Silkroad Online (iSRO)
-
Nevetséges indok ? Egyre többen kezdik az aktív játékot megszüntetni amiket joymax produkál, végülis tényleg nevetséges. De egyébként sro-ból te már mennyi pénzt tudtál kreálni és mennyire ismerték el a játékodat és mennyire kaptál szponzort a játékodért ? jahogy.. A laggot felhozni nem hoztam fel, de most hogy említed nem laggoltam még soha cs-ben. És miért ennyire vicces hogy több hónapot buksz a játékkal ? Olyan kibaszott kocka emberek vannak itt hogy eszméletlen, napi 18 órát online és akkor utána örül ha hackelik az accountot és ugrál és sír és pezsgőt bont rá aztán meg elkezd ej új accot mert ráérős az élete. cs-ben meg mivan ha hackelnek ? rendelek új keyt 1480Ft-ért =D bár 6 év alatt egyszer sem hackeltek engem ott no mindegy.. Az összehasonlítás mondjuk tényleg gáz, de nem is ez volt a célom hanem adni egy ötletet más játékra. Akkor mondom wow-ot, miért az lett a legsikeresebb mmorpg és miért nem sro ? :\ Biztos szar wow azért.. Meg azért játszik vele sok ember meg azért fizetnek havonta már a megjelenése óta sokan. Ott még furcsa módon nem hackeltek engem soha, nem laggoltam talán 1-2 alkalommal de az is max 10 perc volt..