90-es évek zenéi
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Real Hype - Train Of Love
Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:
Egy ajánlat,ha esetleg nincs meg feltehetem flac-ba.<#wink>#wink>
ezt a számot keresem lossless-ben
90s EURODANCE MINDÖRÖKKÉ!!! GO MAN UNITED!!! HALA MADRID ! 80s évek rock zenéi és napjaink rock-ja 80s stilusban
x recode 2 vel próbáld meg én azt használok ape ,wav ,flac darabolásra😊))
90s EURODANCE MINDÖRÖKKÉ!!! GO MAN UNITED!!! HALA MADRID ! 80s évek rock zenéi és napjaink rock-ja 80s stilusban
Tudna segíteni valaki? Ape file-t próbálnék darabolni (egy CDM-t) és a cuesplitter csak mp3u és mp3u8 formátumot csinál meg belõle. A többi zene sehol. Tud valaki ebben segédkezni nekem? Vagy mi mással daraboljam?Örök hála segítõnek!
Berguson
Prohasca barátom: Ohh... megtisztelõ eme remek lemezt megkapni,pláne ilyen jó minõségben!
Ez a lemez,én nem tudom miért,de nagyon ritka,szinte meg sem lehet találni a neten letöltendõ formában! De mostmár,neked hála,meglett!
Nagyon nagyon köszönöm!!S örülök,hogy van még valaki rajtam kívûl,akinek tetszik ez a zene... 😊
Üdv.Csaby
A szél fú, a zöld fű. A Föld kering, a Nap korong... \"Nem az életemet akarom végigálmodni,hanem az álmaimat végigélni!\" \"A Japán TDK együttes kazettáját meg ne vedd!NINCS RAJTA SEMMI!!\"
ezeket keresem losslessben
-Bang-Gang-Featuring-Conchita-Bang-Gang-Night
-Time-Machine-Run-Away
-Mr-Shah-Vamoz-Through-The-Night
csak mp3-ban vannak meg
😞(
Tehát pontosan mire kattoljak,hogy pl ténylegesen 130 legyen a 2 szám tempója..??
A 8-as elõtti verziók voltak képesek majdhogynem emberi beavatkozás nélkül megtalálni a tempót, cserébe lassabbak voltak.
A 8-as alapesetben 120 BPM-el nyit meg új projektet.
Amikor az Audio fülbe bedobsz egy számot, azt feldolgozza, és a klip melletti "Sample" dobozban jelzi a valódi sebességet. De, ha elindítod, akkor a projekt sebességén fog szólni...
Ezért, értelemszerûen, a "Sample" boxban kell a sebességet beállítani. Mégpedig, ha a két számot egy tempón akarod tudni, egyforma sebességre. S persze, a projekt BPM-en is módosítanod kell:
1. kép - bedobás után / 2. kép két szám, és egy sebesség.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Én sokat kinlódtam vele,de nem lehet normális minõségbe feltenni..
Valakinek megvan az Emergency house -Holiday c szám több verzióban?? az eredeti videóverzió kellene...
Lehet ez a baj?
Szerintem is jó zene, ezért is van meg és most már neked is. 😊
York Feat. Jamila - Jastamba 1998 CDM (FLAC)
Jó szórakozást!
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Te hogy a fenébe tudsz HD minõségbe feltölteni a YOU-Tube-ra?
Nekem mindíg elrontja a minõséget 😞
Inna...Hot (i2k011 Re-Extended-mix)
Original release date: 2009
Remix release date: 2011
Total Time: 6:47
BPM: 128 - (original)
sound source(s): Original radio mix + samples
Video source(s): original clips
Tools used: Ableton Live 8, Sony SoundForge 10, Sony Vegas 6
Copyrights: Roton Records; Universal Music; Inna; Play & Win
Respect for Youtube uploaders!
Remélem, tetszeni fog.
Egyik eredeti klip. + Másik eredeti klip.
Mindig is kedveltem a dallamosabb trance zenéket (90es évekbõl is) így most ilyent keresnék: York Feat.Jamila - Jastamba CDM 1998
De bármilyen lemez,album,maxi jöhet tõlük,ha kérhetném,jó minõségben!
Valahogy ahogy keresgéltem a neten,alig találni tõlük valamit is,ami van,az meg minõségileg igencsak kifogásolható...
Akinek van lemez tõlük,vagy linket talál,légyszi tegye fel ide nekem...!
Köszönöm skacok!
A szél fú, a zöld fű. A Föld kering, a Nap korong... \"Nem az életemet akarom végigálmodni,hanem az álmaimat végigélni!\" \"A Japán TDK együttes kazettáját meg ne vedd!NINCS RAJTA SEMMI!!\"
<#help>#help><#help>#help><#help>#help>
látom sikerült is<#eljen>#eljen>
meg csak holnap este megyek melozni<#wink>#wink>
szép képek😊)
Én új vagyok itt,nos úgy kerültem ide hogy egy régi zeneszámot kergettem...
Vagyis inkább albumokat,a DIGITAL SCREAM összes albumát letölteném...
Segitene nekem ebben valaki?
Mert nagyon megköszönném...<#nyes>#nyes>
Egy kutya olcsóbb, mint egy feleség. Kevesebbet eszik és már bundája is van.
imo :) science fiction is science fact
Parancsolj:
Eric B. & Rakim - Paid In Full (Seven Minutes of Music - The Coldcut Remix)7:13
Flac
pl.INXS - Suicide Blonde, oda való?
Üdv Inhouse
Kezdhetem újra.
Ha már Ofra Haza, ezzel meghajigálhatna valaki akár veszteségmentesben is:
Én pedig teljesen úgy hallottam, mintha reason-t énekelne a vision helyett...