10184
F2P F.A.Q. (magyar) |
Hivatalos F.A.Q. (angol) | Lotro-wiki | BunnyLotro - Hasznos Tippek
Magyar Fansite (hivatalos)
Nagyobb Kinshipek
Gondolin's Heritage [Evernight]
Kisebb Kinshipek
Seven Gates of Gondolin [Lau & EN]
Last Enclave of Hope [Evernight]
Szikra [Evernight]
The Last Sanctuary [Laurelin]
Nincs tört szerver, a topik olvasói/használói csak eredeti játékkal játszanak, és nem fognak tört szerverrel kapcsolatos kérdésre válaszolni!
-
#3043 Kikérem magamnak hogy a craftolás balf***kodás. Meg amúgy is, stílus pls... :(
Lehet, hogy jó a 6 óra játék/nap, de nekem a munkám és a párom is fontos :))
DB -
weky #3042 -
#3041 Mar nem azer, de napi 6 ora jatek olyanoknak, akik napkozben dolgoznak, igencsak a nap fennmarado egeszet jelenti. Magyarul, aki napi 6 orat jatszik az nem hogy nem casual, hanem inkabb szegletes, mondhatni kocka. :D -
#3040 En is felhuztam egy LM-et kb 13 kornyekere, es hat tenyleg nehezebb vele jatszani, mint pl a burglar-rel, vagy champion-nal. Aztan hogy kesobb milyen arrol dunsztom sincs :D
De pl burglar-nek mar ezen az alacsony szinten is van egy-ket olyan skillje, amivel sokkal konnyebben tulel dolgokat. Igy burglar utan nem voltam tulzottan oda az LM-ert. :) -
weky #3039 Irigylem azokat, akiknek napi 5-6 órájuk van a játékra, és kiszámolják, hogy mennyi idő eljutni lvl50-ig. Ha ez nekem fél évembe kerül, akkor fél év lesz, nem fogok rohanni és csak a szükséges questeket csinálni.
Hajra casual playerek! -
#3038 Akkor te igazán casual player vagy... napi max 6 óra játékkal (kveszteléssel és nem balfaszkodással) 2 hónap alatt simán lvl 50 lehet lenni.
Én 50 napja tolom és most lvl 46 vagyok, úgy hogy az elején ment a sok szájtátás, meg 4 területen is megcsináltam az összes kvesztet, trait-et még azokat is amire egyáltalán nics szükségem és már szürkék voltak (tehát exp-t sem kaptam értük). Melette van 2 lvl 13-as altom mindegyik kaszt minimum Tier 3 master crafter a saját szakmájában...
Egyszóval ha csak a szükséges kveszteket/trait-eket csinálod meg és nem balfaszkodok a sok craftolással akkor kb 30 nap alatt lvl 50 lehet lenni. Ha van állandó partyd, és már ismered a játékot/területeket/kveszteket akkor ennél is gyorsabban. -
#3037 Szerintem, sőt tapasztalatom szerint azért van kevés a Lore-Masterből mert elég nehéz ha egyedül csinálod a küldiket, én a P-O-s vagyok tehát én már 10 nappal el kezdtem a gamet igaz nem ülök napi 12 órát a game előtt de még csak az elköv időben fogok a 25. szintre lépni, szerintem ezért van kevés. -
#3036 Jah, a pet - na igen, azt is meg kell (kéne) tanulni :)
Amúgy most már lehet mindenféle kajákkal turbózni a macit, meg amúgy is tápolták, úgyhogy egyre jobb nekünk :)
DB -
#3035 Egybe a postokat plz.
Az íj használata a hunternek alapból van, a championnak 20, guardiannak 30 fölött.
Scotty: LM azért van kevés, mert nehéz vele játszani. Egy rossz helyre küldött pet simán a parti borulását okozhatja. -
#3034 de akkor én akkor most egy Minstrel-lel megyek :) Méghozzá Hobbitka :P
Meg sztem indítom az elf harcosom :) /a harcosnak ugye nem kell képzés nyílhoz ? vagy igen ? :) -
#3033 hát én azért lennék minstrel mert imádok zenélni, :) /nemhiába vagyok táncos és készülök musical operett szakra :P -
#3032 Én Lore-Master vagyok. Először Hobbit burglar-t kezdtem, de aztán kipróbáltam a LM-et is. Személy szerint nagyon tetszik, mert minden játékban oda vagyok a varázslókért, és az ahhoz hasonló kasztokért. Tegnap sikerült utólérnem a burglaremet, most mind két kari 21-es szinten van. De mostmár úgy érzem, a LM lesz az a kari, akit fel fogok vinni max szintig.
Azt én is észrevettem, hogy a guildben elég kevés a LM, de másfelé sem nyüzsögnek annyira. Nem tudom mi lehet ennek az oka, bár remélem, nem fogom megbánni, hogy LM vagyok.
-
#3031 minden server megy, csak a snowbourn nem -
#3030 Bence: Szerintem indíts olyan kasztot, amivel szeretsz játszani és olyan fajból, ami megtetszik...illetve ezt akartam tanácsolni, aztán megláttam, h van pár szépen fejlett karid WoW-ban is...:) Sosem értettem ezt az indits-ami-need-különben-kick mentalitást MMO-kban...bár azt biztosra veszem h hozzánk akkor is felvesznek majd, ha a 300adik elf hunterral lépnél be:) Zárójelben, egyébként én ugy vettem észre, h lore masterekböl elég kevés van, legalábbis guild szinten, de gondolom ennek az űrnek is megvan a maga oka.
Minstrel tapasztalatok: én szivesen veszem, ha a tapasztaltabb játékosok mesélnek a kasztokról / fajokról, mikor uj mmo-ba kezdek, mert nálam rendszeresen fellép a Mekdonáldsz effektus (tul nagy kinálat azonos téren) vagyis képes vagyok azon idegelni magam, h teszem azt healernek a 2 powerrel több de 3 agilityvel kevesebb kasztot válasszam v a 3 max életel kevesebb, de 2 armorral többel bírót, amikor végül is körülbelül minden ugyanannyira megfelelne, vagy másért lenne előnyös.
Ugyh már éppen kiakadtam a guildwikis statos táblázaton és 3 órája tanulmányoztam elmélyülten, várva a nirvánát, h most a mistrelem elf, hobbit, man v dwarf legyen-e...aztán rájöttem, h az elfeket minden létsikon utálom, az ember az egyértelmüen nem megfelelő, Frabi hobbit volt már akkor, a dwarfok viszont nagyon attraktivak :) Ugyh megszültett Iwa, aki átkerült a büvös 10es határon, ami felett már 90%, h nem a kukában végzik.
Most, 25ös szinten már ugy érzem, h sikerült átkerülnöm a holtponton, amikor a terep joval nagyobb kihivásokat állit a karakter elé, amit az az adott szinten kezelni tudna (ergo ilyenkor megnö a repair költség), és rájöttem, h minstreleknél nem kifejezeten pozitiv jelként kell felfogni, ha állandoan meghalsz, mivwl ez annak a jele, h übertáp gyogyitó vagy, hisz neked van a healekkel a legnagyobb aggród:)
Nemsokára már az állandóan beszaggató mobok sem jelentenek akadályt, hisz csak 7 parry távolságra (meg két szintre) vagyok a Focused Performance-tól, aztán már abban reménykedem, h minden spellem orison of healingként fog castolódni:) -
janus84 #3029 Szerintem itt a minstrel a legfunabb kaszt, nagyon el lett találva, bár nem olyan könnyű megtanulni vele játszani. Mindemellett egyedül is egész jól boldogul, és mindenhová viszik, oda is ahova nem akar :) Énis csináltam egyet nagy felbuzdulásomban, és nem pusztán azért, mert need :D -
#3028 van már ilyen "kezdeményezés", dark age of camelotban a healerek cc skillekkel is fel vannak vértezve, plusz specelhetnek némi dmg-re is, a nagy "áttörés" imo warhammerben lesz, ahol a healerek nem tudnak majd healelni, ha nem támadnak/harcolnak :) -
#3027 A híler sosem lesz igazán népszerű, mer nem lehet vele pwnage-olni. Azért népszerű a champ/hunter, mert lehet vele darálni. -
#3026 Akkor a dátumot cseszték el. Tudom, hogy ki volt rakva mert én 2 hete olvastam :) és úgy is történt, ahogy írták: kedden nem volt, csütörtökön igen. És tényleg csak egy hétig tartott.
Magyarul a hiba a post dátumában van csak...
DB -
#3025 Kéne egy olyan áttörés a szerepjátékokban amivel a healereket is népszerűvé lehet tenni. Az elf vadász baromi hangulatos csak gondolom mindenki olyat csinál. Jó lenne egy olyan ötlet amitől a healer kaszt is otthonos lenne. A legtöbbször ha valaki healel azt hallom hogy csak azért mert abból van kevés. Én külön örülök mert imádok healelni és visznek mindenhova:P -
janus84 #3024 Minden kedden serverdown van, csak múltkor mivel csütörtökön jött a kieg elhalasztották a keddi leállást, és csak csütörtökön állították le a servereket.
Mit érdemes indítani? Mindenre szükség van nagyon, nincs nem need kaszt szerencsére. Szvsz alacsony szinten most beállt a burglar+minstrel űrület, én már valahol Guardiant szeretnék látni. Szerintem guildbe is jól jönne, meg ahogy elnéztem.... Van koczka Lore-masterünk, akinek az lenne a main és sokat játszana nagyon? Sok biztos nincs guilden belül :) -
ronhaven #3023 launcherbe lescrollozol 14en van kirakva
ha elotte is volt es ugyanazzal a szoveggel raktak be akkor meg felreertheto -
#3022 Nem 14-én jelent meg ez a kiírás, hanem előtte való héten, és 14-ére vonatkozott (ekkor volt ugye az update, tehát a maintenance is!)
DB -
#3021 Egyre jobban tetszik ez a játék. Az elmúlt egy hétben tök jókat partyztunk. Thx to Reorx, Friki, Aerlin, Sheky és Anathir
Mindenkinek tudom ajánlani, hogy keressen állandó csapatot akikkel együtt fejlődhet. nem kell nagy csapatokban gondolkodni, már egy 3 fős party is x2-3 gyorsabban halad mint szólózva. Ha meg ventrin is fent vagytok akkor az instance kveszteken kívűl egy 3 fős party (egyik healer) bármelyik felloship kvesztet meg tudja csinálni.
Mi tegnap kb 6 óra alatt kb 130.000 exp-t szedtünk össze (Burgler, Champion, Minstrel). Angmarban traineltük a az orkokat/wargokat a barlangokban... mindíg összehúztunk 5-8 mobot, burgler felloship-re benyomtuk a zöldet, amíg a minstrel gyógyított, a burgler leszedte a healer-eket én meg a championomal le AOE-tem az összes többit. Kurva jó volt.
Szóval mindenkinek gogog partyzás! -
#3020 szal akkor csütörtökig no game ?:( -
ronhaven #3019 14 jun + next tuesday ma van -
#3018 Te miről beszélsz? Ezt 2 hete tették ki, és valóban: múlt hét kedden nem volt maintenance, csak csütörtökön. A váltás csak arra az egy hétre szólt: "for one week only."
DB -
#3017 Nemtom, de a második altomat (neve: Gibbons, és nagy szakálla van :))) be kéne most már venni a kinshipbe. Minstrel... :) csak még kicsi (13)
DB -
ronhaven #3016 14-Jun-2007
The first, free content update to LOTRO, "Shores of Evendim", is coming! In order to bring this to you the day after the US updates, we are changing the weekly maintenance window from Tuesday to Thursday for one week only. Tuesday's scheduled maintenance is cancelled for next week; the servers will not be brought down.
szajbol segget -
Jerol #3015 Lanton minden kaszt tud játszani. -
#3014 lant ? :) -
#3013 meddig tart a weekly maintenance? -
Jerol #3012 Minden kaszt tud zenélni de bizonyos hangszereken csak a minstrel képes játszani, pl dob :( -
Lorienel #3011 Az lehet, de a klánban is olyan sok healerünk van? -
#3010 :( pedig 30 perce kezdtem el jáccani.. és nagyon jó :)
Én tünde hunterral kezdtem :)
de lehet hogy inkább egy tünde harcossal vagy egy hobbit minstrellel leszek :) zenélni amugy mindenfajta kari tud ? tehát pl a harcos? -
weky #3009 Szerintem heti karbantartás van... Türelem, türelem! -
#3008 halljátok kb 10 perce a snowbrun leállt, és piros Xet mutat nekem... És a többi is... ez azt jelenti gondolom hogy nem mennek a serverek-De mikor fognak ? :( -
#3007 A minstrel fő feladata a heal (csapat, egyén, stb és egyéb buffok).
Loremaster inkább crowd control, aki nagyon limitáltan tud healelni. Nála inkább a power steal és transfer meg a stun fontosak, na meg wound és disease leszedés :)
DB -
#3006 A fene tudja, tegnap csináltam a burglar altommal a book 1-et, és a következő party jött össze (17-18as szintű volt mindenki): 1 burglar (én ugye), 2 hunter és 3 (!!!) minstrel.
Szóval 1-2 hónap és nemhogy hiány nem lesz minstrelből, de lehet, hogy túl sok lesz :)
Guardiant még mindig érdemes indítani szvsz.
DB -
#3005 mért nem megy most egyik server se ? :( -
Robcuskilla #3004 tank jú