11371
Virtuális autótuning
-
#930 hát ha megnézed az eredetin a törlőt akkor az ugyanaz mint a másikon, szal nem értem mi vele a probléma. tudom a teteje piros majd javítom, csak már rossz volt nézni h senki semmit nem csinál mostanság. de amúgy kössz a dícséréseket. -
#929 pöpec lett,csak az ablaktörlővel mintha nem egészen lenne rendben minden... -
zsani12 #928 Nekem tetszik!!!!!Nagyon jó! -
#927 a tetején a festés piros -
#926 na csináltam már vmit mert nagyon nincs itt semmi.
a második munkám:
bmw gyári bmw tuned
véleményezzétek, még pár hiba tom van rajta -
#925 Porschéből van itt pár -
#924 tudtok vmi jó oldalt ahol rengeteg kocsis kép van? nem guglis (google) -
#923 akkor már leleplezted volna magad :)
mostanában mért nem csináltok semmit? alig van valami -
#922 nem-nem. -
#921 hátha a színezésre gondolsz akkor tényleg a teteje nem a legjobb színű, talán a karbon se tükröződik ennyire, de szerintem a felnit az gyönyőrűen beraktad.
talán indulsz a hvtm kihíváson? -
#920 Hát ezt elb@sztam. :(
majd máskor jobb lesz :( -
#919 a szinezés ok, de elöl a kocsi elején több helyen kilóg picit a szinezés:)
meg hátul egy kicsike részen nincs kiszinezve :)
meg elszínezted a indexlámpákat
de nagyon ott van, jó ez :) -
#918 vélemény? -
#917 iaro.srv.hu, sendmefile.com, stb stb -
#916 itt van az ami nincs tuningolva -
#915 azt is berakjam ogy milyen volt? -
#914 na itt van -
#913 császtk a képfeltltés.hu-n kívül nem tudtok mondani képfeltöltős lapokat mert akkor megmutatnám az egyik tuningolásom. kösz előre is -
#912 Amit még elfelejtettem, a határidő nem konkrét, de jó lenne, ha mindenki el tudná küldeni legkésőbb február végéig.
A egyszerűbb kiértékelés érdekében legyetek szívesek az elkészült terveket a [email protected] címre elküldeni pontos elérhetőséggel megjelölve.
Thx előre is, és jó munkát!
-
#911 Itt pedig a kép, amire rá lehetne tenni a skint. Jó lenne, ha mindenki ezt használná,mert úgy könnyebb az elbirálás.Thx! -
#910 itt van:) -
#909 Sziasztok!
Idén indul útjára először a Magyar Gyorsasági Bajnokságban a Suzuki Swift Kupa.Természetesen ebben a kategóriában is inditja autóit a Proex Motorsport Egyesület. A csapat szeretné, ha autói festésüket tekintva egységesek lennének, igy amennyiben lehetőségeitek és időtök engedi, kérlek benneteket, hogy ötleteitekkel segitsétek a csapatot. A honlapunkon is megtalálható képeken láthatjátok, hogy az autóink alapszine a narancssárga kékkel és egy kis fehérrel. Olyan ötleteket várunk, amely beleillik a "csapat-image-be", magyarul illik a cliokhoz, de mégis megkülönböztethetők legyenek tőlük. A elkészitett terveket felrakjuk az oldalunkra, ott a versenyzők, és a csapat munkatársai megszavazzák majd a nyertes "pályázatot", és a terv készitője is nyereményben részesül, de ez még maradjon titok:)
Itt egy kép a clioról:
-
#908 vmi véleményt a #905-re plz h tudjam milyennek tartjátok -
#907 Mondjuk beirod googleba! -
Mik #906 Az autó átfestéséhez hol találom meg a gimp programot? köszi -
#905 ezek nem olyan jók de azért ötletadünak jó lehet. -
#904 kössz ez meg volt csak nem írtam ide -
#903 ez? =) -
#902 valami ps autótuninggal foglalkozó oldalt tudtok mondani a htvm-en kívül?
thx -
Mik #901 Ebből valaki kitud hozni még valamit?
http://img55.imageshack.us/img55/7652/pic009092us.th.jpg
Talán neon vagy ültetés még elférne rajta... meg egy jobb felni. köszönöm! -
#900 és? tudsz törölni hozzászólást, de látom nem akarsz, akkor nem kell ;) -
Mik #899 Mondom hogy semmi!!! : )))))
Kösz, egyébként most vertem be egy csomag turo rudit, arra fogom a lámaságot : ) -
#898 de van desaturate is, az kell neked, most mondtad!!! :)
[szerk : ok] -
Mik #897 Nem kérdeztem semmit : ))) -
#896 Image » Adjust » Desaturate, brightness :) -
Mik #895 Egy kijelölt részt hogy desaturálom(színtelenítem) és sötétítem ? Nem találom.. -
#894 kivágod a karbont egy masik keprol ha maskepp nem megy, beilleszted a tiedbe ott beállítod hogy átlátszó legyen a layer (overlay) aztan körberadírozod, leszeded ami nem kell, végül a fény és kontraszt résznél beállítod mennyire legyen sötét!!! naggyabol ennyi! de a mas képről kivágott karbon nem a legszeb b ugy a jó ha csinalsz magadnak egyet! -
#893 Valaki #886? -
#892 na végre beindult a fórum -
#891 nézz ide
és az 5. lépésnél akadtam el