FC Parma

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gabber_saviola
most akkor Morfeo , hogy-hogy maradt?

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Sheva
<#eljen>

.:.FORZA AC MILAN!!!.:.

Fyrex
0,5?😄DDDDDDDDDd

Avanti Crociati!

Sheva
tõlem 😄DDDDDDDDD
de a Milan hagy legyen már az elsõ 😄DDDDDD

Fyrex
megegyezünk egy 1,5dik helybe?😄DDDDDDDDDDD

Avanti Crociati!

Sheva
második helyre jók vagytok 😄DDDDDDDDDDDDDDD

Fyrex

Avanti Crociati!

Fyrex
Ferdinand Coly,32 éves védõ a Perugia-ból 2 évre írt alá Parma-ban
Próbajátékon van😄aniel Joao Paulo (24éves, brazil csatár)

Avanti Crociati!

Fyrex
😄DDDDDDDDDDDDDDD

Avanti Crociati!

Sheva
<#violent><#gun>

Fyrex
<#violent><#vigyor1>

Avanti Crociati!

Sheva
2006/01/08 ---> <#vigyor1>

Fyrex

Avanti Crociati!

Sheva
hát vele csak többen lesztek 😮OOOO

Fyrex
Egy évre a Parmához szerzõdött Marco Delvecchio, az olasz labdarúgó-válogatott korábbi csatára.

A 32 éves támadó januárban az AS Romától az élvonalból idén kiesett Bresciához igazolt, de a szezon nagy részét különbözõ sérülések miatt kihagyta.

Delvecchio - aki 2001-ben bajnok lett a fõvárosiakkal - 22-szer lépett pályára a válogatottban, s négyszer volt eredményes, köztük a 2000-es Európa-bajnokság döntõjében, amelyen azonban emlékezetes találkozón hosszabbításban a franciák nyertek. (MTI)
---------
jo csatár õ nagyon de már eléggé leáldozoban van
mindenesetre remélem feldobja a csapatot

Avanti Crociati!

Fyrex
igyekszünk

gabbö te meg sirni fux😄DDDDD

Avanti Crociati!

gabber_saviola
😛

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Sheva
fájreksz a bajnoki nyitányra szedd össze a csapatodat 😛PP

gabber_saviola
szíjjeverünktiteket 😛

Rudee
Olasz kupa:

Padova-Parma 0-1

Szar Bayern, szar Bayern :)

Fyrex
FORZA PARMA!!!

Avanti Crociati!

Donar
Lorenzo Sanz, a Real Madrid egykori elnöke vette meg az olasz Parma labdarúgócsapatát.

A korábban szebb napokat is megélt olasz klub hosszabb ideje komoly pénzügyi válságban volt, miután a fõszponzor Parmalat távozott.

Lorenzo Sanz 1995 és 2000 között töltötte be a Real Madrid elnöki posztját.

Ez az!!! Megmenekültünk!!!

FORZA PARMA!!!

FORZA PARMA!!!!!!!!!

Fyrex
ha annyira segiteni akar akkor ne kölcsönbe jöjjön😛😛

Avanti Crociati!

Sheva
Aláírta szerzõdését az AC Parma együtteséhez Bernardo Corradi. Az olasz támadó kölcsönbe került vissza a Serie A-ba, miután egy nem túl jól sikerült idényt töltött el Valenciában.

"Elég nehéz éven vagyok túl én is és a Parma is, remélhetõleg együtt többre leszünk majd képesek" - nyilatkozta Corradi, akinek elsõ számú feladata a Milanhoz szerzõdött Alberto Gilardino pótlása lesz.

Sheva

Sheva
<#wow3><#guluszem1><#hawaii>

Fyrex
<#eljen><#eljen><#eljen>

Avanti Crociati!

Fyrex
bajnokcsapat<#eplus2><#eplus2><#eplus2>

Avanti Crociati!

Donar
CAVA DEI TIRRENI - Questa le formazioni che si affronteranno per le qualificazioni di Coppa Italia.

Cavese - Parma 0:1

g:?

CAVESE(4 3 3): Mancinelli; Arno, Pittilino, Mari, Noccia; Alfano, Tatomir, D'amico T.; Sanetti, Aurino, Setter;
A disposizione: Inserra, Volpicina, D'Amico Marco, Manzo, Di Bolito, Annarumma, Ibekwe.
All. Campilongo

PARMA (4 4 2): Lupatelli; Bonera, Cardone, Contini, Pasquale; Cigarini, Simplicio, Bolano, Bresciano; Dedic, Grieco.
A disposizione: Bucci, Rossi, Stefani, Grella, Savi, Dessena
All. Beretta

Arbitro: Squillace di Catanzaro

FORZA PARMA!!!!!!!!!

Sheva
<#eljen>
kiesés biztos nem lesz 😊

Fyrex
Az angol Manchester City határozott érdeklõdése ellenére az olasz Parmában folytatja a pályafutását Bernardo Corradi, aki klubja, a Valencia kölcsönadott az olasz elsõ osztályban szereplõ együttesnek.

Corradi maga akarta úgy, hogy visszatérjen a házájába a spanyol bajnokságban eltöltött sikertelen szezonja után.

"Csak vissza akart menni Olaszországba, és a Parma volt a legjobb lehetõség" - mondta el Moreno Roggi, Corradi menedzsere. (nso.hu)

Avanti Crociati!

Fyrex
van ez igy😊

Avanti Crociati!

Donar
Elég halott egy fórum.

FORZA PARMA!!!!!!!!!

Donar
Csö, új vaok itt.
Corradi mégse jön, vagyis inkább zátonyra futottak a tárgyalások, mert több pénzt kér a játékos.
Amúgy átjöhettek az indexre, ott nagyobb a zsongás.

FORZA PARMA!!!!!!!!!

Fyrex
jól hát

mellesleg honnan az infó?

Avanti Crociati!

az zsír kár hogy a pármából csak a sonkát csípem

BUDA > miskolc.

Sheva
hát jobb mint a semmi

Rudee
1 évre kapták kölcsön.

Szar Bayern, szar Bayern :)

fernando torres
halihó tiétek Bernardo Corradi !! Sztem jól jártok vele 😊

Fyrex
"gyááááááá"😄

Avanti Crociati!

Álmodj királylááány 😄DDDDDD

BUDA > miskolc.

McFrost
lehet elõtte is, mondjuk 3-4.!

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

Fyrex
még igazolunk ám vkit!

Avanti Crociati!

Fyrex
ha én itt egér nélkül tudok fórumozni akkor a Parma is ott lessz vhol Gila nélkül

nah jó vszinu a kiévó után de majd meglátjuk! 😉

Avanti Crociati!

McFrost
Gilardino nélkül? Na azt én is megnézem...

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

Fyrex
majd meglátjuk mi lessz ebben a szezonban 😛😛😛

Avanti Crociati!

McFrost
Csak Neked!
Van még olyan amin lealázzuk a Párnát, kell?😄DD

Fyrex
<#eljen><#eljen><#eljen>

Avanti Crociati!

McFrost

McFrost