90-es évek zenéi

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jó lesz ez is, köszi!

Inhouse
Ezt találtam:
Happiness - Love

Sajnos, mint a youtube-os, lehet, hogy ez sem pont az a verzió...

Üdv Inhouse

IMYke2.0.0.0
Szerintem, Te ennek a brutálisan hosszú verziójára emlékszel. Abban tépték rendesen.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Érdekes, én is beírtam Youtubeon, hogy Happiness - Love, de nekem nem találta meg 😊

Inhouse
Vagy inkább ez?

Üdv Inhouse

Megtaláltam a DJ-nek a honlapját, aki azt a megamixet csinálta, amiben volt ez a szám is, és ott volt tracklist a mixhez.

Viszont a zenét azt nem találom sehol neten.

Inhouse
Éljen, éljen! 😊

Üdv Inhouse

Inhouse
Mesélj, hogy sikerült?

Üdv Inhouse

Inhouse
Egyik sem az...viszont ez gyanús, de hiányérzetem van, lehet, hogy akkor jobban tetszett?
Sisters of Mercy feat. Ofra Haza: Temple of love

Üdv Inhouse

Közben kiderítettem, ez az a zene, amit kerestem:

Happiness - Love

Inhouse
Pedig látod, próbálkoztunk! 😊

Üdv Inhouse

Inhouse
Van ez fórum, a maga lehetõségeivel. Ezeket lehet használni, mert hát minek lennének, ha nem használnánk? Ha valakinek nem megy, és szeretne megoldást, akkor keres. Ilyen pl. a Firefox és az ahhoz való flashblock plugin. Mindkettõ ingyenes. Nekem 5Mb-es netem van, mégis használom. Csak egy kis play gomb jelenik meg a flashek helyén, amit meg akarsz nézni elindítod...a reklámok zöme is ilyen, azon is segít...
Szerintem...

Üdv Inhouse

IMYke2.0.0.0
A "Mata Hari" számát is hallottad elhunyt csalogányunknak?
És az Iggy Pop-osat?

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Inhouse
Akkor csak szenilis vagyok! 😊
Erre is emlékszem, de nem ez az, látod, már lassan ebben is elbizonytalanodok, hogy mire is emlékszem, de határozottan rémlik, hogy Ofra Haza volt...
Köszönöm!

Üdv Inhouse

Inhouse
Nem, sajnos nem ez az... kicsit keményebb volt. Arab ének fülbemászóbb, és volt benne (talán a refrén) egy olyan "batukázós", zúzós rész...

Köszönöm azért! 😊

Üdv Inhouse

IMYke2.0.0.0
17 órára felér valami a Youtube fiókomra... Szerintem, érdemes lesz meghallgatni az újabb remixemet. <#vigyor5>

25570-re nincs semmi tipp?

kaposi1
Nálam nincs gond, csak gondoltam tekintettel lehetnének másokra is.<#ravasz1>

Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:

IMYke2.0.0.0
Nekem is belassítja - 0,5 MBit-tel...
De, ha be akarok nézni ide, akkor külön fülön megnyitom, a topikot, és addig olvasom egy nagyobb számú olvasatlan topik üzeneteit.

kaposi1
Srácok!

Név és cím nélkül.
Arra még nem gondoltatok hogy a sok linkelt YouTube-s videó miatt akinek gyengébb a nete szinte már meg sem tudja nyitni az oldalt.
Tudok olyanról aki bár nagyon nagy gyûjtõ, de ez miatt már be sem néz ide.<#szomoru1>

zalrobto

ja meg a kedvencem is fenn van rajta

90s EURODANCE MINDÖRÖKKÉ!!! GO MAN UNITED!!! HALA MADRID ! 80s évek rock zenéi és napjaink rock-ja 80s stilusban

zalrobto

az egyik szám róla<#wink>

90s EURODANCE MINDÖRÖKKÉ!!! GO MAN UNITED!!! HALA MADRID ! 80s évek rock zenéi és napjaink rock-ja 80s stilusban

kaposi1
80-as évek Italoi
Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában
Indián zenék
90-es évek Eurodance zenéi
Válogatások

Szóval ez mellett most nem igazán van idõm még más zenékre koncentrálnom.<#szomoru1>

zalrobto
ok csak fel ne húúúzd magad<#wink> értem akkor rosszúl fogalmaztam

egyik kedvenc BON JOVI SZÁM A SOK KÖZÕL pl:

IMYke2.0.0.0
Én is azt írtam, a mai, modern kizárásával: "Mai rock szánalom. Metál pedig sosem érdekelt."
😊))

zalrobto
pedig azért a régi rock zenék között rengeteg jó szám van<#wink>

IMYke2.0.0.0
Kétszáz évig kellene élniük a mai bandáknak, hogy például ilyet összehozzanak...

Pedig ez még nem is a "klasszikus érából" van.

IMYke2.0.0.0
Bátran mondhatom, sok mindenrõl maradsz le.
Én MINDIG keresek valami újat. Majdnem minden stílusban. A "majdnem" azért, mert a rock, metál és alfajaikat kerülöm, mint a leprát. 😊

Mai rock szánalom. Metál pedig sosem érdekelt.

IMYke2.0.0.0
Nincs még meg... Köszönöm a linket! Már a letöltési listában is van 😊 <#worship>

kaposi1
Majd rájuk nézek , de én még "sajnos" mindig a válogatásokkal vagyok elfoglalva.
Mellette nem jut idõm más stílusokban barangolni.<#szomoru1>

zalrobto
ez az album megvan neked?jó kis album #25507
flac-ben van ha nincsen meg még<#ravasz1>

IMYke2.0.0.0
Így van. Bár nagy gyûjtõje nem vagyok a stílusnak, lévén, hogy nem nagyon tudok meríteni belõle - ismernem kellene elõadókat, sokat, hogy a számomra minõségieket leválogathassam.

De, õket meggyõzõdéssel tudom ajánlani:

zalrobto
a szám nekem is ismerös csak én még nem jártam akkor discóba<#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1>
akkor a rame szám nem ofra haza?

kaposi1
Úgy tudom te meg aztán különösen szereted a keleties hangzású dalokat.<#wink>

IMYke2.0.0.0

kaposi1
Nem vagy szenilis.
Tegnap is elküldted csak épp nem válaszolt rá senki.<#wow1>
Ha azt a számot keresed ami a disco-ban sokat forgott Ofra Haza-tol akkor
ez a te számod.<#wink>

zalrobto

ez lenne az szerintem<#nyes>

ez egy kicsit lassabb verzió
azt hiszem ez az<#fejvakaras>

zalrobto
most néztem <#eljen>

Inhouse
Mi volt anno az az Ofra Haza szám, amit még a disco-ban is nyomtak? Nem találom, pedig van fenn pár száma a Youtube-on...
Bár elvileg ezt már kérdeztem itt tegnap, csak nem küldtem el? Vagy szenilis vagyok...vagy dejavu-m van, hé...add csak ide azt a dezsavût!
😊

Üdv Inhouse

IMYke2.0.0.0
HQ topikban tûztem be még klipet...

zalrobto
simán elnéztem csajnak<#eplus2>

zalrobto
JENNIFER LOPEZ FEAT. PITBULL - ON THE FLOOR (M-PHASIS RMX)
klikk
<#vigyor2>

Az biztos szerintem, hogy Love Is The Reason, vagy The Reason, vagy valami ilyesmi a szám címe, de én se találom így.
Pedig ez szerintem nem annyira ismeretlen zene, nekem legalábbis nagyon úgy tûnt, mintha régen is hallottam volna.

Inhouse
Én is így kerestem, de nem találtam meg...mondjuk ezt sem, de ez nem is az, ez egy lassú szám...a fene enné ezeket, hogy az alapján, amit énekelnek nem lehet megtalálni õket... <#rolleyes>

Üdv Inhouse

Inhouse
Szívesen. Végre én is tudtam segíteni valakinek! 😊 Csak beütöttem a google-ba, hogy dalszöveg, és az idézeted végét...

Üdv Inhouse

Csak egy tipp: Captain G.Q - Love is the reason...

Keresem jó minõségben!

Just Friends - One of us (Extended)

Köszi szépen..ezen rágódhattam volna egy ideig..😄
Inhouse
Ennek a számnak keresem az elõadóját és a címét:

http://www.speedyshare.com/files/27704211/Unknown.mp3

Nagyon ismerõs zene, biztos, hogy hallottam régebben is, de az elõadó neve nem ugrik be.