90-es évek zenéi
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
köszönöm
Addig amíg 0 a seeders sajnos semmit se lehet tenni.<#szomoru1>#szomoru1>
De gondolom ezzel nem mondtam ujjat neked.
Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:
90s EURODANCE MINDÖRÖKKÉ!!! GO MAN UNITED!!! HALA MADRID ! 80s évek rock zenéi és napjaink rock-ja 80s stilusban
The real DJ play vinyl!
lasan aktuális<#hehe>#hehe><#vigyor>#vigyor><#nevetes1>#nevetes1>
90s EURODANCE MINDÖRÖKKÉ!!! GO MAN UNITED!!! HALA MADRID ! 80s évek rock zenéi és napjaink rock-ja 80s stilusban
azok a boldog szép napok<#rinya>#rinya>de jóóóóóóó is volt<#nyes>#nyes>
<#nevetes1>#nevetes1>
Nincs mit.
Hálám örökké üldözni fog!!!!!!Köszönöm,köszönöm,és milliószor köszönöm!Ez az a szám,valószínû ez feldolgozás,és azért gyorsabb,de ezt keresem évek óta!Hihetetlenül boldoggá tettél,tényleg köszönöm Neked!!!!!!
\"ZENE NÉLKÜL MIT ÉREK ÉN\" - MÁTÉ PÉTER
Hoztam egy kevésbé ismert, Ace of Base-es alap és egy ismert dal feldolgozása ("Always", az Erasure-féle nem a Bon Jovi<#mf1>#mf1>
Jessica Jay - Always (extended)
Ide katt a wav-ért
<#integet2>#integet2>
Rihanna - Umbrella (eurodance remix)
Nem kell megijedni. Ez tényleg lehetett volna akár a 90-es években is sláger.<#wave>#wave>
Ui: Hasonló az eleje, mintha Whigfield "Saturday Night" lenne.
Ide katt, ha nem akarsz megázni.
Hát így elsõre a roxy-n játszott felvételek közül Kaycee - Sunshine c. felvétele jut eszembe, de az nem annyira lassú, ám a többi kritériumnak (Roxy-n ment, gitár, nõi sunshine 😊 miegymás) megfelel.
Most nekem lenne egy kérésem.
Van az az orosz fórum oldal, hogy ifolder.ru és van egy faxkalap, aki ''Euromax'' néven regisztrált, és mindent levéd jelszóval, amit feltölt a buzi. Ennek a jelszónak a megfejtése a cél. 😊
Valakinek 5lete?
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
http://www.filestube.com/search.html?q=lena+-+to+the+rhythm+of+love&select=mp3
itt találhatsz pár verziót mp3-ban
sajna a maxi nincs meg vagyis egyet találtam de jelszavas <#shakehead>#shakehead>
itttt
<#smile>#smile>
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Active Beat vs. Masterdance Project
01 - Active Beat - Dance With Me (Dancefloor Instrumental Mix)
02 - Active Beat - Give Me More (Hi-NRG Mix)
03 - Masterdance Project - Back To Dancefloor (Euro Mix)
A.Beat vs Masterdance
New Italo Vinyl
Kismajom1979: Nos...átnéztem a zenéimet,sajnos én nem jártam sikerrel.
Lágy,nyugtató zenét nem találtam. De...! Régen sokat hallgattam én is a roxy.t,és õk elõszeretettel játszottak több Café Del Mar zenét...
Többek közt ezt is: D-Note - D-Votion (7:05) (192Kbps)
Javaslom,ha valami ilyesmit keresel,hogy youtube-on keress rá Café Del Mar-ra. Ha nem ilyesmire gondoltál,akkor bocs...
Üdv.Csaby
A szél fú, a zöld fű. A Föld kering, a Nap korong... \"Nem az életemet akarom végigálmodni,hanem az álmaimat végigélni!\" \"A Japán TDK együttes kazettáját meg ne vedd!NINCS RAJTA SEMMI!!\"
nem tudom hogy jó lesz-e csak ezt találtam
Masterdance Project - Back To Dancefloor (Euro mix)
<#wave>#wave>
Köszi elõre is!
Üdv:Joe!
Alplap:GA-890 GPA UD3H Rev2.1 - CPU:PhenomIIX2 555BE 3.2GHz - Táp:Corsair VX-450 450W- RAM:16GB Kingstone DDR3 QKIT 1600MHz- Ház:Chieftec Bravo - OS:W7(x64)/Ubi12.04LTS- HDD:3x WDBlack 2TB
Beat_Pressure_-_For_My_Love
Activa_-_The_Octopus
Absolution_-_Make_It
Angel X feat. Michele - The Power In My Mind
Beat_Pressure_-_Something_On_Mind
192-320kbps
<#papakacsint>#papakacsint><#wave>#wave>
1999-2001 közötti zenérõl lenne szó,közel 6 éve keresem,de sehol sem találom.Anno kazin volt meg,ami elveszett,csak leírni tudom a zenét.Szóval egy tengerparti morajlással,és sirályok hangjával kezdõdik a szám,és azt hiszem csak gitározás van benne,lágy,nyugattó zene,szövege csak annyi,hogy egy nõi hang néha elnyújtva énekli azt hiszem a sunhine szót,de nem biztos,emlékeimben így él (szusáásáááájn),ennyit tudok mondani róla,bízva bízom benne,hogy valaki közületek ráismer,annyira szeretném meghallgatni,és nem tudom se a címét se az elõadóját.Úgy emlékszem talán a roxy rádió játszotta.Segítsetek kérlek!!!!!Köszönöm!
Natalia Imbruglia - Torn
Katrina & The Waves-Love Shine A Light (Xendmania Club Mix) (1997) (7:10) (224Kbps)
Jó zenehallgatást!
Üdv.Csaby
A szél fú, a zöld fű. A Föld kering, a Nap korong... \"Nem az életemet akarom végigálmodni,hanem az álmaimat végigélni!\" \"A Japán TDK együttes kazettáját meg ne vedd!NINCS RAJTA SEMMI!!\"
És ehhez hasonló ritkaságokat még küldjetek légyszives.....
Vannak még ilyen eldugott számok?? mint pl a Katrina- love shine light...
Ilyeneket gyûjtsetek már még...