Fényt bocsát ki az emberi kéz

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

NEXUS6
A pár egyik tagja azért csak meglép a nagy büdös semmibe a maga kis energiájával, a másikkal meg ... nos igazán nem tudjk hogy mi lesz!

Vagy is a fekete lyuk felületérõl csak távozik energia valamilyen formában!

Amúgy a Hawkin legutóbb valami olyasmit is mondott hogy nincs is klasszikus értelemben vett eseményhorizont.

Szal ezek a fekete lyukak legalább annyira misztikusak, mint a kézbõl kilépõ fotonok😉))

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

Elolvastam, és ebbõl is világosan kiderül, hogy a fekete lyuk igazából nem sugároz semmit. Ugyanis az anyag-antianyag pár az eseményhorizonton túl jön létre, tehát nem a fekete lyuk sugároz, csak úgy tûnik. De mondjuk hülyeség ezen vitatkozni, innen már nézõpont kérdése, hiszen ha nem lenne olyan nagy gravitációja, akkor nem választaná szét az anyag-antianyag párt.
norbdog
kámeháme !!44 <#idiota><#idiota>

artschiatwork
😄DDDDD <#idiota><#idiota><#idiota>

így már világos a dolog, fõleg ha a kezemet nézem 😛
óóó, a fenébe. ezen valahogy átsiklottam, sry <#worship>
Már a kezükben van <#buck>

ilyen feltételek mellett nem éri meg... ez az egész nem tetszik.. ..-ohh.. már látom a fényt az alagút végén!.. -te h*lye.. az csak a vonat!...

én már írtam a #15 ben ... és szebben is fejeztem ki 😊) úgyhogy stipistop

Írjam? Ne írjam? NA írom: Csak nehogy terroristák kezébe kerüljön <#idiota><#vigyor>
Úgy értem, nem tudom, hogy nem tûnik fel valakinek, hogy nem egészem mindegy, mennyi idõ alatt történik meg valami x-szer.

Ja, ez olyan, mint a pár nappal korábbi cikkben az feszültség, mint az energiamennyiség mértékegysége... 😛

Ez azért egy kissé felületes szemlélése a kérdésnek, és egy sommás ítélet. Egyrészt, a megjelenített képet nem az "operátor" állítja be, hanem egy program hozza létre, miután megkapta mind a tíz ujj bõrellenállását. Ettõl még persze ez csak egy amolyan jelképes, "virtuális" aura. Tehát itt biofizikai paraméterek látványos megjelenítésérõl van szó. De ami az érdekes, hogy jóval informatívabb, mint az ember (fõleg a vérbeli szkeptikusok) gondolná. Azaz, sokminden "kiül" azokra a ujjpercekre...

Érdekelne kézrátételes gyógyitásnál egy mérés.
A sarlatánoknak tuti bukta.Aki pedig tud "valamit".REKLÁM ingyen.
Hawking sugárzásról még nem hallottál ? 😊

Ja, és persze, maga a valós jelenség:
"The high-voltage high-frequency electricity has enough energy to rip the electrons off atoms. So the air around the object becomes ionized, and if the air contains any water, you get this lovely glow. The scientists call this glow a "corona plasma discharge" - but you can also think of it as "slow lightning". Luckily for the photographers, people in an excited state sweat more. The sweat turns into water vapour, which carries the high-voltage high-frequency electricity more easily through the air."

Kara kánként folytatom tanításom.

Érdekes:
"Some of the fair-ground Kirlian operators have taken the process one stage further. They get your image via a digital camera, and then add the pretty colours around your body's outline from an image manipulation program on a computer - and don't even do high-voltage, high-frequency electricity thingie. It's just the modern electronic version of sticking your face in a cardboard cutout of a famous person, and being photographed as that person.

In other words, Kirlian Photography is just a charlatan's magic trick. It uses fancy pseudo-scientific apparatus to trick people into believing that the operator has some kind of scientific credibility - and it is this, that helps transfer money into the operator's wallet. "

http://www.abc.net.au/science/k2/moments/s1095552.htm

Ne bízd el magad.
Azt a másik idézetet nem én mondtam.

Különben abban igazad van, hogy: Kirlián.
http://www.kirlian.net/
de K-val kezdõdik ez is. :-)

Stephen Hawking is ezt mondta anno, de elveszítette a fogdást. Hát nem hallottad még ezt sem?

Na ez a fekete lyuk kisugárzós dolgot remélem csak poénnak írtad. Mert az nem sugároz ki ennyit, sõt semennyit sem.
jó nagy faszság ez a "jelentés". Ez a Hamamatsu egy fénytechnikával bizniszelõ cég aki kitalálta, hogy miként hívhatja fel magára ingyen az emberek figyelmét. Ilyenkor ezt szokták mondani, hogy "ügyes" de én inkább sunyi kis köcsögöknek szoktam hívni az ilyeneket.

atlagember
Mivel hõmérséklete van, jóhogy sogározs valamennyit. Az lenne a baj ha nem. Bár a 60 db., foton kicsit nagyon kevésnek tûnik, de nem ártana tudni azt sem, hogy ezt egy nap alatt vagy egy mikroszekundum alatt teszi, bár utóbbi esetben is k..a kevés, ennyit még a fekete-lyuk is kisugároz. Szóval ez így egy elég nagy baromség, mert semmi értelme, s már megint hülye kutatásokra költik el a pénzt.

SecondOrb: A legjobb internetes városépítõ stratégiai játék. www.secondorb.hu

karaura <#wink>

cement
az emberek sok uj dologra nem nyitottak, hanem a megszokotthoz ragaszkodnak, ezért lassul a fejlõdés

respect to the man in the ice cream van

Ezt már ET is tudta, nem újdonság. 😊
jó lenne ha betegség esetén nem szúrkálnának összevissza. csomó jó ötlet van, mégse változik semmi, föl kéne gyorsítani a folyamatokat valahogy.

Sok láma Linux júzer TANULJA MEG használni a Windowst. Linux Powa\' 4 me 2 :)

jaja csernobil 😊 1986 óta lehet ez 😄
na persze a sárgáknál is nagaszakiból és hirosímából hozták az alanyokat 😮
"amugy meg sztem tenyleg az aura lesz ez, csak most mar tudomanyosan."

Azért az még odébb van. 40-80 db fotonból nem lesz még Kirlian fotó. Pláne hogy ott külsõ elektromos teret használnak.
A betegségek diagnosztizálása meg kicsit gyanús így elsõre, túl áltudományosan hangzik.

jonnie
Biztos Csernobil miatt van ez <#vigyor4>

mrzed001
Szóval már atom sem kell, hogy este világítsunk a sötétben 😊

Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.

Dragonball <#beka2>
losz*rt fogja ez a gyomortükrözést felváltani ... 😊
Amúgy meg mivan ha tenoristák kezébe kerül ??? <#eplus2>

na, köttetem ki az áramot a plafonból. minek oda áram, bevilágítom én a teret 😊

uniu
Jobban tetted volna ha te kezded: Kirlian a Krilienkod vagy mi... amugy meg sztem tenyleg az aura lesz ez, csak most mar tudomanyosan.

"A sarlatánok már megint elherdálják a lóvét valami atombaromságra."

ok. megneznem, hogy te a gyomortukrozest vallalnad-e be vagy egy ilyen vizsgalatot. Sott egy gyomortukrozes utan megkerdeznem toled, hogy tkeppen ki is a sarlatan...

\"Holló, Hologram, Honolulu, Holokauszt, Hazugság\"

Akkor azért vettek észre mikor be akartam törni egy házba este 😞(

www.keseru.net A szerelem olyan mint amikor bevizelsz a nadrágodba: mindenki látja rajtad, de csak te érzed a melegét!

jointeer
félek

köcsög

Atomreaktor
😊)))

Axon
Én a kezemet használom zseblámpának...

Azért a Kirilenko hatás már régóta ismert...
(Tessék gyorsan googlezni)

falu
E.T. haza!

...Falu... hátétépé kettõspont per per falu pont me

MEGALOL!!!!!
Ez az egész egy nagy hülyeség. De ha már itt tartunk, én is folyamatosan tesztelem magam, mert a kezemben meleg, illetve forró kávéscsésze, valamint hideg söröskorsó rendszeresen megfordul, és folyamatosan nitrogén és oxigén gáz hatásának teszem ki a kezemet a nap 24 órájában. Csak emlékeztetõül: a levegõ legnagyobbrészt nitrogén és oxigén gázból áll....

A sarlatánok már megint elherdálják a lóvét valami atombaromságra.

NEXUS6
"A kísérleti alanyok kezébe meleg vagy hideg vízzel feltöltött mûanyag palackokat adtak, illetve nitrogén és oxigén gáznak tették ki az alanyok kezét a mérések elõtt."

Ööö mi ebben az újdonság?
A hõmérsékleti sugárzásnak eleve van fénytartományba esõ része. Minnél magasab a hõmérséklet a legintenzívebb tartomány egyre inkább átcsúszik a fény majd az UV, röntgen és gamma tartományba(pár milkó fok esetén ugye)
Pár száz/ezer fokos tárgyak már igen csak láthatóan sugároznak (Pl Nap ugye😉.

Ha valamit meg oxigénbe rakok akkor gondolom fokozódik az oxidáció, ami energia termelõ ugye.

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

Aura-vizsgálók, hajrá! <#idiota>
Nagyon meglepõdnék, ha egy pár dekás anyag, legyen az bármibõl is, ne dobna ki másodpercenként 40-60 fotont... 😊 Bár a cikk nem írja, mennyi idõ alatt mérték ezt a mennyiséget, anélkül meg ugye semmi értelme a számnak. Pusztán a kozmikus sugárzás becsapódásai is simán kelthetnek ennyit. Vajon letesztelték-e a fénykibocsátást mondjuk egy kiló liszten is? 😊

<#wilting>
← ElőzőOldal 2 / 2