The Lord of the Rings Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
amúgy faq
Engem előzz meg, ne a fogszuvasodást!
úgy is sok idióta ember van a játékokban nekünk csak jó ha inkább kihullik a férgese😛
http://www.facebook.com/infestationmmo.magyarorszag
Kíváncsi vagyok mit láttál ezekbõl a játékokból. Szerintem nem sokat.
Lorienel lvl60 Minstrel Balterion lvl56 Guardian Callidus Kinship (Snowbourn szerver))
Ha van valakinek 10 napos proba kulcsa azért hálás lenék.
Adnák érte egy Guild Wars proba kulcsot 😊
[email protected]
Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
A tetszik-nemtetszik kérdés meg ugye egyéni ízlés kérdése.
Házigazda inkább weky legyen, tekintve, hogy múltkor említetted, szeretsz trollkodni+vérmérsékleted hamar emelkedik😊
I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.
Szerintem izlések és pofonok. Mindenki próbálja ki.
Steam: mikuc75; Origin: Mikuc
Szal , én kiprobáltam a jatekot még a béta fázisban , amit tapasztaltam : jó grafika erre gyurtak legjobban igen 😊 , ebböl következik , h szép a világ stb. Mást sajnos nem tok kiemelni , viszont ami félóra játék után már zavart : iszonyatosan rossz kezelõfelület , értsd chatrendszer inventory -lootrendszer , rengeteg mindent koppintottak a WoW-rol ...ami hozzákell tegyem , h nem jöt össze . Szal a lényeg , hogy sztem nem éri meg , legalább is tögtön nem , belefogni ebbe a game-be , nemtudni h sikeres lesz e v. sem , az egy dolog , h hú nagyon várták stb. de azt vegyük figyelembe , hogy marketing szempontbol is egy nulla .Ha megnézzük a WoW-t bár azért el lehet adni mert Blizzard , persze ez teljesitménynel , profi munkával társul . Akkor teszem fel a kérdést , h ITT ???????? Nekem a játék kimondottan nem jött be a fentebb emlitett dolgok miatt , és azt vegyük figyelembe , legalább is én biztos nem játszanék olyan játékkal , ahol """""""kevesen vannak/lesznek"""""" mégegyszerübben : vagy elterjed és a csapon is ez fog folyni bár ez = szinte a nulla eséllyel , vagy pedig a kutyát se fogja érdekelni és ezt nem kockáztatom meg ennyi , az MMORPG az adott fantasy világ felépitése melett , az emberi kommunikáció (tömeg) a fõmotivum...
Mint WoW-s azért GL&HF ,de WoW él és élni is foggal zárom ezt a kis szösszenetet.
igy guest passal max elolrol kezdhetnek egy uj accot, aminek nem sok ertelme lenne, mert a mostani accomat folytatnam
de azert koszi szepen
de itt is megtalálod õket.
Lorienel lvl60 Minstrel Balterion lvl56 Guardian Callidus Kinship (Snowbourn szerver))
Valaki tudna feldobni néhány saját screenshot-ot a jatékból?
elõre is thx
I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.
Akkor mulatok jókat mikor a városba megállok meghallgatni a "zenészek" játékát és néha felcsendül egy ismerös dallam,pl. boci boci tarka,meg tavaszi szél vizet áraszt 😊) Na akkor már tudom hogy magyar kari mellett állok.
PS3 ID: MagTher GamerTag: Arwenke
Ilyet lehet találni vhol neten, hivatalos oldalon vagy marad a keresd meg a hverod, avagy vedd meg magad is 😊 köszi ( csak mert tervezem megvenni, de egy próbát ne mvetnék meg elõtte... )
bar nemtom hetfon hogy lesz
Nem tudjatok hol lehet itt valahol kapni Lotro-t?
mert a Mediamarkt nem kapott
de a cuccot nem kaptam meg automatikusan.
senkit ne zavarjon meg account kreálásnál a "bonus item key" szekció
az gondolom csak a special ill collectorsra vonatkozik
legalábbis nekem így volt ha jól emlékszem
http://www.facebook.com/infestationmmo.magyarorszag