90-es évek zenéi

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kaposi1
Persze hogy tudok várni.
És nem szenvedsz hiába.<#ejnye1>
Nagyon köszönöm.<#worship>

Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:

IMYke2.0.0.0
Ha tudsz várni ~1 órát, akkor Tõlem megkapod a 2 napja feltöltés alatt maxit... Hadd ne szenvedjek vele hiába! 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Csaby! Nekem is megvan a "Latin Lover" - épp csúszik fel az utolsó verzió belõle, 1032 kbit/s-es FLAC-ben. Direkt, hogy tökéletes minõsége legyen.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

kaposi1
Szia Csaby!

Természetesen felteszem a Rimini maxit, már éppen készül.<#wink>
Viszont engem meg nagyon érdekelne a két Decadance maxi hiánytalanul.<#worship>

Howkeddlee
Hoztam még egy nagyon kellemes kis megamixet 1990bõl,mintegy majd 10percben. Érdemes meghallgatni!

Supermax Megamix (1990) (09:35) (FLAC)

Jelszó a szokásos,a nevem... :-)

Timcsy: Örülök hogy tetszett a zene! :-)

A szél fú, a zöld fű. A Föld kering, a Nap korong... \"Nem az életemet akarom végigálmodni,hanem az álmaimat végigélni!\" \"A Japán TDK együttes kazettáját meg ne vedd!NINCS RAJTA SEMMI!!\"

Howkeddlee
Sziasztok!

Imyke: Nekem megvan Losslessben Decadance 2 maxija is (Latin Lover és a Save My Soul) így innen feltettem neked a kért verziót.
Parancsolj: Decadance - Latin Lover (Bolivian Trance Attack) (1994) (05:19) (FLAC)

Jelszó a szokásos,a nevem... :-)

Zalrobto: A keresett Rimini Project - Wake Up maxi megvan nekem szintén Losslessben ha kell,és ha Kaposi kolléga nem tölti fel,akkor szólj,és felteszem!

Üdv.Csaby

A szél fú, a zöld fű. A Föld kering, a Nap korong... \"Nem az életemet akarom végigálmodni,hanem az álmaimat végigélni!\" \"A Japán TDK együttes kazettáját meg ne vedd!NINCS RAJTA SEMMI!!\"

kaposi1
Talán holnapra tudom feltölteni a maxit!<#wave>

zalrobto

<#nevetes1>

Bolivian Trance Attack

90s EURODANCE MINDÖRÖKKÉ!!! GO MAN UNITED!!! HALA MADRID ! 80s évek rock zenéi és napjaink rock-ja 80s stilusban

Jó Zene, nem vagy egyedül 😊

Eurodance Forever

kaposi1
Nagy kiterjesztésû file-kat??<#wow1>
Szerintem te többet foglalkozol ezzel a problémával mint én magam.<#wink>
Ez volt az elsõ ilyen film amit nem játszott le végig.
Amúgy meg különösebben nem izgat a dolog.
Voltak ennél már sokkal nagyobb kiterjesztésû file-k amiket játszott pen-rõl.
Köszi azért hogy érdeklõdtél.
De ha már segíteni akarsz te mint szakértõ inkább erre válaszolj.<#crazya>

TX-P42GT20CS1 vagy UE46C7700

okiland
Szia Laci!

Megoldódott a pendrive gondod?
Mostmár lejátsza a nagy kiterjesztésû fájlokat, végig?

Egy kutya olcsóbb, mint egy feleség. Kevesebbet eszik és már bundája is van.

zalrobto
Bang! - You Know, I Know (The Game Of Love)<#papakacsint>

90s EURODANCE MINDÖRÖKKÉ!!! GO MAN UNITED!!! HALA MADRID ! 80s évek rock zenéi és napjaink rock-ja 80s stilusban

zalrobto
<#mf1>
egy kis vegyes Retro Pack .rar (367.46 M😎
Track List
<04:20> 01. Amadin - U Make Me Feel Alright (Radio)
<03:32> 06. Aquagen feat.Rozalla - Everybody's Free
<03:13> 01. Bang! - Track01
<04:16> 01. Cypress Hill - (Rap) Superstar (LP Version)
<04:39> 02. Cypress Hill - (Rock) Superstar (Edit)
<04:03> 01. Dr. Alban - Sing Hallelujah! (short)
<03:22> 01. J.K. - You & I (Radio Mix)
<03:25> 08. Leila K. - Open Sesame (Radio Edit)
<04:29> 01. Mephisto - You Got Me Burnin' (Vocal Radio RMX)
<04:23> 16. Naughty By Nature - Hip Hop Hooray
<04:30> 15. Naughty By Nature - OPP
<03:22> 01. Optical 2 - Move On Up (Dreammaker Euro Mix)
<04:16> 08. Zhane - Hey Mr.D.J. (Original Mix)
flac klikk
<#wave>

kaposi1
Mondtam hogy nincs meg nekem ez e remek maxi!<#lama><#worship>

IMYke2.0.0.0
A MaxiCD-n a 4. verzió a "Latin Lover"-bõl.

kaposi1
Bolivian Trance Attack <#fejvakaras> Az meg mi?<#nemtudom>

IMYke2.0.0.0
Eddig három fenn van - a Bolivian Trance Attack holnap kerülhet fel, mert már így is közel 40 perccel túlléptem a nyitva tartást...
De, délelõtt fenn lesz, és jönnek a linkek.
Türelmedet kérem még 😊

kaposi1
De nekem egyik verzió sincs meg lossless, szóval folytasd csak légyszi.<#eljen>

zalrobto
bocsi nem volt idõm rá hogy feltegyem<#vigyor5>

IMYke2.0.0.0
Jókor szólsz... majd' 1 órámba került, míg felcsúszott...
S az Extended is végzett, 2 perce.

zalrobto
torrentröl lejött nekemis egy verzió flac-ban a(radió edit)4:02
egy válogatáson találtam<#nevetes1>

IMYke2.0.0.0
A "Radio mix" már fenn van Megaupload-on 😞
Szerintem, így egyesével menni fog.

Musachy
Nyomasd fel a multira.

imo :) science fiction is science fact

IMYke2.0.0.0
Átok ül rajtam.
A Chrome és a Firefox mellett sem sikerült 100MB-nál tovább jutnom.
A teljes méret 161 MB, és 1024 MB-ig korlátlan lehet a fájlméret a Megaupload-on.

Szerintem, számonként teszem fel a maxit.

zalrobto
látod ezért nem is olyan jó hogy ennyi eurodance szám van ,ismerem de az elõadó nem jut eszembe<#falbav>

zalrobto

ezek is jóók:<#nyes>

Ennek a zenének keresem az elõadóját és a címét:

http://www.speedyshare.com/files/27921006/Unknown.mp3

kaposi1
Decadance ugyben valami uj fejlemeny esetleg?

Az Interactive-nak volt egy Wake Up címû száma, de az nem ez.

zalrobto
a wake up ismerös régebrõl csak nem ugrik be <#fejvakaras>

Az It's My Life és a Wake Up is feldolgozás, vagy ez a kettõ saját száma a Rimini Project-nek?

zalrobto
nem vagyunk egyformák<#nevetes1>

zalrobto
jöhet <#wave>

IMYke2.0.0.0
Think About The Way: jaj, úristen!
It's My Life: na ez tetszik
Wake Up: mi ez a ****?

kaposi1
Harmadikban estleg tudok segiten,lossless.

zalrobto
találtam is 320kbps-ben
klikk
<#nevetes1>

zalrobto
ok<#eplus2>
már csak meg kell szereznem öket<#finom>

kaposi1
Mi az hogy nem is rosszak!<#ejnye1>
Kimondottan jók.<#taps>

zalrobto

nem is rosszak<#nyes>

Köszi szépen! 😊
Howkeddlee
Sziasztok!

Hoztam egy "friss" zenét. Nekem nagyon tetszik,s talán ezzel nem leszek egyedül...

Alexandra Stan - Mr.Saxobeat (Extended Version) (2010) (4:16) (FLAC)

Aerocool barátom: Körbenéztem a gépemen,de nekem sajnos nincs meg a zene amit keresel... 😞

Üdv.Csaby

Inhouse
Szívesen! Magamnak is leszedtem, de láttam, hogy csalóka a 224...ezt nagyon elszúrták...bocs.

Üdv Inhouse

Inhouse
Nem eszik olyan forrón a kását, nekem nincs különösebb gondom velük. Egyébként pedig valamit valamiért, ha dolgozik, persze, hogy kell neki is kaja...

Üdv Inhouse

Dj Tommy
Cascada-nak van 1-2 ilyesmi feldolgozása:
How Do You Do(Rob Mayth remixben is jó lett), A Neverending Dream, Kids In America, Everytime We Touch.
Raindropz Vs Le Click - Tonight is the night(Clubbticket Remix)
Jordan & Van Geissen - Take My Breath Away (Clubbticket Remix)
Dj Fait - Can't Stop Raving(Clubbticket Remix)

80,90's music & Hand's Up Music lover. TommyX Video Edits/videomixes http://www.youtube.com/user/VjTommyX

Köszi...már leis szedtem....Ehhez hasonló feldolgozást v számot tudtok ajánlani??
Dj Tommy
Klubbingman Featuring Trixi Delgado - Love Message (Tune Up! Vs. DJ Manian Remix)

80,90's music & Hand's Up Music lover. TommyX Video Edits/videomixes http://www.youtube.com/user/VjTommyX

Ez megvan valakinek?? és ki az elõadója?? jó szám....másabb mint a 96-os...
okiland
Próbáld meg FAT32-rõ NTSC-re formázni.
Többnyire megoldja a problémát.

Nálunk napi szinten elõfordul ilyen.

Egy kutya olcsóbb, mint egy feleség. Kevesebbet eszik és már bundája is van.

kaposi1
Pontosan.
Az utolsó húsz percre kénytelen voltam odaülni a gép elé újra éjjel.
The Next Three Days 7/10<#wink>

IMYke2.0.0.0
Környezetemben is panaszkodtak már ilyesmire. Sõt, olyanra is, hogy bár a (írt) lemezen ott a teljes film, a végét nem játssza le a player, és pendrivra másolás sem segít.
PC-rõl pedig megy 😊

Ez egy Bermuda-háromszögi rejtély 😊