90-es évek zenéi

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

IMYke2.0.0.0
A legszebb az egészben, ahogy utána kezelik, maximális elfogadással. A másság ilyenkor már nem is fáj annyira. Azt hiszem, ebben egyetérthetünk.
S nem mellesleg, a dal is szép.
Nézzétek végig!

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Melyik szám lenne a következõ??? kb 1990 körüli Csepregi Éva,Dolly Roll stilusban énekelték..
"S,hogyha akarod tudni,hogy szeretlek,hát arra való..."
Nem ugrik be az elõadó..
IMYke2.0.0.0
Valakinek megvolna ez kegyetlen jó minõségben?

The Crow...What Ya Looking At
- What ya lookin' at? (Bulletproof RMX) 08:13
- What ya lookin' at? (Lisa Lashes & Anne Savage vs. Ingo RMX) 08:46
- What ya lookin' at? (Steve Thomas RMX) 08:04

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
😊))))))))))))))

zalrobto
a youtube-os verzió
AVI
<#wave>

90s EURODANCE MINDÖRÖKKÉ!!! GO MAN UNITED!!! HALA MADRID ! 80s évek rock zenéi és napjaink rock-ja 80s stilusban

zalrobto

AVI
kicsit másabb a zene de a csajok<#finom><#eplus2>

90s EURODANCE MINDÖRÖKKÉ!!! GO MAN UNITED!!! HALA MADRID ! 80s évek rock zenéi és napjaink rock-ja 80s stilusban

zalrobto

jóó zene ez is
igaz csak 192kbps
<#vigyor>

Inhouse
Bakker a Good vibrations-ban Marky Mark Pepsi Demacque-val van az ágyjelenetben?

Üdv Inhouse

Inhouse
Mi volt az az Ofra Haza zene, amit anno még a diszkóban is nyomtak?

Üdv Inhouse

Inhouse
Ennek az embernek vannak érdekességei:

Üdv Inhouse

Inhouse
Óooo:

Üdv Inhouse

Inhouse
Inhouse

<#mf1>

Üdv Inhouse

Inhouse
Johncito!

SZMÁJLIK=ADD SMILIES
MAKRÓK=WEB CODES
URL BESZÚRÁSA=ADD URL (EX.:WWW.megaupload.com/?d=JTNB9ZAA)
KÉP BESZÚRÁSA=ADD PICTURE
VIDEÓ BESZÚRÁSA=ADD VIDEO (EX.:http://www.youtube.com/watch?v=0vwsdwQaLuc&feature=player_embedded)
KÉPFELTÖLTÉS=UPLOAD PICTURE

Üdv Inhouse

zalrobto
<#wow2>
thanks I was looking for it for a long time in a quality like this already
<#worship>

Falone - Sarah's Nights (CDS 1995) France

Tracklist
1 Sarah's Nights (Radio Edit) 3:36
2 Sarah's Nights (Extended Club)6:10
3 Sarah's Nights (Happy Dub Mix) 5:13

megaupload.com/?d=JTNB9ZAA

Cheyenne - Money Man (CDS 1995) France

Tracklist:
1 The Money Man (Radio Edit) 3:48
2 The Money Man (Original Long Version) 5:13

http://www.megaupload.com/?d=STHALG1S

please help with cds or albums hungary ED.
zalrobto
aha értem <#nevetes1><#nyes>

IMYke2.0.0.0
Egy magyar idióta kreált valami rettenet zenét, s mint azt az amcsiktól már megszoktuk, a magyarok is elkezdtek saját "feldolgozásokat" gyártani belõle a Jútyúkra.

zalrobto
nekem ez is tetszik<#papakacsint>

Nem hiszem, h van maxi. A többi zenéjük sztem említésre sem méltóak.

zalrobto
mi is ez?

IMYke2.0.0.0

zalrobto
itt egy másik számuk
klikk
<#wave>
ha még nem lenne meg<#nyes>

Maxi létezik ebbõl a dalból, vagy valami másik verzió, vagy csak ez az egy változata van?

Köszi szépen, azt hittem, már sosem fog kiderülni, hogy ki ennek a számnak az elõadója!

A 7es. Ez nekem megvan. Most hallgattam meg, eddig nem volt idõm

Parancsolj!

I&I - To be your fantasy (192)

Amúgy Õk egy lengyel csapat. 1995ös ez a daluk.

Köszi!<#worship>

zalrobto

zalrobto
nem 90s zene de egy legendás szám

egy legendás filmböl

<#finom><#szeret><#nyes>

Meg ezeket is keresem még mindig:

Igen, jól emlékszel Inhouse, volt néhány zene, amiket kerestem mostanában, legutóbb ezeket:

Inhouse
Azon még mindig meg vagyok lepõdve, hogy a Dlajcsi által keresett francia diszkózenét senki nem tudta...én is ismerem, de fogalmam sincs, hogy kik és milyen néven nyomták...

Üdv Inhouse

zalrobto
nemtudom én csak ezt ismertem annak idelyén <#fejvakaras>

Inhouse
Na, hát errõl beszélek! 😊

Üdv Inhouse

Inhouse
Mintha ez lenne, de azon a "nyávogós" hangon mintha mást is énekelnének...vagy már rosszul emlékszem...

Üdv Inhouse

zalrobto
az lehet nemrég én is kerestem neki egy számot azt hittem megvan nekem de nem találtam ideges is voltam.......
az is jó zene

Inhouse
"don't know just like me the style and rap........
Soho Party have cool album i hope anybody can share it in lossless..."

I just do not like it there ...
I can not help the Soho Party. Sorry...

Üdv Inhouse

Inhouse
Úgy emlékeztem, hogy nemrég keresett még párat, azok is jók voltak, de fogalmam sincs róluk...

Üdv Inhouse

zalrobto
azt csak te tudhatod hogy esetleg mivel kevered<#nevetes1>

Inhouse
Vagy lehet, hogy keverem valamivel, hiányérzetem van, ha hallgatom...

Üdv Inhouse

zalrobto
most mikrõl beszélsz?<#fejvakaras>
az csak egy szám amit retroman keresett<#nevetes1>

Inhouse
Bár inkább ezzel lopták be maguk anno a szívembe...jajj...de szerettem ezt a zenét, ezt a hangzást...volt mostanában itt?

Üdv Inhouse

Inhouse
Hihetetlen vagy! 😊 Ezeket sehogy sem lehet megtalálni... 😞

Viszont találtam közben egy gyöngyszemet:

Üdv Inhouse

zalrobto
<#eljen><#nyes>

The real DJ play vinyl!

The real DJ play vinyl!

The real DJ play vinyl!

The real DJ play vinyl!

The real DJ play vinyl!