96
-
Newfronter #16 Dragonball -
plamex #15 losz*rt fogja ez a gyomortükrözést felváltani ... :)
Amúgy meg mivan ha tenoristák kezébe kerül ??? -
Adenoma #14 na, köttetem ki az áramot a plafonból. minek oda áram, bevilágítom én a teret :) -
#13 Jobban tetted volna ha te kezded: Kirlian a Krilienkod vagy mi... amugy meg sztem tenyleg az aura lesz ez, csak most mar tudomanyosan.
"A sarlatánok már megint elherdálják a lóvét valami atombaromságra."
ok. megneznem, hogy te a gyomortukrozest vallalnad-e be vagy egy ilyen vizsgalatot. Sott egy gyomortukrozes utan megkerdeznem toled, hogy tkeppen ki is a sarlatan...
-
willis #12 Akkor azért vettek észre mikor be akartam törni egy házba este :(( -
#11 félek -
#10 :)))) -
#9 Én a kezemet használom zseblámpának... -
Epikurosz #8 Azért a Kirilenko hatás már régóta ismert...
(Tessék gyorsan googlezni) -
#7 E.T. haza! -
IoIa #6 MEGALOL!!!!!
Ez az egész egy nagy hülyeség. De ha már itt tartunk, én is folyamatosan tesztelem magam, mert a kezemben meleg, illetve forró kávéscsésze, valamint hideg söröskorsó rendszeresen megfordul, és folyamatosan nitrogén és oxigén gáz hatásának teszem ki a kezemet a nap 24 órájában. Csak emlékeztetőül: a levegő legnagyobbrészt nitrogén és oxigén gázból áll.... -
TheZsenyka #5 A sarlatánok már megint elherdálják a lóvét valami atombaromságra. -
#4 "A kísérleti alanyok kezébe meleg vagy hideg vízzel feltöltött műanyag palackokat adtak, illetve nitrogén és oxigén gáznak tették ki az alanyok kezét a mérések előtt."
Ööö mi ebben az újdonság?
A hőmérsékleti sugárzásnak eleve van fénytartományba eső része. Minnél magasab a hőmérséklet a legintenzívebb tartomány egyre inkább átcsúszik a fény majd az UV, röntgen és gamma tartományba(pár milkó fok esetén ugye)
Pár száz/ezer fokos tárgyak már igen csak láthatóan sugároznak (Pl Nap ugye;).
Ha valamit meg oxigénbe rakok akkor gondolom fokozódik az oxidáció, ami energia termelő ugye.
-
schimi #3 Aura-vizsgálók, hajrá! -
kukacos #2 Nagyon meglepődnék, ha egy pár dekás anyag, legyen az bármiből is, ne dobna ki másodpercenként 40-60 fotont... :) Bár a cikk nem írja, mennyi idő alatt mérték ezt a mennyiséget, anélkül meg ugye semmi értelme a számnak. Pusztán a kozmikus sugárzás becsapódásai is simán kelthetnek ennyit. Vajon letesztelték-e a fénykibocsátást mondjuk egy kiló liszten is? :) -
vg #1