1995
Google Earth
-
peterx #355 Majd az lesz nayg durranás ha ÉLŐKÉPET mutat a Google Earth :)) (Szóval kocsik meg minden folyamatosan mozog) azt vajon mért nem lehet megcsinálni? -
gyűjtő #354 Köszönöm #352; #353. -
#353 De csak Earth-ban tudod megjeleníteni. -
#352 Layers - DG Coverage 2002-2005
-
gyűjtő #351 Javítok:#348!! -
gyűjtő #350 Hello Grusi!
2 kérdésem van:
A #248 hozzászólásod a Google Maps lapra vonatkozik-e?
Hogyan lehet a képek készítésének időpontját ellenőrizni? Hol található az a layer, amit be kell kapcsoni?( láthatod, nem vagyok egy számítógépes guru!) -
#349 100m-re csusztam le az éles határol:S -
Grusi #348 rengeteg képből van ez összevágva, pl. a mi kertünkről 2005-ös kép van, de a széna térről már csak 2001-es. Van egy layer, amit bekapcsolva láthatod, hogy mikor készült a kép. -
#347 jó régi képeket használ, az biztos:/ meglestem a kerületünket. már nem is tudom hány éve nem így néz ki bizonyos pontja. ha nem látom ezt a felvételt, tutira el is felejtem, hogy így nézett ki anno. [nem túloz]
azt hittem jobb lesz azért:( -
#346 kár, pedig télleg érdekes lett volna megnézni..
aztán hogy az észak-amerikai google, mikor lesz hajlando dél-amerikát nagyfelbontásban megjeleníteni, az csak z idő kérdése, nagyon sok idő kérdése. inkább helyette kidolgoznak egy préri közepén levő 50 fős falvat.. -
#345 Legalább már felhőt is találtam :) -
tomo #344 azert nem latod, mert nem eleg nagy a felbontas arrafele, majd egyszer talan oda is eljutnak, hogy nagy felbontasu kepet csinaljanak. addig nem nyero a helyszin a google mapson. -
#343 bazz.. elvileg ilyen rajzoknak kell rajta lennie. nemvágom mér nem látok semmit. :( -
#342 köszi szépen! -
tomo #341 http://maps.google.com/maps?ll=-14.711667,-75.175833&spn=0.113176,0.239399&t=k&hl=en -
#340 Nazca-fennsík koordinátáit nem tudnátok megadni véletlenül? rengeteget kerestem, de nem találtam sehol. :( -
ACE #339 Asszem az alapban is benne van a listában, nem sok látszik csak leszállópályák, meg valami nagy tó mellette. -
#338 Télleg srácok, nevadai 51 -es körzet hol van? Mennyi látszik belőle? -
#337 Fura, mert ilyeneket énis találtam Budafokon...azt hittem világító reflektorú kamionok... -
#336 Vmiért az előbb nem töltötte be őket...:( de most már működik, nagyon fain! -
#335 Vannak még ilyen programok,a worldwinden kívül?
-
#334 De érdekes a kép.még mindig nem tudom micsoda
-
#333 Bocsi a nagy képér,és megtaláltam a screenshotkép gombot thx -
#332 Legközelebb ekkora képet légyszíves url-lel szúrj be. Egyébként meg van "screenshot" gombja a proginak... -
#331 Vagy az ufó benyomta a nitrót? -
#330 Kigyulatt egy villanyoszlop?
-
#329 Hát sok van, de pl. Róma elég részletes a Vatikánnal együtt, nem tudom miért mondod, hogy zöldes paca.
Amúgy a legtöbb nagyváros részletes. -
#328 meg meg még = látszik még
-
#327 Srácok, melyik város meg meg még kurva jól?
Mert Berlin meg Róma pölö egy nagy zöldes paca, míg Budapesten meg tudtam keresni a házunk...Mondjuk nemzom miért, de a kerületünk annyira jól megvan, hogy a meki előtti ponyvás asztalok is látszanak... -
tudatlanka #326 #303 még él... -
qqwww #325 tud valaki a PRO -hoz egy működő (nem lejárt )azonosítót kipróbálás céljából ? -
#324 vannak beépülő moduljai (GPS, stb..) amik a normál verzióban le vannak tiltva.. -
#323 De én letöltöttem a Google Eart Pro-t a hivatalos oldalról és egy magyar cégre kértem 7 napos licenszt is. Ami meg is van! De nem tudom, hogy mivel tud többet, látszatra ugyanaz..... -
#322 Igazad lehet. -
#321 Nagy tévedésben vagytok:
A Google Earth-nak 3 verziója van:
1. Google Earth -> Ez ingyenes bárki letöltheti!
2. Google Earth Plus -> 20 dollárért lehet megvenni!! Egy-két plusz funkcióval tud többet pl.: a már említett GPS funció, nagyfelbontású nyomtatás stb
3. Google Earth Pro -> Ebbben már nagyon sok extra van!! 400 dollár a licens 1 évre!
De ha nekem nem hisztek a honlapon ugyanez le van írva!!:
Google Earth products
Egyébként én is letöltöttem ezt a ugynevezett Google Earth Pro Cracket... de szerintem ez csak a Plus verzió funkcióit tette elérhetővé....
-
#320 Ah, nem 443, hanem 80.
Jó ez a GPS funció, de még finomíthatnának rajta egy keveset! -
#319 de le van törölve -
#318 kh.google.com
port: 443
Ez a helyes cím? -
#317 Nekem nem tud kapcsolódni a szerverhez. Mi lehet a baj? -
#316 Hmm, hát ezt nem értem...