30ft+ = 30e FT+
  • shaime01
    a CS maga ingyenes VOLT 1.6-ig.. de akkor is kell/kellet hozzá egy hl1-s játék vagy csak a kód.
    ami régen 10e FT volt most meg már NEM LEHET SEHOL SEM (nem gyártják) sima hl1 cd-t kapni csak counter-strike Antholgy (5990ft)-t max néhány helyen még Generationst(3990ft). Szóval csak maga a STEAM ingyenes kedves nomak.. a CS mint mod ingyenes volt 1.6-ig de már nem azz..
    a CS-ben több a bug és több a csiter mint a Silkroadban valaha lesz.. ezt is jobb tudni a 2 műfajt meg egyszerüen BUTA-ság összehasonlitani mivel a Silkroad "mmorpg" inkább hack&slash a Cs meg Fps... 2 teljesen különbözö játék/műfaj. nkm nincs tul sok bajom a silkel..és a Steam-Accountot is feltörhetik és az megint +6e FT ^^ sőt régebben még 1 virus is volt a Steam-en és szerintem egyre több lesz mivel megjelenik egy uj játék ugye azt crackelni kell jó warezos modjára ahoz meg mivel a STeamenbe be kell lépned kivéve ha retail akkor a "steam"-t hackeled meg és ha a steamet meghackelik akkor az accountod is veszélybe kerülhet ami néhol több mint 30ft+-s account ha sok játékot megvesz és mivel már van most is müködö hardware ban gondolom megoldják ha kijön egy uj játék letöltöd a tört verziot (tudom lesz kicselezés.. de sokan fognak szivni elöre láttom ) érzékeli a steam -> hardware ban vehetsz uj gépet bb kicselezni ugyanis nem fogod tudni..volt már rá példa és a legtöbb fejlesztő kezd ráeszmélni ,hogy Steam rendszerében kiadni egy játékót sokal egyszerübb és gazdaságosabb megoldás mert nem kell a dobozost verziora költeni mert net-en keresztül is meg lehet venni (mondjuk sztem ez faszág.. én szeretem a dobozos verziokat 1 szekrényi eredeti játékom van mind dobozos és jobban mutatnak mint egy CSEKK a banki átutalásról :) ). és ha kijön egy uj játék a S.T.A.L.K.E.R vagy a hl2 ep2 megjelenésekor mind2 STEAM-es lesz mondjuk mire kijön a stalker addigra már unokáim lesznek , nah a STEAM rendszere és a letöltés sebbesége annyira lassu lesz .. meg ki f*szm akar letölteni 5 gigát ugy ,hogy közben még minden server tele van és a max sebbeség 120-ra van korlátozva..?

nah ennyit nomaknak :D
  • Lord Nomak
    Na mindegy, kinek mi tetszik végülis. Én azt tudom hogy szívesebben ülök le és játszom cs-vel wc3 szerveren és rohangálok undead, ork, human, elf kasztokkal és fejlesztem azokat. Vagy hétvégente ha összejön a csapat akkor egy kis day of defeat.. :)
  • Lord Nomak
    Jónak jó, csak mint olvashatod lentebb is, meg aláírásokban is néhány embernél hackelés az már hobbinak számít sro-val kapcsolatos dolgokban. Én ezért félek igazán a játéktól, még maga a játék korrekt lenne mert élvezhető meg funolásra is alkalmas nem kicsit. Csak most tegyük fel ha bejön takla stb.. meg még fejlesztik a játékot tovább, eljutok lvl 90ig, van csomó sos cuccom, meg silket is vásárolom rendszeresen.. röviden az életemből 2 évet rááldozok a játékra legalább és beleköltök több tíz ezer forintot aztán hackelnek és baszhatom.. Hát ez a vicc kéremszépen!
  • Lord Nomak
    Steam

Itt találsz egy klienst amit ha felteszel felkerül counter-strike 1.6 stb.. Én mondjuk úgy vagyok vele hogy az egyik legjobb cucc amit eddig megcsináltak, annyi szart lehet vásárolni bele meg annyi alap ingyenes fps játék van hogy ejjha.. 6 éve üzöm a CS-vel kapcsolatos dolgokat és hát nem untam még meg =)
  • RussT
    Hát én egyenlöre nem akarok rájönni, elég jó játéknak tünik :D

Ui: A party által biztosított +XP mekkora távolságon belül számítítódik?
  • HencStein
    Azokat én is hlaotam
  • HencStein
    Jó de most pl CS is ingyenes <== miez?
  • Rabbit20
    Próbálj meg spontán ráírni valamit, mert gondolom akkor is ezt csináltad azért nem emlékszel rá. :) Bár így már, hogy 100-at kipróbáltál nem olyan.