96
  • Newfronter
    Dragonball
  • plamex
    losz*rt fogja ez a gyomortükrözést felváltani ... :)
    Amúgy meg mivan ha tenoristák kezébe kerül ???
  • Adenoma
    na, köttetem ki az áramot a plafonból. minek oda áram, bevilágítom én a teret :)
  • uniu
    Jobban tetted volna ha te kezded: Kirlian a Krilienkod vagy mi... amugy meg sztem tenyleg az aura lesz ez, csak most mar tudomanyosan.

"A sarlatánok már megint elherdálják a lóvét valami atombaromságra."

ok. megneznem, hogy te a gyomortukrozest vallalnad-e be vagy egy ilyen vizsgalatot. Sott egy gyomortukrozes utan megkerdeznem toled, hogy tkeppen ki is a sarlatan...

• willis
    Akkor azért vettek észre mikor be akartam törni egy házba este :((
  • jointeer
    félek
  • Atomreaktor
    :))))
  • Axon
    Én a kezemet használom zseblámpának...
  • Epikurosz
    Azért a Kirilenko hatás már régóta ismert...
    (Tessék gyorsan googlezni)
  • falu
    E.T. haza!
  • IoIa
    MEGALOL!!!!!
    Ez az egész egy nagy hülyeség. De ha már itt tartunk, én is folyamatosan tesztelem magam, mert a kezemben meleg, illetve forró kávéscsésze, valamint hideg söröskorsó rendszeresen megfordul, és folyamatosan nitrogén és oxigén gáz hatásának teszem ki a kezemet a nap 24 órájában. Csak emlékeztetőül: a levegő legnagyobbrészt nitrogén és oxigén gázból áll....
  • TheZsenyka
    A sarlatánok már megint elherdálják a lóvét valami atombaromságra.
  • NEXUS6
    "A kísérleti alanyok kezébe meleg vagy hideg vízzel feltöltött műanyag palackokat adtak, illetve nitrogén és oxigén gáznak tették ki az alanyok kezét a mérések előtt."

Ööö mi ebben az újdonság?
    A hőmérsékleti sugárzásnak eleve van fénytartományba eső része. Minnél magasab a hőmérséklet a legintenzívebb tartomány egyre inkább átcsúszik a fény majd az UV, röntgen és gamma tartományba(pár milkó fok esetén ugye)
    Pár száz/ezer fokos tárgyak már igen csak láthatóan sugároznak (Pl Nap ugye;).

Ha valamit meg oxigénbe rakok akkor gondolom fokozódik az oxidáció, ami energia termelő ugye.

• schimi
    Aura-vizsgálók, hajrá!
  • kukacos
    Nagyon meglepődnék, ha egy pár dekás anyag, legyen az bármiből is, ne dobna ki másodpercenként 40-60 fotont... :) Bár a cikk nem írja, mennyi idő alatt mérték ezt a mennyiséget, anélkül meg ugye semmi értelme a számnak. Pusztán a kozmikus sugárzás becsapódásai is simán kelthetnek ennyit. Vajon letesztelték-e a fénykibocsátást mondjuk egy kiló liszten is? :)
  • vg