FC Parma

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fyrex
akkor már ketten vagyunk!

Avanti Crociati!

gabber_saviola
nyerni fogtok érzem

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

gabber_saviola
FORZA PARMA & FORZA MORFEO

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

gabber_saviola
Avanti Parma

Fyrex
FORZA PARMA!!!<#eljen><#worship>

Avanti Crociati!

bmffm856
na...ma este a parmai sonka iránti tiszteletbõl...Forza Parma! Forza Prosciutti! 😄😄

FORZA ITALIA! I CAMPIONI DEL MONDO SIAMO NOI!

Fyrex
<#worship><#worship><#worship>

Avanti Crociati!

gabber_saviola

gabber_saviola

Sheva
hmmm akkor kivett fel? a nevébe Forza Parma volt azt hittem te vagy az 😄

.:.FORZA AC MILAN!!!.:.

Fyrex
a régi msn címeden még annó felvettelek, ami most az aláírásodban van azon nem még

de az msn cimem [email protected] szal egyértelmû sztem ha én veszlek fel 😊

Avanti Crociati!

Sheva
Fájreksz te vetté fel msn-en partnernak?

McFrost
Morfeus is bemátrixolt egyet...

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

Sheva
2:0 MOrfeo

Fyrex
Parma <1 - 0> Lecce
8' A. Camorani
24' G. Cozzolino
28' D. Morfeo
31' <1 - 0> M. Marchionni

<#crazya><#crazya><#crazya><#crazya>

Avanti Crociati!

Fyrex
nah hétvégén bedaráljuk a leccét a Tardiniben 😛

Avanti Crociati!

franco
toni gólt lõ, a mester arca elégedettségtõl torz

aki érdekel azokat olvasom többi /ignore

franco
firzunul

Fyrex
lessz ez még ígyse

Avanti Crociati!

franco
úgy tûnik, de itt az alapok biztosabbnak tûnnek

kár hogy nem a parmáról beszélünk..

Sheva
a fio idén olyan lesz mint tavaly az udine

franco
Dessenával mi van? nem nagyon tudom követni a dolgokat mostanában

franco
Fiore is jó mióta visszajött
a Violák éve lesz?

3-0, Fiore

Fyrex
óóó fióre hogy mentél volna inkább sakkozni....

Avanti Crociati!

Fyrex
NEM HALLOM, NEM HALLOM, NEM HALLOM, DE LÁTOM BASZKI!!!! .@@@

Avanti Crociati!

franco
34' Fiorentina <2 - 0> Parma
2' <1 - 0> L. Toni
24' <2 - 0> L. Toni

franco
nos, az egy dolog hogy bojinov és pazzini társaságában bizonyítani kell, de ez már....

Fyrex
sajnos ez így van, nagyon nagyra tartom LUKA TÓNI-t, nagyon jó játékos, de szvsz ne ellenünk villogjon 😄DDD

Avanti Crociati!

franco
Toni durván nyomja idén. igazi sztár lesz belõle, del piero vagy vieri trónörököse

de nem ez az a meccs ahol a parmanak domborítani kell
szvsz idén is a benntmaradás a cél

Fyrex
hajajajjjajj....tóni, tóni, tóni mér kell azt a nyüves labdát állandóan a kapuba rugni <#szomoru2><#szomoru2><#szomoru2>

Avanti Crociati!

franco
_______________di Vaio___Corradi
___Bresciano___Morfeo___C.Zanetti___Marchionni
Antonio Lopez___P.Cannavaro___Bonera___Daniel Alves
_______________________Frey

sztem összehozható lenne jövõre

Sheva
ahhoz elkellene egy két sztár 😛

Fyrex
nem rossz 5let 😛

Avanti Crociati!

franco
minden tiszteletem az övé ha a következõ szezonban kupás helyen végeznek

Fyrex
· Bonera újra megsérült

Az AC Parma együttese újabb érzékeny veszteséget szenvedett, miután kiderült, hogy Daniele Bonera új sérülést szenvedett el. A védõ a Treviso elleni bajnokin vált harcképtelenné, és izomszakadása miatt újabb heteket kénytelen partvonalon kívül tölteni. A kluborvos Massimo Manara tájékoztatása szerint csak a hét második felében elvégzett tesztek után derül majd ki, hogy Bonerának mennyit kell majd kihagynia.

Avanti Crociati!

Fyrex
· Sanz nagy terveket szõ Parmában

Nagy tervekkel vág neki az AC Parma megerõsítésének Lorenzo Sanz. Az egykori Real Madrid elnök a közeljövõben megvásárolja az egykor szebb napokat is megélt egyletet, s a spanyol üzletember szeretne elsõsorban néhány régi, a város labdarúgó klubjában korábban már szerepelt sztárt ismét visszacsábítani, Marco Di Vaio visszavásárlásáról lehet itt elsõsorban szó, de már felmerült Sebastian Frey visszatérése is.

Oreste Cinquini, a klub sportigazgatója az egyik rádióadónak beszélt arról, hogy a jövendõ presidente miként képzeli majd el a jövõt:

"Sokat tárgyaltunk már arról, hogy a közeljövõben mik a tervei Sanznak. Több, korábban meghatározónak számító játékos visszatérése szóba került közöttünk, és lehet, hogy már a januári átigazolási idõszakban megtörténhet mindez!"

Avanti Crociati!

Fyrex
· Sanz elsõ igazolása Di Vaio visszacsábítása lehet

Az AC Parma új tulajdonosának Lorenzo Sanznak elsõ nagy igazolása Marco Di Vaio visszacsábítása lehet a klubhoz. A válogatott támadó már 1999 és 2002 között viselte a sárga-kékek mezét, ezt követõen azonban a Juventus, majd a Valencia játékosa lett.

A korábbi Real Madrid elnök kiszemeltjei között van még Daniel Alvés a Sevilla 22 esztendõs védõje, valamint az Atletico Madrid bal oldali hátvédje Antonio Lopez.

Avanti Crociati!

gabber_saviola
34' Parma <1 - 0> Treviso
26' G. Pasquale
34' <1 - 0> F.H. Simplicio
Copyright © 1998-2005 LiveScore.com

franco
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1118347822&order=reverse&index=2

gabber_saviola
sose fogom megérteni, hogy egy ilyen jó focista mint Morfeo, mé nem felet meg az inter vezetõinek....

Fyrex
havernál volt

ek meg sokat kell tanulni hogy okos ember legyek
és ezért kevés a zzidõ forumozni 😄DD

Avanti Crociati!

gabber_saviola
hova tünt fájreksz?

gabber_saviola
pont ezért

franco
sajnos ez már nem az a Parma

gabber_saviola
sokat gondolkoztam, de rizikós nagyon

franco
😄DDDDDDDDDDDDdd

gabber_saviola
forza Parma

rátok nem mertem tenni tippmikszen

Rudee

Szar Bayern, szar Bayern :)

Sheva
kurva nagy 😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

McFrost
VAN MIT!

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8