10184
10778873761175869705.JPG
F2P F.A.Q. (magyar) |
Hivatalos F.A.Q. (angol) | Lotro-wiki | BunnyLotro - Hasznos Tippek

Magyar Fansite (hivatalos)

Nagyobb Kinshipek
Gondolin's Heritage [Evernight]

Kisebb Kinshipek
Seven Gates of Gondolin [Lau & EN]
Last Enclave of Hope [Evernight]
Szikra [Evernight]
The Last Sanctuary [Laurelin]

Nincs tört szerver, a topik olvasói/használói csak eredeti játékkal játszanak, és nem fognak tört szerverrel kapcsolatos kérdésre válaszolni!

• MrStokes
    Tamadasbutitas!! :DD Az altalanosan ajanlott Minstrel specializacio ^_^;
  • Lorienel
    Hasonló emlékeim vannak nekem is. Mindig megvettem minden skillt, a paci ára már lvl32 körül összejött, úgy hogy nem AH-tam, vendornak adtam el minden cuccot. Szóval simán összejön a pénz. És ha ehez hozzávesszük, hogy most már(egy korábbi patch óta) a javítási költségek alacsonyabbak, az utazás pacival szintén, nem nagy dolog, összehozni egy ló árát.
  • janus84
    Ami a haladást és egyéb dolgokat illeti:
    Mindenki keresse meg a guilden belül, ki van vele hasonló szinten. Kezdjetek el ismerkedni egymással 2-3 fős állandó kis csoportokat kialakítani. Amikor valaki segítséget kér ne a quest nevét írja ki elsősorban, hanem a quest SZINJÉT és hogy hány ember kellene hozzá. A csapatok igyekezzenek bevárni a tagjaikat, és ne random csapattal FS-questelni, esetleg előre megbeszélni, hogy mit mikor folytassanak. Így elég könnyű haladni, és ugye mivel mmorpg-ről van szó a cél minnél inkább csapatorientáltabb lenni. Aki szólózni akar játszon single player játékokat.
    Más: mindenki nyavajog, hogy jajj én már le is tettem a hátasról, jajj drágák a skillek, jajj nem lehet pénzt keresni.
    Erről csak annyit, hogy Iwatori a lv25-ös MINSTRELével (full healing-re van traitelve) tegnap elment farmolni, 1 óra alatt keresett 150ezüstöt, és megcsinálta az advanced orc-slayer deed-et :p Én még nem farmoltam, minden skillem megvettem, és 1.5 aranyam van. Hozzáteszem nem hinném, hogy lenne kaszt aki ne ölne 2-szer olyan gyorsan mint, egy minstrel, aki ráadásul támadásbutításra ment rá :p
  • azirafael
    Hogyha valaki napi 6 óra játékkal kockának számít akkor aki napi 12-16 órát játszik micsoda? Éppen ezért aki munka melett játszik (ergó napi 6 óránál többet nem tud egy játékra szánni) fogalmilag kizárt hogy kocka legyen... szerintem.

Egyébként meg a postomat azoknak reagálva írtam, akik állandóan piccsognak, hogy nem lehet haladni, folyton meghalnak, szar ez a kaszt -szar az a kaszt stb... Mindegyik kaszttal egyformán lehet haladni, csak más játékstílust, esetleg partyt igényel.

Bocs ha a casual playereket megsértetttem, nem állt szándékomban tekintettel arra, hogy magamat is közéjük sorolom.
  • Gideon Wieth
    szia
    sztem frissitsed a vidikari drivert :)
  • Szaruman
    Még vmi, ha valakinek van buddy key, értesítsen privibe, és a banner alá kirakom, h van pl 1 buddy key. (vagy n darab, stb:D)
  • maniac001
    Volt defrag. Mindegy, majd lesz valami. Viszont elkezdtem egy championt és nagyon bejön. Egyenlőre jobban tetszik mint a hunter.
  • Blob
    3.2 athlon 64 xp 2b ati1950 sem szaggat csak breeben meg néha amikor nagyon sokan vannak ugy este 8-10 közt és hight-en van minden
  • FLeK0
    defrag?
  • maniac001
    Akkor viszont nem értem. Full win reinstall volt, és úgy túrtam fel a gamet. És a vinyó folyamatosan swappel. A virtuális memóriát is beállítottam min/max same-re, meg hogy a rendszer kezelje. Semmi változás. Komolyan nem értem miért van ez.
  • Lyan Kyj
    p4 3.0, 7800gtx, 2 giga ddr2, minden a lehető legnagyobb beállításon, csak breeben szaggatok durván, + ha zónát váltok 10 secet töltöget. A népesebb helyeken meg néha-náha megröccen, de egyáltalán nem zavaró.
  • Szaruman
    Valamit te csesztél el. 3200+ 2gb ram 6600gt, ultra high, kivéve árnyékok (az medium vagy high), és bríben is csak 5 secet tölt, tobbi tökéletes.
  • maniac001
    Én majd akkor folytatom a gamet, ha 7800GT-vel és 4600+ X2 dual procival very high-on (de még high-on is) nem szaggat ha a pusztában vagyok, és nem swappel a vinyó. Botrány...
  • Blob
    szerintem jo
  • Lyan Kyj
    [URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1128080927&no=2996]#2996[/URL]
  • Szaruman
    Lyan, csinálj vmi képet plz a buddysoknak.
  • DragonKnight
    Hali,

Ha valakinek van egy buddy key feleslegben akkor megköszönöm.

• Gideon Wieth
    értem köszönöm :)
  • Blob
    Hát a kapuig megkel valszeg csinálnod még pár küldit, a köppenyhez meg valszeg egy küldi vezet és elkell érned hozzá egy bizonyos szintet.
    De köppenyeket tudsz venni bárhol az árusoktol, kérdés hogy van e neki olyan amilyet te szeretnél és hogy elég nagy vagy e már hozzá.
  • Gideon Wieth
    egy kérdésem.. valszeg én vok hülye... Szal mint írtam még csak próbálgatom a gamet milyen, még nem vettem meg... Tünde Minstrellel vagyok és az a kérdésem, hogy miért nem tudok Thorin csarnokától elmenni Breebe... A kapu le van zárva:S valamit meg kell csinálnom vagy micsodA? :-( pedig bemennék a pajkos póniba :) és mégvalami.. Tündeköpenyt kitől lehet szerezni ? aminek csuklyája van ? vagy azt hogy találok ? :)
  • janus84
    Nekem ZX Spectrum + volt :)
  • Blob
    hát lehet ha nincsen munkád meg családodakkor biztosan igazadvan
  • Gideon Wieth
    köszönöm :)
  • Lyan Kyj
    JUST4U, a vége még a régi módit mutatja, de az mellékes.
  • Gideon Wieth
    nekem még csak kipróbálásra van a game , a fileplanetről meg megszánt egy nagyon kedves forumozo egy buddy kulccsal azzal próbálom nem véletlen kérdezem :P
  • Rambo 20
    Jííí megvan a gém épp rakom a pöccsöt. Remélem üti a wowot számomra:P.
  • Lyan Kyj
    ez melyik class legendary bookjához tartozik?:DDDD
  • Scotty99
    Hát igen, a pet controll. Tud néha fejtörést okozni, de mint minden mást, ezt is csak meg kell szokni/tanulni. Mikor WoWoztam, akkor Hunterral toltam, és van egy kis tapasztalatom a pet iráníytása terén.

Eddig nem vettem észre, hogy nehéz lenne leölni a lényeket, bár 1x-2x a nagyképűségem miatt fűbe haraptam (én elbánok mindennel, nehogy már egy ork beszóljon, ugyebár).
  • Szaruman
    Game manual, page 74.
  • Gideon Wieth
    hogyan lehet zenélni ? valaki leírja pontosan ? és melyik kocsma a legnépszerűbb :) és ha egy Guildbe valaki keres egy tagot szívesen jövök :)
  • bence45
    köszi a tanácsokat majd még eldöntöm mi leszek :P
  • Szaruman
    Nyugger-klub lettünk:D
  • weky
    Jájjjj, ez mekkor gém volt anno...a '80-as években. Régi szép idők!
  • DonnieBrasco

haha!

DB
  • weky
    C-64-e csak a menőknek volt. A hc gémerek ZX Spectrumon nyomták....többek között a The Hobbit nevű progit!
  • DonnieBrasco
    Ó, ha az én C64-em mesélni tudna :)))

DB
  • Szaruman
    Életkor: 30-35 között

Ebben a korban már tényleg nehéz kockának lenni:) Nekem még könnyű:P
  • DonnieBrasco
    Lehetnék, de igen sz*r élet várna rám rövid időn belül :)

DB
  • weky
    Ide is
  • Szaruman
    jó, de te nem vagy kocka:)