90-es évek zenéi
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
01. Kadoc - The Night Train (Kapitol Station Mix)
02. Groove Gangsters - Funky Beats (ProHasca Club Mix)
03. 666 - Amokk! Vs. Bomba (ProHasca Club Remix)
04. Klubbheads - Klubbhopping (ProHasca Club Mix)
05. Gigi D'Agostino - Bla Bla Bla (ProHasca Club Mix)
06. Vanilla Ice - Ice Ice Baby 2001 (Club Mix)
07. SM-Trax - Got The Groove (Club Mix)
08. Vengaboys - Up & Down (ProHasca Club Mix)
09. ATB - 9 Pm (Till I Come) (ProHasca Extended Mix)
10. Gitta - No More Turning Back (XTM Club Mix)
11. Joff Roach - Microjoff (ProHasca Club Mix)
12. Hampenberg - Ducktoy Vs. Trainspotting (ProHasca Vocal Club Mix)
13. Drunkenmunky - E (ProHasca Club Mix)
14. Nightwatchers - Insomnia (Extended Mix)
15. Sample Gangsters - Star Industry (Club Mix)
ProHasca - The Best Of Classic Megamix (1990-2000) 2006
Ez a mixem tényleg a rövidített változat, mert valójában 6 óra és 31 perc. 😊
Mindjárt küldöm a mixek track list-jét, mert az tegnap lemaradt és gondolom fontos lehet valakinek.
Milán: Szívesen...
Nemtudom hallottátok-e már,én nagyon meglepõdtem mikor olvastam,fõleg mert imádtam a hangját: Loleatta Holloway, 1946-2011
64 éves volt...
A szél fú, a zöld fű. A Föld kering, a Nap korong... \"Nem az életemet akarom végigálmodni,hanem az álmaimat végigélni!\" \"A Japán TDK együttes kazettáját meg ne vedd!NINCS RAJTA SEMMI!!\"
Milán,parancsolj:
Cherry Coke - No Hagas El Indio,Haz El Cherokee (CDM) (1995) (320Kbps)
A jelszó a szokásos... :-)
Üdv.Csaby
A szél fú, a zöld fű. A Föld kering, a Nap korong... \"Nem az életemet akarom végigálmodni,hanem az álmaimat végigélni!\" \"A Japán TDK együttes kazettáját meg ne vedd!NINCS RAJTA SEMMI!!\"
184 perc nem is olyan rövid<#eljen>#eljen><#taps>#taps>
90s EURODANCE MINDÖRÖKKÉ!!! GO MAN UNITED!!! HALA MADRID ! 80s évek rock zenéi és napjaink rock-ja 80s stilusban
Miss Shiva - Dreams (Sunbeam Mix).flac
<#integet2>#integet2>
90s EURODANCE MINDÖRÖKKÉ!!! GO MAN UNITED!!! HALA MADRID ! 80s évek rock zenéi és napjaink rock-ja 80s stilusban
Ezek a mixek egy kicsit hosszabbak, mint amit kértél, de talán megfelelnek.
ProHasca - In Memoriam ''Club MÉTA'' (Vol.2.) 2006
ProHasca - The Best Of Classic Megamix (1990-2000) 2006
Jó szórakozást!
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Kozmix - 100 %
Kozmix - Lázadááás!
Kozmix - Kozmix A Házban
Holnap feltöltöm a többit is!
Egy ritka muzsika maxiját keresném jó minõségben,igaz nem 90es évek,hanem 2004,de talán valaki tud majd nekem ebben segíteni.
Flower Power - Flower Power (2004)
Ami még érdekel ezen kívûl,az ugyanez a dal "énekes verziója",Dannii Minogue elõadásában.
Dannii Minogue vs Flower Power - You Won't Forget About Me (20049
Akinek meglenne 320k vagy esetleg Losslessben a két maxi,nagyon megköszönném ha feltöltené nekem.
Üdv.Csaby
Köszönöm a mixet amit linkeltél,de én sajnos nem ezt keresem! :-(
Olyan 1998-99es zenéket összefoglaló mixet keresek (kb 50-60perc) amiben csak az ütõsebb akkori klubzenék vannak,mint pl ATB,Chicane,Sash és a többiek. Ilyen hogy Dj bobo,meg IceMc,Boyzone,UB40 és hasonlók NINCSENEK benne!
Tud valaki ilyen mixet? (Mert létezik tutkó,csak már nincs meg a kazim,amin ez volt!)
Valaki segítsen... Köszönöm!!
Berguson
Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:
Nem kevés görcsölés és keresgélés eredményeképpen: itt az egész maxi
Datura & U.S.U.R.A. - Infinity 1995
Track List
<03:57>03:57>01. Love Train (Radio Edit)
<06:01>06:01>02. Love Train (Maxi Edit)
<06:16>06:16>03. Love Train (Club Mix)
<04:10>04:10>04. Love Train (Fairvoice)
lossless
jó zene<#finom>#finom><#nyes>#nyes>
egy remek zene
Zero Zero vs Lea D vs Cityman - Give Me More (dance temple cut)
320kbps
<#wave>#wave><#vigyor>#vigyor>
valakinek meglennne eme remek zene losslesssben?<#help>#help><#help>#help><#help>#help>
itt talán megtalálod(juk) a választ <#wave>#wave>
Egyébként ez mikori zene, mármint az I Love U DJ ?
ezt keresed azt hiszem<#ravasz1>#ravasz1>
320kbps klikk
más:
sajnos mégsincs meg amit igértem pedig azt hittem hogy megvan annyira ismerös volt bocsi <#shakehead>#shakehead>
Egy kutya olcsóbb, mint egy feleség. Kevesebbet eszik és már bundája is van.
Akkor holnap elkezdem feltöltögetni a Kozmix albumokat.
Nekem teljesen megfelelne a 192-es.
A gyereknek kell (fõleg), így nagyon megköszönném.
Ha LOSSLESS-ben kellene, úgy a Lázadááás!, valamint a Szárnyak Nélkül címû albumokat tudom feltölteni, ez a kettõ van meg eredetiben.
Lenne esetleg valakinek?
http://www.youtube.com/watch?v=JBbeRRn4QK8&feature=related
Mivel 876 szám van benne, engedd meg, hogy a tracklistet most elhagyjam:
DJ Pool...Poolmix 90's
A Kalózöbölben hosszú ideig seedeltem én is.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Tudtok ilyen mixrõl? Mert anno kazin volt egy ilyenem,de az már nincs meg. 😞
Hatalmas köszi a segítségért!
Berguson
Ezt még mindig keresem,és ezt a lemezt,losslessben: Mauro Picotto - Proximus (Medley With Adiemus) 2001
Csak ez a 14+1 verziós lemez érdekelne!
Örülnék,ha valaki tudna ebben segíteni nekem!
Üdv,és jó éjszakát!
Csaby
Nekem pedig ez van még meg :
Üdv.Csaby
<#fejvakaras>#fejvakaras>
<#nevetes1>#nevetes1><#eplus2>#eplus2>
Még valaki?
10 print "eurodance rulez!" 20 goto 10