90-es évek zenéi

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sziasztok! Kellene egy kis segítség! Igaz nem ehhez a témakörhöz tartozik, de itt azért értettek a zenékhez! Az új Toyota reklám zenéjének kellene elõadója és címe, ha tudja valaki. Köszi
A sound forgeval,hogy lehet a zenék minõségén javitani???Ha jól tudom masterelésnek hivják...
köszönöm
Inhouse
Kicsit bénán kezdõdik, de jó! Imádom ezt a zongorát!

Üdv
Inhouse

Üdv Inhouse

kaposi1
Szia!

Addig amíg 0 a seeders sajnos semmit se lehet tenni.<#szomoru1>
De gondolom ezzel nem mondtam ujjat neked.

Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:

Berguson
Szevasztok!
Tud erre valaki nekem segítséget? Hálás lennék,és köszönöm!

Berguson

zalrobto
<#mf1>
Kreuza - More No More
FLAC
<#nyes>

90s EURODANCE MINDÖRÖKKÉ!!! GO MAN UNITED!!! HALA MADRID ! 80s évek rock zenéi és napjaink rock-ja 80s stilusban

The real DJ play vinyl!

zalrobto

lasan aktuális<#hehe><#vigyor><#nevetes1>

90s EURODANCE MINDÖRÖKKÉ!!! GO MAN UNITED!!! HALA MADRID ! 80s évek rock zenéi és napjaink rock-ja 80s stilusban

zalrobto

azok a boldog szép napok<#rinya>de jóóóóóóó is volt<#nyes>

<#nevetes1>

Üdv!

Nincs mit.

Kedves Storung!
Hálám örökké üldözni fog!!!!!!Köszönöm,köszönöm,és milliószor köszönöm!Ez az a szám,valószínû ez feldolgozás,és azért gyorsabb,de ezt keresem évek óta!Hihetetlenül boldoggá tettél,tényleg köszönöm Neked!!!!!!
25738-ra nincs semmi tipp?

coldseed
Bocs a "külalakért", kicsit fáradt vagyok.<#szomoru2>

\"ZENE NÉLKÜL MIT ÉREK ÉN\" - MÁTÉ PÉTER

coldseed
Az eurodancen kívül a reggea/ragga dance[/n] stílust szerettem nagyont. Pandora, Sonic Dream Collective, Heath Hunter & Pleasure Company...

Hoztam egy kevésbé ismert, Ace of Base-es alap és egy ismert dal feldolgozása ("Always", az Erasure-féle nem a Bon Jovi<#mf1>

Jessica Jay - Always (extended)

Ide katt a wav-ért
<#integet2>

coldseed
Nem tudom, volt-e már:

Rihanna - Umbrella (eurodance remix)

Nem kell megijedni. Ez tényleg lehetett volna akár a 90-es években is sláger.<#wave>
Ui: Hasonló az eleje, mintha Whigfield "Saturday Night" lenne.
Ide katt, ha nem akarsz megázni.

zalrobto
<#mf1>
egy remek verzió
-Debbie_K_-_Breath_Of_Life
<#eljen>

ProHasca
Több 5letem nincs:

ProHasca
Esetleg ez:

ProHasca
Szia.
Talán ez lesz:

Üdv!

Hát így elsõre a roxy-n játszott felvételek közül Kaycee - Sunshine c. felvétele jut eszembe, de az nem annyira lassú, ám a többi kritériumnak (Roxy-n ment, gitár, nõi sunshine 😊 miegymás) megfelel.

Erre a jelszóra én is kiváncsi lennék. Ma én is letöltöttem pár fájl-t tölle és sajnos levan jelszavazva.
zalrobto
reménytelen<#shakehead> már évek óta nem birtam rájönni a jelszóra<#nemtudom>

zalrobto
régebben voltam egy-pár delta bulin ,mindig jó volt a hangulatom<#pias>

Köszönöm szépen. A felelhetõ verziókbol sikerült összerakni a maxi-t.
ProHasca
Sziasztok.
Most nekem lenne egy kérésem.
Van az az orosz fórum oldal, hogy ifolder.ru és van egy faxkalap, aki ''Euromax'' néven regisztrált, és mindent levéd jelszóval, amit feltölt a buzi. Ennek a jelszónak a megfejtése a cél. 😊
Valakinek 5lete?

IMYke2.0.0.0
A zene már volt itt, MP3-ban. Most itt a klip (hogy 'official' azt nem tudom megerõsíteni):

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

zalrobto
örülök hogy segithettem<#wave>

Köszönöm. Én is csak jelszavas rar-ban találtam meg a maxi-t
zalrobto
szia
itt találhatsz pár verziót mp3-ban
sajna a maxi nincs meg vagyis egyet találtam de jelszavas <#shakehead>
itttt
<#smile>

Ezt a maxi-t keresem: Lena - To The Rhythm Of Love Töltse fel legyen szives akinek megvan. Köszönöm szépen.
Ennek a zenének keresem az elõadóját és a címét:

http://www.ebaumsworld.com/audio/play/80841342

IMYke2.0.0.0
A zenét imádom.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

AeroCool
Szia Joe!

Active Beat vs. Masterdance Project

01 - Active Beat - Dance With Me (Dancefloor Instrumental Mix)
02 - Active Beat - Give Me More (Hi-NRG Mix)
03 - Masterdance Project - Back To Dancefloor (Euro Mix)
A.Beat vs Masterdance

New Italo Vinyl

Howkeddlee
Sziasztok!

Kismajom1979: Nos...átnéztem a zenéimet,sajnos én nem jártam sikerrel.
Lágy,nyugtató zenét nem találtam. De...! Régen sokat hallgattam én is a roxy.t,és õk elõszeretettel játszottak több Café Del Mar zenét...

Többek közt ezt is: D-Note - D-Votion (7:05) (192Kbps)

Javaslom,ha valami ilyesmit keresel,hogy youtube-on keress rá Café Del Mar-ra. Ha nem ilyesmire gondoltál,akkor bocs...

Üdv.Csaby

A szél fú, a zöld fű. A Föld kering, a Nap korong... \"Nem az életemet akarom végigálmodni,hanem az álmaimat végigélni!\" \"A Japán TDK együttes kazettáját meg ne vedd!NINCS RAJTA SEMMI!!\"

zalrobto
szia
nem tudom hogy jó lesz-e csak ezt találtam
Masterdance Project - Back To Dancefloor (Euro mix)
<#wave>

JoeFromHun
Hello Hello! Ez nagyon jó! Fel lehetne ezt tenni vhová? Nagyon megköszönném 😊

Köszi elõre is!

Üdv:Joe!

Alplap:GA-890 GPA UD3H Rev2.1 - CPU:PhenomIIX2 555BE 3.2GHz - Táp:Corsair VX-450 450W- RAM:16GB Kingstone DDR3 QKIT 1600MHz- Ház:Chieftec Bravo - OS:W7(x64)/Ubi12.04LTS- HDD:3x WDBlack 2TB

zalrobto

Jujj,ezt annyira nem szerettem...néztem ano a viván sokszor a klippét de nem szerettem....ekkor ment ez is és ez szép..:
Sziasztok!Egy nagyon nagy segítséget kérnék Tõletek!
1999-2001 közötti zenérõl lenne szó,közel 6 éve keresem,de sehol sem találom.Anno kazin volt meg,ami elveszett,csak leírni tudom a zenét.Szóval egy tengerparti morajlással,és sirályok hangjával kezdõdik a szám,és azt hiszem csak gitározás van benne,lágy,nyugattó zene,szövege csak annyi,hogy egy nõi hang néha elnyújtva énekli azt hiszem a sunhine szót,de nem biztos,emlékeimben így él (szusáásáááájn),ennyit tudok mondani róla,bízva bízom benne,hogy valaki közületek ráismer,annyira szeretném meghallgatni,és nem tudom se a címét se az elõadóját.Úgy emlékszem talán a roxy rádió játszotta.Segítsetek kérlek!!!!!Köszönöm!
Az elõzõ kettõhöz hasonló stílusú lassú szám ez is szerintem, szintén 1997-bõl:

Natalia Imbruglia - Torn

Howkeddlee
S itt egy másik verzióban is,igaz ez nem lossless,de jól szól...

Katrina & The Waves-Love Shine A Light (Xendmania Club Mix) (1997) (7:10) (224Kbps)

Jó zenehallgatást!

Üdv.Csaby

A szél fú, a zöld fű. A Föld kering, a Nap korong... \"Nem az életemet akarom végigálmodni,hanem az álmaimat végigélni!\" \"A Japán TDK együttes kazettáját meg ne vedd!NINCS RAJTA SEMMI!!\"

Köszönöm nektek....
És ehhez hasonló ritkaságokat még küldjetek légyszives.....
Howkeddlee
Sziasztok!

Lifesgood: Erre gondoltál?

Katrina & The Waves - Love Shine A Light (FLAC)

ProHasca
Szia.
Tessék itt az egész maxi cd:
Jam & Spoon Feat. Plavka - Kaleidoscope Skies 1997

Köszi..
Vannak még ilyen eldugott számok?? mint pl a Katrina- love shine light...
Ilyeneket gyûjtsetek már még...
Hanyas szám?? vkinek jó minõségbe??mp3 is jó..
Ezaz...köszi szépen..😄😄 Vezetés közbe lestem le.....😄
Esetleg így:Jam & Spoon feat. Plavka - Kaleidoscope Skies