Silkroad Online (iSRO)
-
Meg még annyit, hogy igazából hányan játszanak úgy sro-val hogy szeretik és élvezetből ? Mostanság már csak a kényszert lehet látni mert hogy gold ticketet lejátsza vagy hogy ő legyen a legjobb karakter a szerveren. Én minden játékot szívvel játszom úgy, hogy élvezem. Ezért nem is tudtam megunni soha a cs-t mert mindig van valami újítás még ha nem is maga a kliens új akkor is a társaság. Vehetem példának az éjszakai lanokat, a rendezvényeket, versenyeket, CSörözéseket.. Nincs is annál jobb mikor 400-500 ember összejön egy helyen sörözni és mindenki megismeri a másikat akiket eddig csak neten ismert. Meg azért világviszonylatban is kezdünk feltörni tehát sikerélményt is biztosít a játék nem csak jó társaságot és szórakozást mint hobbi. A kissebb játékosok meg hogy csalnak csak poén.. Általában akik wh-t vagy aim-ot használnak csak magukat minősítik vele és elég jó dolog amikor az ember demot vesz az ember ilyenről és global ban-t kap, vagy elássa magát az egész CS közösség elött ráadásul még meg is alázzák mert aki normálisan játszik letudja lőni akármilyen ogc-t használ.. No mindegy