90-es évek zenéi

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kaposi1
Még egy ajánlat persze csak a flac miatt!<#wink><#finom>

Real Hype - Train Of Love

Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:

kaposi1
Szevasz!

Egy ajánlat,ha esetleg nincs meg feltehetem flac-ba.<#wink>

zalrobto
Bandido - Get into the groove (factory team remix)
ezt a számot keresem lossless-ben

90s EURODANCE MINDÖRÖKKÉ!!! GO MAN UNITED!!! HALA MADRID ! 80s évek rock zenéi és napjaink rock-ja 80s stilusban

zalrobto
szia
x recode 2 vel próbáld meg én azt használok ape ,wav ,flac darabolásra😊))

90s EURODANCE MINDÖRÖKKÉ!!! GO MAN UNITED!!! HALA MADRID ! 80s évek rock zenéi és napjaink rock-ja 80s stilusban

Berguson
Szevasztok!
Tudna segíteni valaki? Ape file-t próbálnék darabolni (egy CDM-t) és a cuesplitter csak mp3u és mp3u8 formátumot csinál meg belõle. A többi zene sehol. Tud valaki ebben segédkezni nekem? Vagy mi mással daraboljam?Örök hála segítõnek!

Berguson

Howkeddlee
Sziasztok!

Prohasca barátom: Ohh... megtisztelõ eme remek lemezt megkapni,pláne ilyen jó minõségben!
Ez a lemez,én nem tudom miért,de nagyon ritka,szinte meg sem lehet találni a neten letöltendõ formában! De mostmár,neked hála,meglett!
Nagyon nagyon köszönöm!!S örülök,hogy van még valaki rajtam kívûl,akinek tetszik ez a zene... 😊

Üdv.Csaby

A szél fú, a zöld fű. A Föld kering, a Nap korong... \"Nem az életemet akarom végigálmodni,hanem az álmaimat végigélni!\" \"A Japán TDK együttes kazettáját meg ne vedd!NINCS RAJTA SEMMI!!\"

zalrobto
sziasztok
ezeket keresem losslessben
-Bang-Gang-Featuring-Conchita-Bang-Gang-Night
-Time-Machine-Run-Away
-Mr-Shah-Vamoz-Through-The-Night
csak mp3-ban vannak meg
😞(

A 7 es van és eddig mindig egy tempóra hozta...A sample box az alul van?? ott is 140 re állitottam,de pont akkor állt át az eredeti sebességre....ha ott nem állitottam át akkor nagyon gyors volt a szám..
Tehát pontosan mire kattoljak,hogy pl ténylegesen 130 legyen a 2 szám tempója..??
IMYke2.0.0.0
Ha az Ableton Live Suite 8-ast használod, akkor ez természetes.
A 8-as elõtti verziók voltak képesek majdhogynem emberi beavatkozás nélkül megtalálni a tempót, cserébe lassabbak voltak.

A 8-as alapesetben 120 BPM-el nyit meg új projektet.
Amikor az Audio fülbe bedobsz egy számot, azt feldolgozza, és a klip melletti "Sample" dobozban jelzi a valódi sebességet. De, ha elindítod, akkor a projekt sebességén fog szólni...

Ezért, értelemszerûen, a "Sample" boxban kell a sebességet beállítani. Mégpedig, ha a két számot egy tempón akarod tudni, egyforma sebességre. S persze, a projekt BPM-en is módosítanod kell:

1. kép - bedobás után / 2. kép két szám, és egy sebesség.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Az abletonba vmit elállitottam..Mert eddig ha behúztam 2 számot egy tempóra vette mindet...most meg az eredeti tempójukon futnak a számok...bal felül egy számot a 140-et mutatja....Hol kell beállitani??
Akármilyen minõségbe raksz fel...2010 októbere óta nem mp3 minõségben játsza le a youtube alapjáraton....csak ha átváltod HD-ba....
Én sokat kinlódtam vele,de nem lehet normális minõségbe feltenni..
Valakinek megvan az Emergency house -Holiday c szám több verzióban?? az eredeti videóverzió kellene...
ProHasca
Aha, értem, mondjuk én wmv-t (874 kbps) raktam fel, de a hangja mp3 320 kbps / 44100 hz
Lehet ez a baj?

ProHasca
Szia.
Szerintem is jó zene, ezért is van meg és most már neked is. 😊
York Feat. Jamila - Jastamba 1998 CDM (FLAC)
Jó szórakozást!

IMYke2.0.0.0
Semmit sem állítok - egyszerûen a videó, amit feltöltök az Xvid (vagy H264) és 1280*720, 25 (vagy 23,976) FPS, és a hang 96 kbit/s, 32000(vagy 44100) Hz-en.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

ProHasca
Szia.
Te hogy a fenébe tudsz HD minõségbe feltölteni a YOU-Tube-ra?
Nekem mindíg elrontja a minõséget 😞

IMYke2.0.0.0
Szervusz! Hát nem sokat alukáltál, az már biztos! 😊

zalrobto
jó reggelt!<#wave>

IMYke2.0.0.0
Látom - a komment okán - hogy Te tényleg nem tudsz aludni 😊)))

IMYke2.0.0.0
Nos, ma reggelre csak feltöltötte a Youtubera nekem. Így hát, íme:

Inna...Hot (i2k011 Re-Extended-mix)
Original release date: 2009
Remix release date: 2011
Total Time: 6:47
BPM: 128 - (original)
sound source(s): Original radio mix + samples
Video source(s): original clips
Tools used: Ableton Live 8, Sony SoundForge 10, Sony Vegas 6
Copyrights: Roton Records; Universal Music; Inna; Play & Win
Respect for Youtube uploaders!

Remélem, tetszeni fog.

Egyik eredeti klip. + Másik eredeti klip.

Köszönöm!

Howkeddlee
Sziasztok!

Mindig is kedveltem a dallamosabb trance zenéket (90es évekbõl is) így most ilyent keresnék: York Feat.Jamila - Jastamba CDM 1998

De bármilyen lemez,album,maxi jöhet tõlük,ha kérhetném,jó minõségben!
Valahogy ahogy keresgéltem a neten,alig találni tõlük valamit is,ami van,az meg minõségileg igencsak kifogásolható...

Akinek van lemez tõlük,vagy linket talál,légyszi tegye fel ide nekem...!

Köszönöm skacok!

A szél fú, a zöld fű. A Föld kering, a Nap korong... \"Nem az életemet akarom végigálmodni,hanem az álmaimat végigélni!\" \"A Japán TDK együttes kazettáját meg ne vedd!NINCS RAJTA SEMMI!!\"

zalrobto

zalrobto
jóó éjt<#sniffles>
látom sikerült is<#eljen>

Inhouse
Na, csá, én fekszek...

Üdv Inhouse

zalrobto
éjszakai bagoly vagyok<#nevetes1><#vigyor>
meg csak holnap este megyek melozni<#wink>
szép képek😊)

Inhouse
Miért nem alszol?
Nézd meg ezt:

Üdv Inhouse

zalrobto
igen<#nevetes1><#papakacsint>

Inhouse

Üdv Inhouse

Sziasztok!
Én új vagyok itt,nos úgy kerültem ide hogy egy régi zeneszámot kergettem...
Vagyis inkább albumokat,a DIGITAL SCREAM összes albumát letölteném...
Segitene nekem ebben valaki?
Mert nagyon megköszönném...<#nyes>
zalrobto

okiland
Lehet, hogy lelassítja, de akkor is.....

Egy kutya olcsóbb, mint egy feleség. Kevesebbet eszik és már bundája is van.

zalrobto
nem emlékszek hogy valaki panaszkodott volna eddig?<#fejvakaras>

Inhouse
Már megoldódott, köszi! (Temple of love)

Üdv Inhouse

Musachy
Ofra Haza-tól van egy csomó albumom, ha nem az Im Nin'alu, akkor én a Galbi-ra tippelnék.

imo :) science fiction is science fact

DFresh
Szia!
Parancsolj:
Eric B. & Rakim - Paid In Full (Seven Minutes of Music - The Coldcut Remix)7:13
Flac
IMYke2.0.0.0
Nálunk a "Sing Sing...Halál a májra" szólt a diszkó est éjféli tetõpontját követõ techno szekcióban!

kaposi1
Nem mondtam hogy rosszak, csak nem oda való.

Inhouse
Na, azért nem rossz zenék ezek... 😊

Üdv Inhouse

kaposi1
Elég szomorú.<#shakehead>

Inhouse
Ne tudd meg, mik mentek anno a discoban mifelénk... 😊
pl.INXS - Suicide Blonde, oda való?

Üdv Inhouse

Inhouse
Lehet, köszi!

Üdv Inhouse

kaposi1
Minden esetre ez kevésbé Disco-ba való!<#csodalk>

IMYke2.0.0.0
Hú bazzer - milyen ocsmány módon renderelte a videót ez a Vegas Movie Studio HD Platinum...

Kezdhetem újra.

Lényeg, hogy megoldódott ez a rejtvény is!😊

Üdv!

Ha már Ofra Haza, ezzel meghajigálhatna valaki akár veszteségmentesben is:

IMYke2.0.0.0
A hosszabb:

Inhouse
Jól elcsetelünk...én is azt hallottam...

Üdv Inhouse

Inhouse
Lehetséges...másikat most nem találtam...

Üdv Inhouse

Érdekes, ezek szerint azt éneklik benne, hogy "Love is the vision in my life" ?

Én pedig teljesen úgy hallottam, mintha reason-t énekelne a vision helyett...

Inhouse
Cselesek, ott nekem sem, de a google, adott 2 linket...érdekes ez. Jártam már így máskor is a youtube-al...

Üdv Inhouse