1995
Google Earth
-
nbj #115 "nyomtatható minőségű, nagy felbontású műholdképeket biztosító verzió pedig évi 400 dollárba kerül."
400 dollár? menniyre jók azok a képek h ennyit kell fizetni????? -
#114 Kamcsatkán!!! :-) -
nbj #113 vagy szibériában :) -
#112 Csak 2vel kevesebb mint kéne... -
nbj #111 egy pár felhő karcoló van :) -
#110 Tán Nevadában keress ilyet, Vegastól valamerre a sivatagban :-) -
nbj #109 meg a balaton egy része: pl, balatonalmádi,alsóörs( a nyaralónkat is megtaláltam :)), füred meg az ilyenek -
#108 hol van egy bizonyos katonai létesítmény ami ki van takarva? -
#107 Ground Zero - NY
-
#106 h érted, h "korábbi gépeket"? -
orkenyid #105 Most megy!!!! -
thomyka #104 Az a helyzet, hogy béta állapotára tekinteve egyenlőre nem engedik letölteni több embernek az oldalukról a programot. De ez nem is lenne gond, mert máshol is megtalálható a progi, és fel is lehet telepíteni, de mivel IP cím alapján beazonosította a korábbi gépeket, csak azokon engedélyezi a szerverrel való kapcsolatot. -
#103 Csatlakozom a "nemműködők" táborához -
orkenyid #102 Nekem is ugyanezt írja...
Tűzfal nélkül is próbáltam már 2 gépen is, de ugyse megy sehogyse :( -
#101 nekem is ez a gondom.léci írj,ha rájössz a probléma okára. -
#100 Elég érdekes. Írtam a supportnak remélem válaszolnak és mondanak valami jót :) -
#99 Persze. De mondom, akkor se megy ha kikapcsolok mindent. -
#98 Hmm, mi a túró lehet?! A tűzfal beállítása után resetelted a internet kapcsolatot? -
#97 Énis letöltöttem, de kiírja hogy nem tud csatlakozni. Pedig nagyon érdekelne. Ad egy linket megnéztem.. azt írja állítsam be a tűzfalat stb. Beállítom és akkor se megy, de ha kikapcsolok mindent akkor se. Mitől lehet? "We were unable to connect the google servers to activate your account, please verify that your internet connection is working properly..." -
_Vegeta_ #96 Azok szep helyek. :)) -
#95 Tök véletlenül tudom, de mégsem látom.
Amúgy én pl. a Mátra környékét nézegettem, és olyan helyek vannak feltűntetve, mint: RECSK, Mátraderecske, Parád, Som-hegy, Remete-tető, Szederjes, etc... -
_Vegeta_ #94 Ha nemtudod hol kell keresni nem talalod meg soha. :)
A program egyebkent so-so, inkabb maradok a worldwindnel, ez kiba lassan huzza le a kepeket. :)
Laccik meg az amcsik is tudjak mien fontos nyiregyhaza kornyeke, a nagyobb varosokbol szinte csak mi vagyunk eddig benne (legalabbis egy reszunk) :D. -
#93 Nem tom, szerencsére nekem egyből kapcsolódik mindig. -
#92 Sokan csesztetik eccerre biztos. -
#91 Ja, értem...de ez elég fura... -
orkenyid #90 Letölteni letudom de amikor elindítom akkor kiírja hogy nem tud csatlakozni
Egyébként először a #39-ben leírttal próbáltam -
#89 Egy újabb ember, aki nem olvas vissza...
Katt a #39-es linkjére, és remélhetőleg menni fog... :) -
orkenyid #88 http://desktop.google.com/download/earth/GoogleEarth.exe
Innen letölthető, de nekem nem akar menni :(
Azt írja hogy nem tud csatlakozni -
#87 Igen, donb az van, láttam. Hát ha egy kis donbon van, akkor azon van, 3D-ben amúgy is lapos lenne. :-) -
#86 jah, de ha 3D-ben nézed, ott van egy domb, és kicsit furcsa a formája:D -
#85 EZ A KURVA KOMOLY!!! :-)
-
Attiska #84 Jól van na, nekem a 39 kiesett, pont akkoriban írtam a hozzászólásomat. :) -
#83 Loál :-)))
Csak nyugi, térképejj ;-) -
#82 Bazz nem hiszem el, komolyan! Katt már a #39-es hozzászólás linkjére!!! -
#81 Ottvan nihol!
-
Attiska #80 Ez a 2002-es kép. Ugyanez van a Kexhole-ban is. Letölteném, de honnét? :( Valaki nem tudná feldobni egy oldalra? -
#79 Pedig megnéztem volna -
#78 Csernobil nincs részletezve sajna... -
#77 Melyik, és mi van vele? :) -
#76 szabadság szobor?