Silkroad Online (iSRO)
  • Lord Nomak
    4 napja vásároltunk 7db HL1 cd-t lan klubbnak. Alapjáték mindig is ingyenes volt, az hogy cs:s és hasonló dolgok kijöttek mellé nem kötelez a megvételükre. Lehetséges, hogy nem lehet összehasonlítani a két játékot de még mindig többen szimpatizálnak vele és az alap steam kliensel. Igaz ez egy külön dolog dehát.. sro meg magyarázd meg miért jó igazán, egy normális indokot nem tudott még senki se mondani nekem. Az elején szép meg jó meg mindenki elvan vele, aztán hackelnek, megunod stb.. Buksz több hónap játékot és pénzt. CS-nél életemben nem buktam még pénzt és több hónapos játékot, sőt inkább csak nyertem pénzt vele. Amúgy is ha az ember szeretne mmorpg játékkal játszani bőven talál mást, szebbet, jobbat mint sro. Ez a játék arra elég hogy az ember megismerkedjen az mmorpg világával, de sro sok negatívumot ad vissza azokkal a dolgokkal amikről hallani, olvasni és tapasztalni lehet. Mert azon kívül, hogy ingyenes, sok magyar játszik és lehet funolni mire jó ? Van valami életcél, esélye van valakinek arra hogy elérjen valamit a játékkal ? Nincs semmi, aki hobbiból játszik heti 3-4 órát annak tökéletes, viszont aki igazán szeretne időt fordítani ilyen típusú játékra az nem ezzel fog játszani.