11371
Virtuális autótuning
-
F1re #1050 sorry utolso hozzaszolasomra kattincsatok ra azokra a kepekre es akkor bejon :D de elmodnom meg 1x en 2 napja tolom ne varjatok ell tolem semmit :D -
F1re #1049 kurva elet
-
F1re #1048
-
F1re #1047 Hi en meg nagyon lama vok 2 napja PS-ezek de azert vamit osszedobtam :)) es lenen 1 ekrdesem hogyan lehet ien szepre meg csianlni a festest ien metal fenyesre ? mert az enyem iszonyat gagyi :D:D:D
ebbol
ez
-
#1046 hali! nagyon jók ezek a tuningok! profi munkák! grat mindenkinek!
1 kérdésem lenne... hogyan lehet megcsinálni a felniket? meg a hátsó spoilert? köszi előre is! -
#1045 én még olyat se tudok mint te szal grat :D -
#1044 -
vezeték #1043 :DD -
Mik #1042 Neon, mi? :)) Max eltüntetem azt a hányás buszmegállót a háttérből. :p -
vezeték #1041 de ha ráérős vagy ott a forrás abból megcsinálhatnál vmi kis tuningot:) -
vezeték #1040 az neon nem veszeed észre?:D -
Mik #1039 Melyikre gondolsz? Hogy kék maradt a föld vagy hogy az egész első szpojler ellett cseszve? :)) -
vezeték #1038 franc az elején észrevettem egy súlyos hibát:( namind1.( -
vezeték #1037 Ebből lett
első munka, nem vmi profi,de aki tud jobat ebből akocsiból csinálni, azt megkérem és rajta:D -
vezeték #1036 hogy a pybe kell azt megcsinálni, hogy van a kocsi ami szembe bal oldalt sötét jobb oldalt világos, ráteszek egy bodykittet, és az meg pont fordítva, jobb oldalt világosabb bal oldalt sötét. és így megfordítani a világoságát , hogykell???????? -
#1035 ez, remélem nem komoly kérdés? -
#1034 ez nagyon klassz oldal!
thx a lot -
#1033 oh ez nagyon jo! köszi! vki nem akarja leforditani -
#1032 Itt találsz jo sok tutorialt mindenre! ;-) -
#1031 hellotok
nincs vkinek kis szabadideje hogy csináljon egy jo kis részletes tutorialt a bodykit-re? vagy ha van hol? -
#1030 ide beteheted nyugodtan ;) -
#1029 -
#1028 Persze, tedd csak be nyugodtan, csak előtte köszönj el a fórumozóktól, mert egy hétig nem fognak látni -
#1027 Van valahol egy 18000x4400px-es panorámám (nem elírás, tényleg ekkora :D), kicsit több, mint 25 mega jpg-ben (TIFF-ben 345 mega), megnézzük, h a fórummotor, hogy tolerál egy ilyet? :D Ha esetleg kicsi lenne, felhúzhatom 300 DPI-re, vagy fölé, ekkor drasztikusan megnő a mérete.
MEgszenvedtem kicsit vele, míg PS-ben összeillesztetem. :D -
#1026 Ne is mondd, mert a végén még valaki beszúr egy 1:1 arányú tuningot.. -
#1025 hű a képmérethez -
#1024 Fasza lett, de ha így értesz a ps-hez, akkor igazán ismerhetnéd az image size funkciót is. -
#1023 Jaja meg egykis ültetés bőven elférne,és a viszzpill-nek a műanyeg része nemlátszik,és az ablakon az autopályamatrica is besötétedett.Az oldalsó beömlőnek a felső része nem párhuzamos az alsóval és az m3 beömlő az oldalán nem kocsiszínű -
#1022 hátsó felni kakájos -
#1021 csináltam én is 1 verziót a swiftről:
-
#1020 ma ezt dobtam össze:
source -
modded - -
#1019 a felni egy lap, a keréktárcsa gáz hogy egyszűnú, a motorházrol lelog a karbon, a "matrica/festés"átsiklik az ajtók repedése felett, a rács a lökösben nincs árnyékolva, a karbon tul egyszinű, azon miért nem hat az a fényhatás mint a kocsin? a neon nagyon rajzolt...
nem fikázás csak tanács hogy mikre ügyelj... -
#1018 a többi képfeltöltésre van feltéve nincs kedvem átteni máshova :D
nézzd meg itt:
Adobe photoshop topic (bdw) -
#1017 -
alakulat #1016 tedd
:) -
#1015 elfelejtettem odairni hogy nem csináltam :D hanem a bdw photoshoposai :D
azóta már van egypár :D ha érdekel titeket beteszem ide is ! -
Mik #1014 Nem lett szép a karbon, na meg a hátsófelni....pffff:) -
alakulat #1013 ok
köszi -
#1012 Ps-ben:
1.kijelölöd az ablakot
2.Kép-Korrekciók-Fényerő kontraszt
3.A fényerőt lejjebb és a kontrasztot korrigáld hozzá,hogy maradjon csillogása -
alakulat #1011 hi
szép :)
hogy sötétiteted be az ablakot?