2299
FC Parma
-
#363 a fio idén olyan lesz mint tavaly az udine -
#362 Dessenával mi van? nem nagyon tudom követni a dolgokat mostanában -
#361 Fiore is jó mióta visszajött
a Violák éve lesz?
3-0, Fiore -
#360 óóó fióre hogy mentél volna inkább sakkozni.... -
#359 NEM HALLOM, NEM HALLOM, NEM HALLOM, DE LÁTOM BASZKI!!!! .@@@ -
#358 34' Fiorentina [2 - 0] Parma
2' [1 - 0] L. Toni
24' [2 - 0] L. Toni -
#357 nos, az egy dolog hogy bojinov és pazzini társaságában bizonyítani kell, de ez már.... -
#356 sajnos ez így van, nagyon nagyra tartom LUKA TÓNI-t, nagyon jó játékos, de szvsz ne ellenünk villogjon :DDDD -
#355 Toni durván nyomja idén. igazi sztár lesz belőle, del piero vagy vieri trónörököse
de nem ez az a meccs ahol a parmanak domborítani kell
szvsz idén is a benntmaradás a cél -
#354 hajajajjjajj....tóni, tóni, tóni mér kell azt a nyüves labdát állandóan a kapuba rugni -
#353 _______________di Vaio___Corradi
___Bresciano___Morfeo___C.Zanetti___Marchionni
Antonio Lopez___P.Cannavaro___Bonera___Daniel Alves
_______________________Frey
sztem összehozható lenne jövőre -
#352 ahhoz elkellene egy két sztár :P -
#351 nem rossz 5let :P -
#350 minden tiszteletem az övé ha a következő szezonban kupás helyen végeznek -
#349 · Bonera újra megsérült
Az AC Parma együttese újabb érzékeny veszteséget szenvedett, miután kiderült, hogy Daniele Bonera új sérülést szenvedett el. A védő a Treviso elleni bajnokin vált harcképtelenné, és izomszakadása miatt újabb heteket kénytelen partvonalon kívül tölteni. A kluborvos Massimo Manara tájékoztatása szerint csak a hét második felében elvégzett tesztek után derül majd ki, hogy Bonerának mennyit kell majd kihagynia. -
#348 · Sanz nagy terveket sző Parmában
Nagy tervekkel vág neki az AC Parma megerősítésének Lorenzo Sanz. Az egykori Real Madrid elnök a közeljövőben megvásárolja az egykor szebb napokat is megélt egyletet, s a spanyol üzletember szeretne elsősorban néhány régi, a város labdarúgó klubjában korábban már szerepelt sztárt ismét visszacsábítani, Marco Di Vaio visszavásárlásáról lehet itt elsősorban szó, de már felmerült Sebastian Frey visszatérése is.
Oreste Cinquini, a klub sportigazgatója az egyik rádióadónak beszélt arról, hogy a jövendő presidente miként képzeli majd el a jövőt:
"Sokat tárgyaltunk már arról, hogy a közeljövőben mik a tervei Sanznak. Több, korábban meghatározónak számító játékos visszatérése szóba került közöttünk, és lehet, hogy már a januári átigazolási időszakban megtörténhet mindez!" -
#347 · Sanz első igazolása Di Vaio visszacsábítása lehet
Az AC Parma új tulajdonosának Lorenzo Sanznak első nagy igazolása Marco Di Vaio visszacsábítása lehet a klubhoz. A válogatott támadó már 1999 és 2002 között viselte a sárga-kékek mezét, ezt követően azonban a Juventus, majd a Valencia játékosa lett.
A korábbi Real Madrid elnök kiszemeltjei között van még Daniel Alvés a Sevilla 22 esztendős védője, valamint az Atletico Madrid bal oldali hátvédje Antonio Lopez. -
#346 34' Parma [1 - 0] Treviso
26' G. Pasquale
34' [1 - 0] F.H. Simplicio
Copyright © 1998-2005 LiveScore.com
-
#345 http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1118347822&order=reverse&index=2
#80 -
#344 sose fogom megérteni, hogy egy ilyen jó focista mint Morfeo, mé nem felet meg az inter vezetőinek....
-
#343 havernál volt
ek meg sokat kell tanulni hogy okos ember legyek
és ezért kevés a zzidő forumozni :DDD -
#342 hova tünt fájreksz? -
#341 pont ezért -
#340 sajnos ez már nem az a Parma -
#339 sokat gondolkoztam, de rizikós nagyon -
#338 :DDDDDDDDDDDDDdd -
#337 forza Parma
rátok nem mertem tenni tippmikszen -
Rudee #336 Delvecchio gólja. -