FC Parma
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Próbajátékon van😄aniel Joao Paulo (24éves, brazil csatár)
Avanti Crociati!
A 32 éves támadó januárban az AS Romától az élvonalból idén kiesett Bresciához igazolt, de a szezon nagy részét különbözõ sérülések miatt kihagyta.
Delvecchio - aki 2001-ben bajnok lett a fõvárosiakkal - 22-szer lépett pályára a válogatottban, s négyszer volt eredményes, köztük a 2000-es Európa-bajnokság döntõjében, amelyen azonban emlékezetes találkozón hosszabbításban a franciák nyertek. (MTI)
---------
jo csatár õ nagyon de már eléggé leáldozoban van
mindenesetre remélem feldobja a csapatot
Avanti Crociati!
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
A korábban szebb napokat is megélt olasz klub hosszabb ideje komoly pénzügyi válságban volt, miután a fõszponzor Parmalat távozott.
Lorenzo Sanz 1995 és 2000 között töltötte be a Real Madrid elnöki posztját.
Ez az!!! Megmenekültünk!!!
FORZA PARMA!!!
FORZA PARMA!!!!!!!!!
"Elég nehéz éven vagyok túl én is és a Parma is, remélhetõleg együtt többre leszünk majd képesek" - nyilatkozta Corradi, akinek elsõ számú feladata a Milanhoz szerzõdött Alberto Gilardino pótlása lesz.
.:.FORZA AC MILAN!!!.:.
.:.FORZA AC MILAN!!!.:.
Cavese - Parma 0:1
g:?
CAVESE(4 3 3): Mancinelli; Arno, Pittilino, Mari, Noccia; Alfano, Tatomir, D'amico T.; Sanetti, Aurino, Setter;
A disposizione: Inserra, Volpicina, D'Amico Marco, Manzo, Di Bolito, Annarumma, Ibekwe.
All. Campilongo
PARMA (4 4 2): Lupatelli; Bonera, Cardone, Contini, Pasquale; Cigarini, Simplicio, Bolano, Bresciano; Dedic, Grieco.
A disposizione: Bucci, Rossi, Stefani, Grella, Savi, Dessena
All. Beretta
Arbitro: Squillace di Catanzaro
FORZA PARMA!!!!!!!!!
Corradi maga akarta úgy, hogy visszatérjen a házájába a spanyol bajnokságban eltöltött sikertelen szezonja után.
"Csak vissza akart menni Olaszországba, és a Parma volt a legjobb lehetõség" - mondta el Moreno Roggi, Corradi menedzsere. (nso.hu)
Avanti Crociati!
Corradi mégse jön, vagyis inkább zátonyra futottak a tárgyalások, mert több pénzt kér a játékos.
Amúgy átjöhettek az indexre, ott nagyobb a zsongás.
FORZA PARMA!!!!!!!!!
BUDA > miskolc.
BUDA > miskolc.
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
nah jó vszinu a kiévó után de majd meglátjuk! 😉
Avanti Crociati!
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
Van még olyan amin lealázzuk a Párnát, kell?😄DD

<#violent>#violent><#gun>#gun>