Silkroad Online (iSRO)
  • shaime01
    a CS maga ingyenes VOLT 1.6-ig.. de akkor is kell/kellet hozzá egy hl1-s játék vagy csak a kód.
    ami régen 10e FT volt most meg már NEM LEHET SEHOL SEM (nem gyártják) sima hl1 cd-t kapni csak counter-strike Antholgy (5990ft)-t max néhány helyen még Generationst(3990ft). Szóval csak maga a STEAM ingyenes kedves nomak.. a CS mint mod ingyenes volt 1.6-ig de már nem azz..
    a CS-ben több a bug és több a csiter mint a Silkroadban valaha lesz.. ezt is jobb tudni a 2 műfajt meg egyszerüen BUTA-ság összehasonlitani mivel a Silkroad "mmorpg" inkább hack&slash a Cs meg Fps... 2 teljesen különbözö játék/műfaj. nkm nincs tul sok bajom a silkel..és a Steam-Accountot is feltörhetik és az megint +6e FT ^^ sőt régebben még 1 virus is volt a Steam-en és szerintem egyre több lesz mivel megjelenik egy uj játék ugye azt crackelni kell jó warezos modjára ahoz meg mivel a STeamenbe be kell lépned kivéve ha retail akkor a "steam"-t hackeled meg és ha a steamet meghackelik akkor az accountod is veszélybe kerülhet ami néhol több mint 30ft+-s account ha sok játékot megvesz és mivel már van most is müködö hardware ban gondolom megoldják ha kijön egy uj játék letöltöd a tört verziot (tudom lesz kicselezés.. de sokan fognak szivni elöre láttom ) érzékeli a steam -> hardware ban vehetsz uj gépet bb kicselezni ugyanis nem fogod tudni..volt már rá példa és a legtöbb fejlesztő kezd ráeszmélni ,hogy Steam rendszerében kiadni egy játékót sokal egyszerübb és gazdaságosabb megoldás mert nem kell a dobozost verziora költeni mert net-en keresztül is meg lehet venni (mondjuk sztem ez faszág.. én szeretem a dobozos verziokat 1 szekrényi eredeti játékom van mind dobozos és jobban mutatnak mint egy CSEKK a banki átutalásról :) ). és ha kijön egy uj játék a S.T.A.L.K.E.R vagy a hl2 ep2 megjelenésekor mind2 STEAM-es lesz mondjuk mire kijön a stalker addigra már unokáim lesznek , nah a STEAM rendszere és a letöltés sebbesége annyira lassu lesz .. meg ki f*szm akar letölteni 5 gigát ugy ,hogy közben még minden server tele van és a max sebbeség 120-ra van korlátozva..?

nah ennyit nomaknak :D