The Lord of the Rings Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sanko
😞

a mohának mindig a déli oldala fás

azirafael
Miért nem enged be a Snowbourn-ra?

...

amúgy faq

dzsuvajoe
Szal nincs tört?

Engem előzz meg, ne a fogszuvasodást!

dzsuvajoe
nemharagszom :S...

PTW
neharagudj, de sztem semmit!

meg kell venni, a manualban meg úgyis minden benne van.

dzsuvajoe
Skacok! Nincs kedvem vegigolvasni aforumo!😊 Hogy tok ezzel jaccani? honna szedjem le? micsinajjak😛?

Bogyee
pontosan!
úgy is sok idióta ember van a játékokban nekünk csak jó ha inkább kihullik a férgese😛

http://www.facebook.com/infestationmmo.magyarorszag

ilyenkor csak örülj, hogy legalább nem kell vele játszanod😊)

Semõ szerintem neked semmi nem jó. A Vanguard sem jött be neked, a LOTRO-re és szép kritikát írtál....
Kíváncsi vagyok mit láttál ezekbõl a játékokból. Szerintem nem sokat.

Lorienel lvl60 Minstrel Balterion lvl56 Guardian Callidus Kinship (Snowbourn szerver))

semo1
en is a AOC-ra varok ez a lotro 1 kalp xar lett.

PTW
adnék -ot akartál írni?

Sziasztok
Ha van valakinek 10 napos proba kulcsa azért hálás lenék.
Adnák érte egy Guild Wars proba kulcsot 😊
[email protected]

köszönöm
Alwares
Nos srácok én még toltam a closed bétában és azt mondhatom nagyon jó játék ez függetlenül attól hogy mennyien veszik meg ilyesmi. Az egész játéktér olyan részletes és szépen, mûvészien van megcsinálva hogy ilyet régen láttam MMo-ban. Szívesen játszanék vele de egyelõre kevés az idõm és az kívül hogy imádom ezt a játékot én inkább a játékmenetbeli változásokra várok. Azt pedig számomra az Age of Conan fogja elhozni ha minden igaz és megjelenik meg összejön az új Dx10-es gép akkor már télen azzal fogom tolni, addig is visszatérek Eve online-zni...

Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400

Bogyee
-t

Bogyee
és kérdezte valakit?<#bee1>

jolvan menj mar el
na látod te is megmondod , amugy nem loptam a szöveget , és amit leirtam az nemcsak vélemény hanem tény is volt szvsz .--

ezt írtam én is<#wink>

BEAST
Ez sem jelent semmitsenem a jatek szempontjabol, anno aki elorendelte a WoWot nem kezdhetett el jatszani jopar nappal a sokmindenki elott, valoszinu hogy csupan ezert adtak el ennyit, bar gondolom szamszeru adataid neked sincsenek 😛 Igaz , a tobbi meg csak most jon , majd meglatjuk. Ha egy ev mulva osszejon a tobb mint 6 millio felhasznalo, nekem akkor sem fog tetszeni, de attol meg tenyleg lehet jo jatek xD

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

attól, h ugyanazokat írta le, még lehet ez a véleménye. Az, hogy többen is írták, inkább elgondolkodtató (az más kérdés, h ezekre a problémákra van gyógyír)

BEAST
Most igy hirtelen nem jottem ra mi ertelme volt a postodnak, mar kb 10en leirtak hogy nekik nem tetszik,te meg szepen leirtad ugyanazokat. Ez a ki lopott honnan szoveg is eleg lejart tema, mar anno wowot is kopkodtek mert ugyanugy "lopott" az elodeitol ahogy a mai MMO-k is teszik, ettol nem hiszem hogy rosszabb lenne egy jatek, az a cel hogy minnel jobb es jatszhatobb legyen. Ebbol lesz sok felhasznalo. :p

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Bogyee
neked ment az elöbbi üzenet😊

Bogyee
1 szavazat😛 <#ravasz1>

csak annyi, h több preorderes rendelése volt, mint eddig bármi másnak, plusz amcsiban sokkal nagyobb hypeja van, mint euban (pl world tour-ra 4 nap alatt elfogyott 1 milka kulcs). A többi még csak most jön.
A tetszik-nemtetszik kérdés meg ugye egyéni ízlés kérdése.

Házigazda inkább weky legyen, tekintve, hogy múltkor említetted, szeretsz trollkodni+vérmérsékleted hamar emelkedik😊

Szaruman
Ki támogatja, h házigazda legyek?😊

I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.

Ismét egy elfogult WOW rajongó!
Szerintem izlések és pofonok. Mindenki próbálja ki.

Steam: mikuc75; Origin: Mikuc

Elõra is bocs a flémért , csak szabadon mondanám el a véleményemet végigolvasván a fél topikot.
Szal , én kiprobáltam a jatekot még a béta fázisban , amit tapasztaltam : jó grafika erre gyurtak legjobban igen 😊 , ebböl következik , h szép a világ stb. Mást sajnos nem tok kiemelni , viszont ami félóra játék után már zavart : iszonyatosan rossz kezelõfelület , értsd chatrendszer inventory -lootrendszer , rengeteg mindent koppintottak a WoW-rol ...ami hozzákell tegyem , h nem jöt össze . Szal a lényeg , hogy sztem nem éri meg , legalább is tögtön nem , belefogni ebbe a game-be , nemtudni h sikeres lesz e v. sem , az egy dolog , h hú nagyon várták stb. de azt vegyük figyelembe , hogy marketing szempontbol is egy nulla .Ha megnézzük a WoW-t bár azért el lehet adni mert Blizzard , persze ez teljesitménynel , profi munkával társul . Akkor teszem fel a kérdést , h ITT ???????? Nekem a játék kimondottan nem jött be a fentebb emlitett dolgok miatt , és azt vegyük figyelembe , legalább is én biztos nem játszanék olyan játékkal , ahol """""""kevesen vannak/lesznek"""""" mégegyszerübben : vagy elterjed és a csapon is ez fog folyni bár ez = szinte a nulla eséllyel , vagy pedig a kutyát se fogja érdekelni és ezt nem kockáztatom meg ennyi , az MMORPG az adott fantasy világ felépitése melett , az emberi kommunikáció (tömeg) a fõmotivum...
Mint WoW-s azért GL&HF ,de WoW él és élni is foggal zárom ezt a kis szösszenetet.

Ha lejárt a pre-order-es kulcsom, mennyi idõm van aktiválni a retail kulcsot, hogy ne vesszen el a karakterem? És mennnyi idõm van aktiválni a founder pass-t hogy ne vesszen el a jogom rá?
preordercsomag-key eshopbol mar van egy ideje, meg karim is a guildben meg minden, a teljeset meg boltbol akartam megvenni hozza, csak az meg mindig nincs ugye
igy guest passal max elolrol kezdhetnek egy uj accot, aminek nem sok ertelme lenne, mert a mostani accomat folytatnam
de azert koszi szepen
Küldtem linket privátban a saját screenshotjaimhoz,
de itt is megtalálod õket.

Lorienel lvl60 Minstrel Balterion lvl56 Guardian Callidus Kinship (Snowbourn szerver))

Üdv!

Valaki tudna feldobni néhány saját screenshot-ot a jatékból?

elõre is thx
Ez is fizetõs ugye?
Szaruman
A "last enclave of hope" guild (hülye név, tudom, de nem az én ötletem volt😛) guild pl magyar.

I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.

azirafael
Ronhaven én most debrecenben vagyok ha érdekel oda tudom adni a friend past és azzal játszhatsz 10 napig ingyen jövöhéten ha megveszed meg szerintem fel upgrad-elheted a játékot teljes verzióra, így nem bukod be a 10 napi játékot (bár ez nem biztos).

De,játszunk pl. most is,csak nehéz megtalálni a magyarokat,mert nem jellemzõ hogy magyar nevünk lenne.Bár tegnap láttam egy Harcosok Klubja nevû guildet,igaz ez csak klánnév de legalább magyar 😊
Akkor mulatok jókat mikor a városba megállok meghallgatni a "zenészek" játékát és néha felcsendül egy ismerös dallam,pl. boci boci tarka,meg tavaszi szél vizet áraszt 😊) Na akkor már tudom hogy magyar kari mellett állok.

Még egy magyarral sem talûlkoztam a Snowbourn szerveren.Nem játszotok,vagy mi van?

Keresd meg a haverod vagy ved meg verzio van csak ugy tudom.

PS3 ID: MagTher GamerTag: Arwenke

sziasztok! olyasmit hallottam, hogy a lotro-hoz is van vmilyen free próba, guestpass vagy mi? a wownál ilyesmi már elérhetõ volt az oldalukról is, nemcsak úgy, ha egy haver odaadta a megvásárolt gémhez kapott x napos próbajátékhoz való kódját.
Ilyet lehet találni vhol neten, hivatalos oldalon vagy marad a keresd meg a hverod, avagy vedd meg magad is 😊 köszi ( csak mert tervezem megvenni, de egy próbát ne mvetnék meg elõtte... )
Jovohet csutortok szerintem leghamarabb.

hetvegen+a 2 nap unnepben nem hiszem
bar nemtom hetfon hogy lesz
Debreceni vagyok, de en is pesten vettem a cdgalaxisban, szerintem rendeld meg, 1 nap alatt lehozak.

Van itt valaki debreceni?
Nem tudjatok hol lehet itt valahol kapni Lotro-t?
mert a Mediamarkt nem kapott
azirafael
Ja én sem kaptam meg automatikusan semmit, pedig a founders keyt is beírtam az accomnál...

két lemezt kaptam,de egyik re sincs ráírva,hogy pre-order.mind a ét lemezen maga a játék van
de a cuccot nem kaptam meg automatikusan.

PTW
így van! egy köpeny ami automatikusan bekerül az inventoryba kezdéskor..

senkit ne zavarjon meg account kreálásnál a "bonus item key" szekció

az gondolom csak a special ill collectorsra vonatkozik

Bogyee
nem kell sehogy hanem megkapja automatikusan az ember a karakteréhez
legalábbis nekem így volt ha jól emlékszem

azirafael
Igen arról beszél, és én sem tudom hogyan kell unlockolni a tárgyat. Egyébként Bemapo néven champion vagyok a snowbourn szerveren! 😊