1995
Google Earth
-
#75 Niagara
-
#74 Hát a nílus mellett! :-DDDD
(29.58, 31.08)
Sajna a szfinx csak jelölve van, nem látható... -
#73 én mozdítom meg az egeret és igy tök jó ( minek, Ázsiánál a nagy fehérségre zoomolj rá:) ) -
#72 piramisok hol vannak? -
#71 Adj koordinátákat plz! -
#70 Mozog???? -
#69 gyáh, a Himaláját nézem nemtom milyen nagyításban, de kibasz**** érdekes ahogy mozog a kép! -
#68 Há ott vannak a koordináták!
Amúgy a nagy tavaknál -
#67 Ez merre úszkál? :) -
#66 Mer' látni látható, viszont nem kivehető...a világűrből...a Google Earth meg nem rendelekzik egyelőre azon területekről részletesebb textúrákkal... :))) -
#65 Hehh, nem kicsi :-)
-
#64 ez frissebb infó, de akkor én miért nem látom a Nagy Falat? :) -
#63 Ilyen nekem is van! :-)
"Évtizedeken keresztül népszerű nézet volt, hogy az ember alkotta objektumok közül csak a Nagy Fal és Hollandia védőgátjai látszanak az űrből. Így nem csoda, hogy első űrhajósuk bejelentése elkeserítette az ázsiai ország lakóit. Liwei tapasztalatai alapján a tankönyveket is javítani kellett volna, de az oktatási biztosok most megnyugodhatnak: a Nemzetközi Űrállomásról készítetett felvételek bizonysága szerint a Nagy Fal látható szabad szemmel az űrből."
National Geographic -
Darkboy #62 Csernus: - Hazucc ha mondom köcsög kínai!
Kínai: - De hát én.. én... láttaaamm....
CSernus: - Hazucc! Bevállalod? Hát persze h nem, megint tele vagy cuccal!
[Szerkesztve: 18:51] -
#61 "Nem is látszik az űrből a Kínai Nagy Fal
A kínai oktatási minisztérium átíratja a tankönyveket, mert kiderült: a Kínai Nagy Fal nem is látszik az űrből. A hatóságok felszólították Yang Liweit, az ázsiai ország első űrhajósát, hogy véleményezze a tankönyvek anyagát. Liwei ugyanis a Földre visszatérve azt nyilatkozta: nem látta az űrből a kínaiak büszkeségét." -
#60 #57 -
#59 Az ingyenes "3D"-s világtérkép... -
#58 Sajnos ez 2002-es mert nincs rajta a melóhelyem se ami tavaly épült és a hungaroring is a régi:( -
#57 Jah, közben rájöttem, hogy 3D-s. -
#56 gondolom ugyan azt a database-t használja, de a felülete barátságos, el tudsz menteni saját helyeket, illetve ebben X,Y,Z irányban mozgathatod a kamerát (asszem a másikban csak 2 irány megy) -
#55 szerencsétlen, oda írtam ki lentebb a linket azt letöltöd oszt megy -
#54 Ez miben különbözik a maps.google.com satellite részétől? -
#53 De aki rámutat annak emelem a kalapom! ;-) -
#52 Na ezaz, itt most azért megfelelő nagyítás adott, de nem látni a falat, legalábbis nem tűnik ki az utak/folyók/egyebek közül... -
#51 Megfelelő nagyítással minden látszik az űrből is...de szabadszemmel nem látható még a Kínai Nagyfal sem...mint kiderült... :) -
#50 Kínai nagy falat látta már vki?
Én vagy 3/4 órája kutatom, eddig semmi, a hazug gecik meg aszongyák láccik a zűrből! :-)
Piramisok RULEZ! -
#49 Tessék:
(de mosmá' jó lenne, ha letöltenétek...) -
#48 #39 -
Attiska #47 Ja. :( Valaki doba egy szkrínsotot Kispestről, pontosabban az Europark-ról meg a környékéről? Még pontosabban az Ibis hotel melletti zárt parkolóról? Innét tudom leellenőrizni, hogy milyen friss a kép. :) -
Cicero #46 "(Beta Temporarily Closed)"
:((( -
Darkboy #45 mi a kurvaannya! prohoz krekk? apjafasza :) -
#44 nm -
#43 Szerinted? :) Amúgy van már krekk a Pro-hoz? :) -
#42 nahát :o thx -
Darkboy #41 nekem pro van. ugyanaz? :) -
#40 Itt:
-
#39 http://akyyy.uw.hu/ftp/GoogleEarth.exe
klikk
még jó hogy feltettem ide :) -
Attiska #38 Nemár, nem lehet letölteni jelenleg. :(
"Welcome, frustrated would-be planet surfer.
We appreciate your interest in accessing 3D geospatial information, but due to the technical limitations of this beta launch, Google Earth has been forced to take a brief breather. Please check back with us soon.
Thanks,
The Google Earth Team" -
#37 nm -
köszi!!!