Silkroad Online (iSRO)
  • Maala
    CSben WHt? mi a ráknak, vannak sokkal jobb dolgok is ott amiket nehezebb észrevenni...
    nevetséges indokokat hozol fel... megunni mindent meg lehet, acclopás bárhol történhet, pénzt bukhatsz mindennel, és mivel Mo-n kevéske a nagy cégek által támogatott csapat (más országokhoz képest), a "nemzetközi" (értsd: nagyobb, nem csak legyakom jancsikát) sikerélmény is elmarad... (a pénzügyi oldala is így az igazi... SROból is lehet pénzt csinálni nem is keveset)
    ezzel szemben _én_ SROban mindig tudok valami célt találni magamnak, amit többé kevéssé el is tudok érni, mindenkitől függetlenül, és ha megvan, váltok másikra. aztán ott vannak olyan meglepetések, mint amikor kedves es201Anti (vhogy így van a neve) 10éve lv70en farmoló barátocskámat friss 68as skillel elvertem úgy, hogy Vigor potit használt.
    azt hiszem a lagot felesleges felhozni mind2 játék esetében...

de a legjobban a "buksz több hónap játékot" dolgon nevettem (a pénz az mellékes), mert JÁTÉK... élvezem. és amit/amíg élvez az ember valamit, szerintem leszarja, hogy mennyit költ rá... több hónapnyi jó dugást nem fogok elfelejteni azért, mert szakítottam a csajjal -akármilyen körülmények közt is...