10184
10778873761175869705.JPG
F2P F.A.Q. (magyar) |
Hivatalos F.A.Q. (angol) | Lotro-wiki | BunnyLotro - Hasznos Tippek

Magyar Fansite (hivatalos)

Nagyobb Kinshipek
Gondolin's Heritage [Evernight]

Kisebb Kinshipek
Seven Gates of Gondolin [Lau & EN]
Last Enclave of Hope [Evernight]
Szikra [Evernight]
The Last Sanctuary [Laurelin]

Nincs tört szerver, a topik olvasói/használói csak eredeti játékkal játszanak, és nem fognak tört szerverrel kapcsolatos kérdésre válaszolni!

• Rambo 20
    Tényleg amúgy a Minstrel vagy a Lore-master jobb healelésben?
    Nekem a hivatalos oldalon található képességekből eléggé úgy tűnik hogy a Minstrel az sokkal inkább defenzív.
  • Rambo 20
    Ha a wowban a papot tudtam irányítani és viszonylag jó healer voltam itt is menni fog?
  • Lorienel
    Minstrel mindenképpen nyerő, mint minden mmo-ban itt is healer hiány van. Hunter, Champion van dögivel.
  • bence45
    sziasztok
    pár napon belül énis megveszem a játékot, és érdekelne hogy shadowbourn-on mostanában mit érdemes indítani, miből van már túl sok?
    köszi
  • Lyan Kyj
    egyelőre nincs
  • Robcuskilla
    nemrég kérdeztem de ne mtudom melyik nap, ezért még egyszer felteszem ( és igyexem megnézni a választ ha jön, nem feltenni naponta a kérdést, sorry )de van lehetőség karit vinni egyik szerverről a másikra...?
  • Lyan Kyj
    Lehetne ILYESMI (mondjuk jobb minőségben), aztán ha lesz kulcs, azt úgyis látja alul mindenki a hszekben + elkel 2 perc alatt.
    Legyen feltűnő, hisz egyesek még a Faq-ot sem veszik észre.
  • Lyan Kyj
  • Gideon Wieth
    nincs meg egész középfölde ???
  • Szaruman
    Szvsz a buddy kulcsokkal-kérésekkel kell vmit csinálni. Pl kirakni bannerbe, h van-e buddy, ha nincs, akkor instant törlöm a hsz-t. Mer buddy-könyörgéssel van tele a topik.
  • Lyan Kyj
    akkor úgy másfél év múlva nézz vissza, egyelőre Eriadorban lehet "csak" bóklászni.
  • Gideon Wieth
    szeretem az MMOkat:) Nem Aragorn-t szeretnék csak egy hozzá hasonló kószát :) És bejáni a szövetség utját :) de mindenképpen Minas Tirithbe akarok eljutni, és a Zöld Sárkányba :P
  • Seib
    ahw... ezek szerint para van..:\
  • Lyan Kyj
    inkább menj.
  • Seib
    most akkor mi a helyzet ezzel a szerver problémával? mer 2 hete járt le az accom (akkor még jó volt), de h ha új karit kell kezdenem, meg másik szerverre mennem akkor inkább visszamegyek wow-ra....:\
  • Scapolite
    Szeretnék 1 Buddy Key-t kapni valakitől!!Nagyon-nagyon köszönöm
  • azirafael
    Az ingyenhónapot (akárcsak a fizetett hónapot) nem lehet pause-olni... jól is nézne ki a Codemasters ha casual player-ek minden másnap pause-olnának... fele ennyi lóvé sem jönne be nekik akkor.
  • janus84
    Én canceloztam, de csak az elöfizetést mondja vissza, magyarul ha megadtál bankszámlaszámot, és letelik az ingyen hónap, akkor mégsem fogja a következő részletet levonni. Pause-t nem kerestem, de nem is láttam.
  • hentesferi
    Hát van egy cancel , de nem merem megnyomni , félek elba..om azt az ingyen hónapot :D
  • Chrystopher
    https://cogaccounts.codemasters.com/

Lépj be és nezelődj. Én inkább nem kísérleteznék a saját accountommal, remélem megérted :D Próbálgassad, hogy lelehet-e...
  • hentesferi
    Hi

nem tudjétok , az ingyen hónapot le lehet pausolni ? mert szét ment a gépem , és nem akarom hogy kárba veszzen a maradék 28 nap :)
  • Lyan Kyj
    RP, plz kicsit rendezni hsz-eket (Gideon..), átmentünk chatbe.
  • Blob
    Hát igen itt még a spanyol viaszt is te sz@rhatod
  • Hylia
    Akkor tulajdonképpen te mit is vársz ettől a játéktól?:)
    Mert ha azt gondolod, h majd kreálsz egy Aragornt, Gimlit, vagy Arwent, akkor az nem fog működni. (igy is tömegesen futkároznak a világokban a Froodoo-k, Aragaorn-ok és társaik :)
    Ami lényeges volt, és szerintem bizonyos szinten meg is tudták valósítani, az az, h áthozták a könyv, és méginkább az arra épülő film látványvilágát és hangulatát az MMO-ba. Beülhetsz a Pajkosba egy pofa sörre, megbosszulhatod magad ujra meg ujra az orkokon, átkelhetsz az Öregerdőn és a könyv tájain, amkor csak akarod...vagyis beleélheted magad abba a világba, amit Tolkien Úr létrehozott. De emellett ez egy MMO, a maga kis jellegzetességeivel, meg idegesitő dolgaival, hátrányaival és szépségeivel (insták, craft etc.) Ha szereted a LOTR világát, de magát a massive multiplayer online-t nem annyira, akkor semmiképp ne vedd meg, mert csak csalódni fogsz.

A lényeg, h itt leehtsz Kisbéla, Julis22, Ementálisajt, de Aragorn meg Gimli soha :)
  • janus84
    Én spec kaptam trialt szóval nem reménytelen :)
    Ha ezt a feliratot látod a fórumon: Van egy felesleges trialom rá lehet repülni, akkor tedd meg, vagy keress egyéb utakat :p
    De a légyszilégyszizésnek a fórumon nincs sok értelme.
  • janus84
    A játékban stílusos, és a világba illő kasztok vannak. Ha azt várod, hogy te fogod majd a végzet hegyéről ledobni a gyűrűt, vagy éppen epic tárgyként az újadra húzhatod, akkor keresgélj máshol. A játékban pont az a jó, hogy háttérszereplők vagyunk és néha összeakad az utunk a szövetséggel, és nem űbertáp világmegváltó hősök, hanem csak a nép, és komolyan megkell dolgozni, és hírnevet szerezni, hogy a karaktered elkezdjen "epikussá" válni. Te nem leszel Aragorn, aki ugye Gondor királya, hanem lehetsz egy katonája, aki szolgálja őt.
  • Hylia
    A Buddy key-hez meg annyit akkor mindenkinek, aki a jövőben kérni fogja itt:
    - ha ki akarod próbálni a játékot, akkor le kell elöször töltened a klienst, janus meg még néhányan irtak mindenféle linkeket, tessék visszaolvasni, mi a fileplanetet szoktuk erre a célra használni. Persze ha van barátod, aki rendelkezik a bolti verzióval, akkor tőle is kölcsönkérheted a telepitőt.
    - Buddy key van a feltöltő kártyához (elméletben:) és a boltban megvásárolható alapjátékhoz is, meg persze a Collectors Editionban is.
    Ugyh aki Lotro-zik, annak elméletileg lennie kell min. 1 key-nek, persze feltételeze, h ezeket már a jóbarátok megkapták, feltöltő kártyát meg gondolom kevesen vesznek, tekintve h a paypal olcsóbb.

Sztem aki ki akarja próbálni, az keressen rá YouTube-on és hagyja magát a videók által meggyőzni, meg támaszkodjon a mi beszámolóinkra, a GS-es és más cikkekre a játékról etc. Key-hez ebben a formában már elég nehéz lesz hozzájutni...
  • janus84
    Kedves Donnie! A fileplaneten nam csak peccs van. Ha nem ránéznél a méretére, hanem rá is kattintanál, akkor látnád, hogy az egyik 800megás állomány rákatt után 4feletti giga lesz a mérete: ha nem hinnél nekem íme:Size: 828.7 MB---> KATT
    Amúgy nemcsak a mérete van elírva, hanem azt is írják róla, hogy 1.12-es kliens. Nem az, és sok embernek problémája volt vele: 0.0 klies probléma.
    Ennek a kliensnek kell a turbinlauncher-jét átírni.
    Amúgy KATT után ezt láthatod:
    Filename: LOTRO_EU_112.zip
    Author: Codemasters
    Size: 4,924.7 MB
    Szóval teljes a mérete, és nem tölt le órákon át. Én ezt használom, ráraktam a 1.12-es peccset, és kb 5 perc volt az autoupdate.
    Amúgy a Fileplanet reg az ingyenes, amiért egész jó tempóval tudod leszedni a cliest. (nálam 380-460kbit/sec között jönnek innen a dolgok 10 perc sorbanállás után)
    Magáért a játékért természetesen fizetni kell!
  • Gideon Wieth
    :D mondjuk nekem pont Aragorn 3assa a kedvencem :d Gimli meg Legolas együtt kurva jó :) azok a poénok :) ,,Győzzön a legjobbik törp" meg ,,egy tünde be mer menni a föld alá de egy törp nem mer??!! Hallgathatnám életem végéig ! " :)
    Mondjuk nem értem a játékban mért nem az eredeti kasztok vannak :S A hunter tud kardot használni ? :)
  • Hylia
    Nálunk családi vita tárgya lett, h valyon Aragorn melyik kaszt képviselöje: én tartom, h az elején Hunter (KÓsza), de mint a visszatért király, már Captain.
  • Gideon Wieth
    Aragorn karaktere tulképpen melyik kaszt? hunter vagy champion ?
  • Gideon Wieth
    dunadain-al lehet lenni ? Bocs ha elírtam :D
  • Ombredor
    Hello
    Azért egy magyar guild van az Evernighton :)

üdv
  • Gideon Wieth
    priviben
  • Gideon Wieth
    akkor pls aki tud :)
  • Gideon Wieth
    értem :(
  • Szaruman
    Buddy key kell. Ha tud valaki adni, fog. Ha nem, akármit írsz, nem kapsz.
  • Gideon Wieth
    jah :)mszóval aki tud segíteni hogy a letöltött klienssel hogy tudom kipróbálni lécci írjon :)
  • Anoras
    Megoldottam: PayPal:D
  • Anoras
    Én havidíjra gondoltam:)