FC Parma
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
FORZA ITALIA! I CAMPIONI DEL MONDO SIAMO NOI!

de az msn cimem [email protected] szal egyértelmû sztem ha én veszlek fel 😊
Avanti Crociati!
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
8' A. Camorani
24' G. Cozzolino
28' D. Morfeo
31' <1 - 0>1 - 0> M. Marchionni
<#crazya>#crazya><#crazya>#crazya><#crazya>#crazya><#crazya>#crazya>
Avanti Crociati!
kár hogy nem a parmáról beszélünk..
aki érdekel azokat olvasom többi /ignore
a Violák éve lesz?
3-0, Fiore
34' Fiorentina <2 - 0>2 - 0> Parma
2' <1 - 0>1 - 0> L. Toni
24' <2 - 0>2 - 0> L. Toni
Avanti Crociati!
de nem ez az a meccs ahol a parmanak domborítani kell
szvsz idén is a benntmaradás a cél
Avanti Crociati!
___Bresciano___Morfeo___C.Zanetti___Marchionni
Antonio Lopez___P.Cannavaro___Bonera___Daniel Alves
_______________________Frey
sztem összehozható lenne jövõre
Az AC Parma együttese újabb érzékeny veszteséget szenvedett, miután kiderült, hogy Daniele Bonera új sérülést szenvedett el. A védõ a Treviso elleni bajnokin vált harcképtelenné, és izomszakadása miatt újabb heteket kénytelen partvonalon kívül tölteni. A kluborvos Massimo Manara tájékoztatása szerint csak a hét második felében elvégzett tesztek után derül majd ki, hogy Bonerának mennyit kell majd kihagynia.
Avanti Crociati!
Nagy tervekkel vág neki az AC Parma megerõsítésének Lorenzo Sanz. Az egykori Real Madrid elnök a közeljövõben megvásárolja az egykor szebb napokat is megélt egyletet, s a spanyol üzletember szeretne elsõsorban néhány régi, a város labdarúgó klubjában korábban már szerepelt sztárt ismét visszacsábítani, Marco Di Vaio visszavásárlásáról lehet itt elsõsorban szó, de már felmerült Sebastian Frey visszatérése is.
Oreste Cinquini, a klub sportigazgatója az egyik rádióadónak beszélt arról, hogy a jövendõ presidente miként képzeli majd el a jövõt:
"Sokat tárgyaltunk már arról, hogy a közeljövõben mik a tervei Sanznak. Több, korábban meghatározónak számító játékos visszatérése szóba került közöttünk, és lehet, hogy már a januári átigazolási idõszakban megtörténhet mindez!"
Avanti Crociati!
Az AC Parma új tulajdonosának Lorenzo Sanznak elsõ nagy igazolása Marco Di Vaio visszacsábítása lehet a klubhoz. A válogatott támadó már 1999 és 2002 között viselte a sárga-kékek mezét, ezt követõen azonban a Juventus, majd a Valencia játékosa lett.
A korábbi Real Madrid elnök kiszemeltjei között van még Daniel Alvés a Sevilla 22 esztendõs védõje, valamint az Atletico Madrid bal oldali hátvédje Antonio Lopez.
Avanti Crociati!
26' G. Pasquale
34' <1 - 0>1 - 0> F.H. Simplicio
Copyright © 1998-2005 LiveScore.com

ek meg sokat kell tanulni hogy okos ember legyek
és ezért kevés a zzidõ forumozni 😄DD
Avanti Crociati!
rátok nem mertem tenni tippmikszen
Szar Bayern, szar Bayern :)